Miło patrzeć jak pan Marek Deszambr Krakowski dzielnie pracuje na rzecz lubelskiej kultury. Takich ludzi nam potrzeba! Brawo towarzyszu!
|
|
Spokojnie Pani Masłowska, idę na wybory z całą rodziną głosować na Hetmana!
|
|
Trzeba traktować wyborców poważnie, a nie wystawiać osoby pokroju pani co coś tam coś potrafi będąc w pracy. Też idę głosować niestety na Hetmana, bo nie ma nikogo innego sensowniejszego który coś tam coś więcej potrafi.
|
|
A ta konferencja to w ogole po co???? A Pani Maslowska to po co? Prof. Stanislawek rozumiem startuje, Krakowski pilnuje a ona? Chyba się czuje opuszczona
|
|
Bojkot wszelkich wyborów do czasu pełnej prawnej ochrony całego obszaru Górek Czechowskich oraz innych korytarzy przewietrzających, bo myślący nie zamierzają umierać — stojąc.
|
|
Platformen guten morgen podobno gietmaany mają samodzielnie już 2,5 % - nieprzyjemnie ;)
|
|
a ja ide glosowac na pania Mazurek super polityk...
|
|
PIS to DNO. Najbardziej zakłamana partia w historii.
|
|
Przekonała mnie Pani. Idę głosować. Na pewno nie na PiS.
|
|
Dlaczego biskupi którzy kryli pedofilów nie zostali aresztowani? Gdzie jest prokuratura? Normalny człowiek zostałby zwleczony o 6 rano a tutaj Ziobro robi pseudo zespoły aby tylko mamić ludzi. PIS kryje gwałcicieli naszych dzieci.
|
|
Głos na koalicje obywatelską to głos stracony. Prawdziwi Polacy głosują na zjednoczona prawicę.
|
|
tylko PIS....za dbalosc o ludzi ....Polskę...tylko PIS...
|
|
Niezawiadomienie organów ścigania o popełnieniu przestępstwa jest karalne (art. 240 kk). Gdzie jest prokuratura?? Tak samo jak Kaczyński w sprawie Srebrnej jest świętą krową tak samo księża którzy kryli przestępstwa są ponad prawem??
|
|
Tylko Konfederacja się liczy
Reszta to sowieciaże i Ubeki.
Czołem Wielkiej Polsce !
|
|
I pomyśleć, że ta kobieta mnie uczyła ekonomii politycznej.
|
|
Platformen guten morgen podobno gietmaany mają samodzielnie już 2,5 % - nieprzyjemnie ;)Guten morgen idioten |
|
Czy prof Stanisławek jest już w Pisie? bo tak wynika ze zdjęcia
|
|
Ja głosuję na KOALICJE OBYWATELSKĄ, żaden PiS, a tym bardziej jakaś nacjonalistyczna Konfederacja! Jeżeli chcemy żyć w normalnym kraju, to musimy troszczyć się o poszanowanie demokratycznych wartości, inaczej skończymy w jakiś autorytarnym lub oligarchalnym państwie. A nie możemy zmarnować tego że po 300 latach możemy żyć w Wolnej i Demokratycznej Polsce.
|
|
TYLKO KONFEDERACJA OBRONI NAS PRZED 447 ACT.
Inaczej skończymy jak Palestyńczycy.
Izraelskie wojski już okupuje Okęcie !
***s://nczas.com/2019/05/13/skandal-izraelskie-wojsko-i-sluzby-rzadza-na-polskich-lotniskach-sumlinski-zolnierz-izraelski-zagradza-mi-droge-i-mi-pokazuje-ze-mam-sie-stad-wynosic-video/
|
|
Jak nigdy, to tym razem zgadzam się z wypowiedziami polityków PiS! To bardzo ważne wybory! Jeśli wygra PiS, znajdziemy się na przedmieściach Europy, przegrywając wszystko co można przegrać 27:1. Szkoda, bo mamy duże szanse żeby dołączyć do liderów. W ciągu ostatnich lat zmarnowaliśmy szansę, aby wypełnić lukę po Wielkiej Brytanii i nie stać nas na marnowanie kolejnych takich okazji.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|