Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Palikot w Lublinie: przyjmijmy euro w ciągu 5 lat, trzeba zjednoczonej Europy

Utworzony przez Lubelak, 23 maja 2014 r. o 18:34
Zdrajca narodu,Mason,agent Komisji Trójstronnej pragnie pozbawić nas waluty ostatniego bastionu polskości.Pragnie aby obce mocarstwo drukowało nam pieniądze i aby ceny wzrosły.
Odpowiedz
Nie cena jest ważna o wysokość zarobków. Idź na jakiś kurs ekonomii. Obce mocarstwo ma drukować pieniądze. Goshhhhh, Ziemia jest płaska, a Słońce wokół niej krąży. "Skunt" się tacy biorą? Produkt polskiej edukacji.
Odpowiedz
januszku mam dla ciebie tylko jedną radę: wyp....j !
Odpowiedz
Idź pan w cholerę z tymi swoimi pedałami i oszustami... polityk od 7 boleści
Odpowiedz
Zapytałem ostatnio w pracy Portugalkę dla czego sytuacja w Portugalii teraz jest tak słaba? " Po pierwsze bo mamy euro" w Hiszpanii jest podobnie coraz gorsza sytuacja. A w mediach nadal kwitnie propaganda o Unii  
Odpowiedz
Unia Europejska masoński twór Grupy Bilderberg.Palikot nawołuje do całkowitej likwidacji państwa,chce aby decyzje zapadały gdzieś daleko.
Odpowiedz
Zapytałem ostatnio w pracy Portugalkę dla czego sytuacja w Portugalii teraz jest tak słaba? " Po pierwsze bo mamy euro" w Hiszpanii jest podobnie coraz gorsza sytuacja. A w mediach nadal kwitnie propaganda o Unii
:) Zorientowana ta Portugalka w realiach własnego kraju. Problemem PIGs (nieładnie określane przez pracowitą pólnoc jako "świnie" - Portugal, Italy, Greece, Spain) jest przeinwestowanie strukturalne i brak innowacji! Ich problemem jest faszystowska historia albo nacjonalizm. Ale nawet najbiedniejsza świnka, Grecja, wyprzedza Polskę. Ich PKB liczony na siłę nabywczą jest o 3 tys. $ wyższy na osobę niż w naszej ojczyźnie. A kryzys mają i 30% bezrobocie. Pod względem jakości życia jesteśmy na 22 miejscu z 28. Jakość życia, 2 pozycje za Grecją. :(
Odpowiedz
jak ktoś słucha tego poj..a to znaczy ze sam jest taki i tyle. niestety w tym kraju przewaga jest poje...w
Odpowiedz
Ten cały Palimarycha nadaje się na bułki z dynamitem. Marichuana, Gejostwo, Euro i co jeszcze? W kraju totalnego absurdu, chaosu i braku zasad moralnych mają dorastać nasze dzieci? Ten facio wymaga natychmiastowej hospitalizacji albo utylizacji... Co za d...bil.
Odpowiedz
Kryzys w Portugalii, Hiszpanii został spowodowany spekulacjami na rynku kredytów hipotecznych. Chciwe banki udzielały kredytów wszystkim chętnym nie oglądając się na wiarygodność kredytową kredytobiorców. Portugalczycy dodatkowo płacą za organizację mistrzostw Europy w piłce nożnej. Wybudowano stadiony, które teraz trzeba burzyć i setki kilometrów autostrad, którymi nikt nie jeździ. Portugalia poza UE miała by znacznie polityczne i ekonomiczne podobne do krajów Afryki Północnej, podobnie jak Polska bez UE miała by znaczenie podobne jak dzisiaj ma Ukraina czy Białoruś.
Odpowiedz
Czy ktoś się na to nabierze? Ciekawe czy on to mówił na trzeźwo? Ja chcę tolerancji dla ludzi chodzących na czworaka, dla trójkątów i innych połączeń, zoofili,  i dla ludzi rzucających zgniłymi jajami w głupich polityków. A euro da nam tyle co NATO czyli jak co do czego, to się okazuje, że nic i nikt nas nie obroni, tak jak w 1939.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...