nie ma kogo wybrać w pierwszej 10-tce kandydatów, taka prawda.
A poz 11 naprwdę szokuje. Osoba tak blisko współpracujaca z POprzednią władzą na listach PiS ???
|
|
Ja będę się kierował patriotyzmem regionalnym i z listyy PiS wybiorę posła Szulowskiego, Ziemia Puławska musi mieć swojego posła, Puławianina, ktoś kto będzie nachodził i molestował ministerstwa, innych posłów, itd w sprawach puławskich
|
|
Dlaczego pan Marek Wojciechowski nie przyjął mandatu posła jakieś 2 msc temu, a teraz startuje do sejmu????to jest oszustwo!!!
|
|
Mój głos oczywiście oddaje na ministranta ;)
|
|
sylwester hehe
|
|
Poseł Michałkiewicz powinien mieć jedynkę!
|
|
Ja będę się kierował patriotyzmem regionalnym i z listyy PiS wybiorę posła Szulowskiego, Ziemia Puławska musi mieć swojego posła, Puławianina, ktoś kto będzie nachodził i molestował ministerstwa, innych posłów, itd w sprawach puławskichWeź się naganiaczu schowaj. Patriotyzm regionalny to twój jedyny argument? Jak PIS wystawi krowę z Pulaw to też zaglosujesz? Bo pulawska? |
|
Zagłosuję na PiS, ale na pewno nie na A. Pruszkowskiego!
|
|
mocna lista dobrzy kandydaci, bo konkurencyjna Mucha od mówienia, że starzy chorzy ludzie chodzą do lekarzy dla rozrywki to POrażka.
|
|
Dobrze, że startuje Artur Saboń, bo by nie było na kogo zagłosować
|
|
Pan Leszek Kowalczyk jest uczciwym kandydatem do Sejmu, czas wprowadzić tam ludzi nowych
|
|
Wstyd dla Puław. Nie zrobił nic nawet dla ludzi z własnego zakładu pracy. Wszystkiego i wszystkich się boi.Ja będę się kierował patriotyzmem regionalnym i z listyy PiS wybiorę posła Szulowskiego, Ziemia Puławska musi mieć swojego posła, Puławianina, ktoś kto będzie nachodził i molestował ministerstwa, innych posłów, itd w sprawach puławskichWeź się naganiaczu schowaj. Patriotyzm regionalny to twój jedyny argument? Jak PIS wystawi krowę z Pulaw to też zaglosujesz? Bo pulawska? |
|
PLATFORMEN GUTEN MORGEN ;) JA JA JA ;))))
|
|
Nie ma lepszego wyboru jak PiS. Nie chce w Polsce rządów LGBT ani KOD-u, ani innych Wiosen i PSlów z Kukizem. Tylko PiS !!! Tylko pan prezes Kaczyński! Swój głos oddam na Sylwestra! Trzymajcie się silna drużyno biało-czerwona!!!
|
|
a co sie dzieje z bratem poseł Agaty Borowiec ?
|
|
Michałkiewicz godnie będzie reprezentował w Senacie
|
|
Szanowni Państwo oto lista osób które będę we wrzeniu przed wyborami otwierali S 17 :)
|
|
PLATFORMEN GUTEN MORGEN ;) JA JA JA ;))))
|
|
Muszysko napewno bzyczy
|
|
a że nie ma Pana Artura Juszczuka tego karierowicza na listach PIS.
|
Strona 1 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|