Największe szanse w Lubelskiem na zostanie europosłem ma Michał Kamiński.Zagłosuje na niego wielu członków PIS i słuchaczy Radia Maryja,w imię starej przyjażni.
|
|
PO największym lumpeksem w kraju. Przyjmie każdą szmatę
|
|
Kamiński "spin doctor"! Hehe, kto sprawdzi co to znaczy? Ale doktor, między profesorami. W rzeczywistości bodaj licencjat zaocznie bo zrobiony w czasie kiedy już był w Brukseli. O idolu Pana Kaminskiego gen. Pinochecie nie wspomnę! Ale wszystko jest na sprzedaż jak śpiewalo De Mono!
|
|
o proszę jak się pchają do koryta, nawet nie wyjdę z domu, szkoda fleków
|
|
Od lat nie widziałem tak słabego kandydata na jedynce jak teraz w PiS, facet jest w ogóle nieprzygotowany do pełnienia mandatu europosła.
|
|
Paruch największe atuty znajomość języka czeskiego oraz chęć budowy "dobrych dróg" na Lubelszczyźnie - śmiech na sali, szkoda głosu na tego chłopka roztropka.
|
|
po tych wszystkich wpadkach Parucha napewno na niego nie zagłosuje ośmiesza się na każdym kroku
|
|
Litości piggy i krecik co to za kandydaci, śmiech na sali
|
|
Pan profesor, hym polityk to z niego będzie marny, słaby numer jeden pis-u inne partie tez nie maja się czym pochwalić.
jedynym sensownym kandydatem wydaje się Piotrowski
|
|
Zgadzam się z przedmówcami, PiS z tą jedynką się wygłupił ale od czego są dalsze miejsca na liście
|
|
gdzie mój komentarz, tzn. że już się pchają do koryta
|
|
Paruch największe atuty znajomość języka czeskiego oraz chęć budowy "dobrych dróg" na Lubelszczyźnie - śmiech na sali, szkoda głosu na tego chłopka roztropka.dokładnie hasło budowy dobrych dróg to jakiś żart z wyborców Krystynę z gazowni stać na więcej jestem bardzo ale to bardzo rozczarowana tym co ma do zaoferowania W.Paruch merytorycznie lata świetlne dzielą go od M.Piotrowskiego |
|
Paruch odpada, za prymitywną krytykę Piotrowskiego jest u mnie skreślony na amen....
|
|
Czytam postulaty Parucha i są bardzo ogólnikowe, Profesorze gdzie jakieś konkrety?
Kamiński znany jest chyba tylko z tego że był kiedyś w pis, taki z niego chytrusek.
Reszta partii to żenada.
Po sondażu widać ze wygrywa Piotrowski i bardzo dobrze.
|
|
Z tym wąsikiem to w PE kariery pan nie zrobi, Kamiński też piękny :))
|
|
Paruch profesorem belwederskim nie jest więc poza uczelnią nie może wykorzystywać tego tytułu.... Czy ktoś się tego wreszcie nauczy?!
|
|
Tylko Hetman i Grabczuk!
|
|
Dla mnie żaden nie ma szans, bo na nikogo nie będę głosować !!! Nikt z nich nie ma mi nic do zaoferowania ! To Oni chcą ode mnie mojego głosu aby dostać świetną pracę, a o wyborcach przypomną sobie przed następnymi wyborami podobnie jak reszta naszych światowej sławy "polityków" !
|
|
jedynki na wszystkich listach wybitnie do d...
|
|
jak Pan Paruch może mówić ,ze profesor Piotrowski jest mało znany, raczej Pana Parucha nikt nie zna, ja znam Prof. Piotrowskiego zaprasza różne stowarzyszenia do europarlamentu, ostatnio harcerzy z mojej miejscowości otrzymali takie zaproszenie, taka pomoc mieszkańcom lubelszcztyzny i możliwość zobaczenia na żywo miejsc i miast, gdzie pracuje nasz Europosel to wilekie przezycie i ogromna szansa. Dziękujemy
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|