Czy z Palikotem będą wystepowac małe Palikotki?
|
|
Nie, pierwsza dama co wali do kuwety.
|
|
Święta prawda, ale dla hołoty popierającej PiS dalej nic nie dotrze. Szczekajcie dalej pieski na forum hau hau
|
|
Palikot i Niesiołowski - oto żywe dowody na to jaką to "Zgodę" chce budować w Polsce Komorowski. Jeden z drugim żywcem zakopaliby każdego, kto jest przeciw żydom i żydowładzy w tym kraju. PAlnij sie KOCie w ten swój pusty beret lepiej...
|
|
Wole Jarka co ma kota niz janusza palikota
|
|
Wal Kota kmiocie... |
|
Lublin przeprasza całą Polskę za wynik głosowania w pierwszej turze. Żałujemy, że daliśmy się znowu wpuścić w maliny i oszukać przez PiS i Kaczyńskiego. Przepraszamy cały świat. W drugiej turze cała Lubelszczyzna głosuje na Bronka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
no ręce opadaja, cos czuję że tydzień wystarczy by niezdecydowany obywatel zagłosował jednak ..na JARKA. o ile Komorowaski ma prawo ulegać emocjom (szczególnie na żywo) więc może by w tydzień nie dał rady stracić przewagi. Jednak Palikot bardzo chce mu pomóc - żenujące chwyty przepychanki i ataki - a nad głowami 'Zgoda buduje' - coś tu poważnie nie gra.
Dlaczego koncentrujecie sie na ataku przeciwnika, nie Komorowski mocnych stron, czemu ja ciągle o nim nic nie wiem - to co do tej pory widzę to gra polityczna i manipulacja przeplatana z gafami i powiedzmy językowymi wstawkami. To że Jarek nie ma żony i dzieci ma mnie przekonać, że Komorowski jest lepszy - no jakoś nie bardzo. Może właśnie dzięki temu ma więcej czasu na ślęczeniem nad sprawami i wnikaniem w temat - bo sprawia wrażenie dobrze zorientowanego w wielu sprawach.
Wiem, że Ci co byli i głosowali to wiedzą jak zagłosować i im nic wiecej nie potrzeba. Są jednak niezdecydowani, a pan Palikot robi sobie z nich jaja. Może toka piosnka na spotkaniach partyjnych PO byłaby fajna - ale w obecnym momencie to gruby nietakt .
Zagłosuję na Komorowskiego jeśli zagwarantuje,że Palikot założy kabaret i zajmie się rozrywką estradową a nie polityką.
|
|
Mnie tekst piosenki się podoba, jak melodia będzie chwytliwa, może być przebój.
Już od dawna mam świadomość że na forach internetowych siedzą i piszą głównie ludzie związani z partiami, a może nawet specjalnie do tego wynajęci, bo przecież internet to wielkie medium. Sam jak nie mam zdania na jakiś temat to czytam komentarze pod artykułami i wtedy rozjaśnia mi się pogląd na sprawę. Ale co się dzieje w tej chwili jest straszne. Same opluwanie, wyzwiska, brak merytorycznej dyskusji.
Szkoda.
|
|
A jak wygra Jarek (nie daj Boże), to obudzą się politycy "miłości" jak np: Kurski itp |
|
A POdobno zgoda buduje? To co już nie obowiązuje to hasło Komorowskiego? Czy może co innego propaganda, a co innego codzienna praktyka opluwania i szkalowania myślących inaczej. Czego przykładem jest powyższy wpis. |
|
Mów za siebie. Wyborcy maja swoją mądrość i dobrze wiedza co jest dla nich dobre. |
|
Lublin przeprasza za wyborców PiS tu mieszkających.
|
|
to że zaczął wojnę z elitami to akurat bardzo dobrze Palikocie!
kolesiów ,mafii i interesików ci u nas dostatek
|
|
Kurski i Brudziński z grymasem miłosnym na ustach |
|
Jest -Beret- a powinno być -Sprany Beret- to bardziej trafne i adekwatny podpis do tego komentarza !. |
|
Właśnie dlatego zagłosuję na Jarka. Palikot jest chory z nienawiści.
|
|
Lublin przeprasza za Palikota i jego sympatyków!!
A prawda jest taka, że zarówno Jarek jak i Bronek g*wno może (jako prezydent), bo w tym kraju, to rząd (z premierem może więcej zdziałać).
Prezydent może co najwyżej zawetować/podpisać lub złożyć własny projekt ustawy, a sejm może odrzucić weto itd.
Kto ma większość w sejmie/koalicje, ten ma władzę.
Tyle, że wiadomo iż prezydent i rząd z jednej Partii nie "będą podstawiać sobie nogi".
Aha i zastanawia mnie jedno.
Komorowski z Tuskiem proszą nas o 500 dni spokoju.
Tylko, ze prezydenta nie wybieramy na 500 dni a na 5 lat!.
Więc co będzie jak za rok wybory wygra PiS?
Czy wtedy Komorowski będzie "podstawiał nogę" rządowi??
|
|
Zagłosujcie na Komorowskiego i jeszcze tego samego dnia notarialnie przepiszcie całe swoje majątki w darze dla synów Izraela. Żydolubne głąby...
|
|
nie wiem co gorsze, kot czy wieloryb |
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|