Widziałem panią Krukówną na dożynkach w Radawcu, coś tam jakaś mizerna jakby nie jadła a jeno piła nie tylko wodę I NAPOJE CHŁODZĄCE . WSTYD DLA LUBELSZCZYZNY ŻE TAKI KTOŚ PO TAKIEJ KOMPROMITACJI JESZCZE MA HONOR STARTOWAĆ. A MOŻE JUŻ NIE MA HONORU TYLKO LICZY SIĘ KASA. JAK MÓWIĄ SŁOWA PIOSENKI MNIEJ NIŻ ZERO....
|
|
Jedno Wam powiem - głos oddany na tą panią i tę partię to głoś stracony.
|
|
"Te chłopy wyjechali ze swoich miasteczek, wsi, trafili do Warszawy - zdziczeli, zbaranieli: tańczą, śpiewają"
... więc Zdzisław Podkański będzie w Warszawce jak znalazł.
Umpa, umpa, bum cyk cyk.
|
|
POLSKI PRZEBIERANIEC:
KZ NSZZ SOLIDARNOŚĆ ORGANISTÓW prowadzący w internecie AKADEMIĘ SZTUK CUDOWNYCH z katedrą SŁOWEM MALOWANE i cyklem Z CZEGO ŚMIEJĄ SIĘ POLACY cyzli jak można (z)BAWIĆ ŚWIAT oraz faKULtetem Axcelencja Pedoł nigdy nie pozostawał obojętnym na sprawy kościelne wyglądające w świetle wia(g)ry niczym parowóz w zestawieniu z najnowszą generacją KUL-ei sterowanych cyfrowo!
Była już I R.P., II,III, IV...jenym słowem Cyfowa Ojczyzna. Ksiądz Prymas Polski – Emeryt Józef Glemp rozpaczał nad Prezydentem Kwaśniewskim, że „PRZEYDENT KOMUNISTA NAM NIEPOTRZEBNY” dopiero wpadł w zachwyt na Lechem Wałęsą twierdząc, że to „ NAJJAŚNIEJSZA R.P .”, w efekcie żadna nie wyszła, a teraz wszystko zmierza do KULejnej - NAJŚWIĘSZEJ R.P ., która też nie wyjdzie...
Ruszyła na dobre kampania wyborcza 2011 sprawowana przez Cichą Władzę – zza Krat Konfesjonałów – w której wszyscy żrą się ze wszystkimi bo są KATolikami i chcą wszyskich (z) BAWIĆ !
W Krakowie kard. Stanisław Dziwisz opanował P.O. reszta daje poPiSy w Radio Maryja pokazując, że to radio Ma Ryja !
Jak widać Polska to KATolicki Kraj, nad którym panuje ePiS(z)KOPat!
Jak do tej Pory księŻULKOM nie udało się PiSdnąć Polski, ale teraz chyba też PO-PiS-y nycz nie dadzą, bo: po opanowaniu wszystkiego przez czarnych powołany zostanie Św.(irnięty) Rząd.
W historycznych latach SOLIDARNOŚCI (1980) krążył po Polsce PROROCKI WIERSZ anonimowego Autora , który po drobnym zabiegu „kosmetycznym”(<<...>>) jest aktualny nawet w 2011 r.:
1) "Powstały w Polsce Trudne pytania,
<
|
|
www.patole.pl Patologiczne Oblicze Internetu
|
|
Wstyd mi za rodaków Polaków że dzięki nim taka osoba reprezentuje nas w Sejmie RP. Jak Lubelszczyzna ma nie być biednym regionem jeżeli tutaj ludzie głosują na PIS? Opamiętajcie się.
|
|
Sądziłem,że zwycięży bezstronność,umieszczając Kruk na jedynce Kaczyński pokazał,że jego celem jest zrobienie z brata świętego na co nie zasłużył.Nie znam nic wiekliego co by Lech uczynił dla kraju i ludzi.
|
|
"Miss PiS, czyli panno Kruk" pisał radny Marcin Nowak, gdy jeszcze był w Platformie Obywatelskiej. Ona potrafi pracować coś tam, coś tam!
|
|
Do jozefa:
przypominam że rzadzi PEO i to po trzeba rozliczyc.
|
|
Listy pisu wskazują, że postawiono na osoby zaufane i wierne. Natomiast w żadnym razie nie zapewnią one rozszerzenia bazy wyborczej. Kandydaci absolutnie nie są atrakcyjni dla innych kręgów wyborczych pisu, niż dotychczasowe. Wszystko to wskazuje, że Kaczyński nie gra teraz o zwycięstwo, lecz o przetrwanie. Do czasu potężnego kryzysu gospodarczego i społecznego, na który niewątpliwie przywództwo pisu liczy i który to kryzys, według wielu analityków, jest obiektywnie nieuchronny już na koniec 2012 roku. Pieniądze unijne wyschną, deficyt budżetowy wzrośnie, niezbędne reformy i cięcia wydatków publicznych dotkną miliony ludzi.Niezależnie od tego, kto będzie rządził. Ale pis zwali wszystko na peło.
|
|
"Pieniądze są ,tylko trzeba je znależć"-Pan Prezes Kaczyński....Trzymaj się prosty ludu Boży,bo posłowie wszystkich opcji politycznych które wejdą do tzw."sejmu"poradzą sobie.Ale ciebie czekają niezwykle ciężkie czasy,bez względu na to kto obejmie władzę!!!
|
|
Kwaśny smak POczułam w ustach
Wina Tuska!
Uderzyło mi do głowy
jak bon-mocik Hofmanowy.
Nie chcę długo o tym mówić,
lecz wiem, że mię ceni Lublin.
Tralalala, przyznać muszą,
że na coś tam też się skuszą.
/fragment PISenki wyborczej/
|
|
Popieram, trafne tezy. |
|
Coś tam zdobędą, ale mojego głosu już nie uzyskają.
|
|
no i dobrze, niech kobiety wygrywają, im więcej kobiet w sejmie tym spokojniej, czyli tym lepiej, trzeba zmienić tą przewagę, moja szefowa prowadzi firmę i jest chyba najlepszym szefem na świecie, zamawia najlepsze kalendarze na www.prom.net.pl
|
|
Piotr Pogonowski jest rzeczywistą 1 na liście PIS z Lublina. Kolejność nie ma znaczenia. Liczą się kompetencje i zdolność działania na rzecz Lubelszczyzny i Polski
|
|
Ludzie go nie wybioro i bedzie siedział w Lublinie. |
|
Coś tam, coś tam wybiorą i będzie tak jak było, czyli do de. |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|