Zdrajca narodu,Mason,agent Komisji Trójstronnej pragnie pozbawić nas waluty ostatniego bastionu polskości.Pragnie aby obce mocarstwo drukowało nam pieniądze i aby ceny wzrosły.
|
|
Nie cena jest ważna o wysokość zarobków. Idź na jakiś kurs ekonomii. Obce mocarstwo ma drukować pieniądze. Goshhhhh, Ziemia jest płaska, a Słońce wokół niej krąży. "Skunt" się tacy biorą? Produkt polskiej edukacji.
|
|
januszku mam dla ciebie tylko jedną radę: wyp....j !
|
|
Idź pan w cholerę z tymi swoimi pedałami i oszustami... polityk od 7 boleści
|
|
Zapytałem ostatnio w pracy Portugalkę dla czego sytuacja w Portugalii teraz jest tak słaba? " Po pierwsze bo mamy euro" w Hiszpanii jest podobnie coraz gorsza sytuacja. A w mediach nadal kwitnie propaganda o Unii
|
|
Unia Europejska masoński twór Grupy Bilderberg.Palikot nawołuje do całkowitej likwidacji państwa,chce aby decyzje zapadały gdzieś daleko.
|
|
Zapytałem ostatnio w pracy Portugalkę dla czego sytuacja w Portugalii teraz jest tak słaba? " Po pierwsze bo mamy euro" w Hiszpanii jest podobnie coraz gorsza sytuacja. A w mediach nadal kwitnie propaganda o Unii:) Zorientowana ta Portugalka w realiach własnego kraju. Problemem PIGs (nieładnie określane przez pracowitą pólnoc jako "świnie" - Portugal, Italy, Greece, Spain) jest przeinwestowanie strukturalne i brak innowacji! Ich problemem jest faszystowska historia albo nacjonalizm. Ale nawet najbiedniejsza świnka, Grecja, wyprzedza Polskę. Ich PKB liczony na siłę nabywczą jest o 3 tys. $ wyższy na osobę niż w naszej ojczyźnie. A kryzys mają i 30% bezrobocie. Pod względem jakości życia jesteśmy na 22 miejscu z 28. Jakość życia, 2 pozycje za Grecją. :( |
|
jak ktoś słucha tego poj..a to znaczy ze sam jest taki i tyle. niestety w tym kraju przewaga jest poje...w
|
|
Ten cały Palimarycha nadaje się na bułki z dynamitem. Marichuana, Gejostwo, Euro i co jeszcze? W kraju totalnego absurdu, chaosu i braku zasad moralnych mają dorastać nasze dzieci? Ten facio wymaga natychmiastowej hospitalizacji albo utylizacji... Co za d...bil.
|
|
Zapytałem ostatnio w pracy Portugalkę dla czego sytuacja w Portugalii teraz jest tak słaba? " Po pierwsze bo mamy euro" w Hiszpanii jest podobnie coraz gorsza sytuacja. A w mediach nadal kwitnie propaganda o UniiKryzys w Portugalii, Hiszpanii został spowodowany spekulacjami na rynku kredytów hipotecznych. Chciwe banki udzielały kredytów wszystkim chętnym nie oglądając się na wiarygodność kredytową kredytobiorców. Portugalczycy dodatkowo płacą za organizację mistrzostw Europy w piłce nożnej. Wybudowano stadiony, które teraz trzeba burzyć i setki kilometrów autostrad, którymi nikt nie jeździ. Portugalia poza UE miała by znacznie polityczne i ekonomiczne podobne do krajów Afryki Północnej, podobnie jak Polska bez UE miała by znaczenie podobne jak dzisiaj ma Ukraina czy Białoruś. |
|
Czy ktoś się na to nabierze? Ciekawe czy on to mówił na trzeźwo?
Ja chcę tolerancji dla ludzi chodzących na czworaka, dla trójkątów i innych połączeń, zoofili, i dla ludzi rzucających zgniłymi jajami w głupich polityków. A euro da nam tyle co NATO czyli jak co do czego, to się okazuje, że nic i nikt nas nie obroni, tak jak w 1939.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|