Chcę normalnej rodziny, chcę normalnego rozwoju Polski , chcę bezpiecznie wyjść na ulicę. Wybieram PIS
|
|
pozdrawiamy Tczew
|
|
Chcę normalnej rodziny, chcę normalnego rozwoju Polski , chcę bezpiecznie wyjść na ulicę. Nie wybieram PIS
|
|
Ręce precz od naszych dzieci !
|
|
a mazurek przez 4 lata nie zrobila normalnych drog przejazdowych w chelmie,ewakuowala sie do brukseli,to co sasin zrobi dla chelma ?
|
|
100aferpis.pl
|
|
Chcę normalnej rodziny, chce normalnego rozwoju Polski, chcę bezpiecznie wyjść na ulicę. Wybieram PIS
|
|
KO zbieranina. Tam nie żadnego poważnego polityka, nie ma programu! Ani Grzesio ani Kidawa Błońska nie potrafią wymienić, zmieniają z dnia na dzień
|
|
Specjalista od normalnej rodziny wraz z fantastą Mateuszem i Szydło od domowego rosołu, objawili się. Amen
|
|
koncza szope kacza w ciemnogrodzie podatny grunt dla wszelkiego rodzaju obietnic i mzonek psiej dzikiej zmiany
|
|
a powiedział w koncu kto skasował szyszke? bo zanosi sie na kolejną 4 letnią komisje tych fantastówi bajkopisarzy,ale za realne pieniądze.kaczyski gdzie wrak?4 lata za mało??a za węgiel który kupujesz milionami ton ,trzeba było łajzo wymusić
|
|
O!!!! Pan Sasin odwiedził swoich wyborców. Po laniu w debacie w TVP, nabrał odwagi?
|
|
Widać aktywność fermy trolli. Tylko ciągle nie rozumieją, że tym językiem szkodzą swoim zleceniodawcom. Pora zrozumieć, że rok 2007 i rol 2011 już nigdy nie powróci
|
|
Sasin co masz wspolnego z okregiem nr 7 ?? Kandydat na prezydenta Warszawy probje szcześcia na Lubelszczyznie Tylko nie myślący głosują na osoby które chcą być cały czas przy KORYCIE
|
|
Ręce precz od naszych dzieci !Idź z tym do proboszcza |
|
KO zbieranina. Tam nie żadnego poważnego polityka, nie ma programu! Ani Grzesio ani Kidawa Błońska nie potrafią wymienić, zmieniają z dnia na dzieńZa to PiS dy to elita.Spasin,Pinokio i Kotojebca kulawy |
|
Kto spłaci milionowe długi Nowoczesnej?
|
|
A rejowiecką jechali? Pan jaśnie prezydent pisowski nie ma czasu na remonty? Musi diskopolo i inne rodea dla jarka robić?
|
|
NIE dla PIS =NIE dla PO Masz wybór głosuj na listę nr 1 lub 4
|
|
Nie zrobię tego Polsce nie zagłosuję na pis
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|