Coś tam, coś tam ugrają. Poza tym - kompromitacja .
|
|
Czołówka miejsca ma zapewnione,a z resztek plebs wybierze jeszcze gorsze "coś tam,coś tam"
|
|
----Pani Kruk--JEST PANI BEZ HONORU.CHODZILA PANI PIJANA PO SEJMIE,BELKOTALA--A TERAZ. ZNOW DO SEJMU SIE PANI SZYKUJE.SKOMPROMITOWALA SIE PANI PODWOJNIE.---ZAWSZE GLOSOWALEM NA PIS ALE TERAZ PRZEZ PANIA---NA PIS ZAGLOSOWAC NIE MOGE.W TEJ KADENCJI POZA UPICIEM SIE NICZYM SIE PANI W SEJMIE NIE WYKAZALA
|
|
dokładnie, miała swoje pięć minut w mediach -coś tam coś tam |
|
Coś tam, coś tam - bełkocik jak widać w cenie w PiS. Żenada! Chyba brakuje kasy na setunię i trzeba do Sejmu.
|
|
po secie i lecimy, zdrówko
|
|
Co wolno pOSŁOWI to nie plebsowi... Wykazała się porażającą GŁUPOTĄ. NIGDY nie zagłosuję na taką osobę. |
|
MNIEJ NIŻ Z_E_R_O. Cośtam cośtam WSTYD i ŻENADA
|
|
zdrówko,bo o rozum za późno |
|
Jak ta pani ma nas reprezentować to może od razu skierować ją na leczenie. Czym wcześniej, tym lepiej. Oczka podejrzanie błyszczące i rozbiegane, lekkie drżenie małych rączek itp. Coś tam, coś tam leczenie może pomóc.
|
|
ona reprezentuje raczej liczną grupę pijących i bredzących coś tam,coś tam |
|
Widziałam ją kiedyś w Leclercu. Była w takim samym stanie. Ona po prostu nie ma honoru! Ale jak widać PiS nie ma lepszych kandydatów. Dno!
|
|
No i tym sposobem Jaro ma szansę polec w Lublinie.
|
|
o matko - taką fotkę rzuciliście, że nie będę mógł spać pół nocy - no z głową redaktorzy to nie horror
|
|
ten incydent z alkoholem w sejmie nie ma dla mnie żadnego znaczenia - to bzdura - ważne jest jakiego prezydenta popierała w Lublinie ? dobrego czy beznadziejnego ?
|
|
Poza upiciem się to jeszcze ostatnio ta wypowiedź o patyku na który wpadł samolot (wyrażnie pod Maciarewicza) - żenada
|
|
Pani Elu pod jaki adres wysłac Pani flaszkę - do sejmu, czy na adres domowy.Flaszkę Pani mogę dać, ale nie mój głos na Pania czy wogóle na PiS.
|
|
O Ela straciłaś przyjaciół, ale masz nowego -FACHE 40 %.Na zdowie Pani Poseł - coś tam,coś tam we flaszce został.
|
|
Czy ta kreatura po tym forum nie widzi, że skomprowitowała się,skomprowitowała swoich wyborców - przysłowie mówi - pluć takiej w twarz, a mówi,że deszcz pada.
|
|
To nie wróży zwiększenia stanu posiadania.Lista jest słaba,bo jałowa była poprzednia kadencja!PiS-owcy nic nie zrobili!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|