O tym kto zostanie zdecyduje Prezes Jarosław Kaczyński po konsultacji z Beatą Mazurek Maszałkiem Sejmu. Będzie to na pewno ktoś z Chełma.
|
|
Tam nie ma takich ludzi wszyscy są z Zsl wszyscy get out a jako fachowcy z UM napewno gdzieś pracę znajdą
|
|
Mam nadzieję, iż nowi rządzący nie będą tak przeżarci nienawiścią jak osoby które tutaj się wypowiadają. Tak jak z wielu z Was w tym roku głos swój oddałem na Prawo i Sprawiedliwość. Ale czytając niektóre komentarz przepełnione wrogością do bliźniego zastanawiam się czy nie popełniłem błędu. ,,Nikomu nie bądźcie nic dłużni poza wzajemną miłością. Kto bowiem miłuje bliźniego, wypełnił Prawo.’’ Rzym 13:8-10 Osoby które identyfikują się z partią Prawa i Sprawiedliwości są to osoby w większości wierzące. Gdzie więc jest ten pokaz wiary ? Na pewno nie w tych komentarzach!!! „Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą.'' (Mt 7,1-5) Nowo wybranym osobom, życzę mądrości. By podejmowane przez nich decyzje były zgodne z ich sumieniem. ,,Bo jeśli odpuścicie ludziom ich przewinienia, odpuści i wam Ojciec wasz niebieski. A jeśli nie odpuścicie ludziom, i Ojciec wasz nie odpuści wam przewinień waszych.'' Mateusza 6,14-15Boisz się os stołek? Nie lubię ludzi dwulicowych. Lizaliście d...Sosnowskiemu i Hetmanowi, teraz będziecie lizać d... nowej władzy. Do Lublina, do Lublina, niech Żuk was przyjmie i zapewni wam robotę. A teraz na poważnie. Masowych zwolnień na pewnio nie będzie. Zmienią się ludzie na kierowniczych stanowiskach, którzy zostaną poprzesuwani na inne stołki lub będą musieli się pożegnać z urzędem. Pozostali w większości zostaną. PiS nawet gdyby chciał wszystkich zwolnić to tego nie zrobi, bo nie ma wystarczjąco dużo kadr. Tym bardziej, że zmiana na stanowiskach nastąpi w wielu starostwach potrzeby będą duże. Poza tym istnieją przepisy prawa, które chronią kobiety w ciązy, osoby w wieku przedemerytalnym itp. |
|
O tym kto zostanie zdecyduje Prezes Jarosław Kaczyński po konsultacji z Beatą Mazurek Maszałkiem Sejmu. Będzie to na pewno ktoś z Chełma.A może Pani Mazurek na Marszałka lub Pan Kuba Banszek o ile nie zostanie Ptrezydentam Chełma. Młody, wykształcony, wiele ostatnich lat spędził w Warszawie więc jest niezależny od lokalnych sitw i układów. |
|
Albo np. Pan Senator Józef Zając.
|
|
Absolwenci i pracownicy KUL-u to jak w komunie absolwenci Wyższej Szkoły PZPR.Mucha też pracowała na KULu... |
|
Gumofilce wypadły od koryta och i co teraz Może zaczną blokadę to przecież brak lub łamanie praworządności
|
|
Ludzką zawiść nie ma granic
|
|
Nie boję się Panie Krzysztofie gdyż jestem osobą duchowną. Ale zależy mi na ludziach, i dla mnie bez znaczenia jest jakie ma poglądy tylko jakim jest człowiekiem. Pozdrawiam
|
|
wreszcie,panowie!! Np. renegatka dyletantka feministyczna tow.Fisz (SLD) to zdeydowanie najgorszy prezydent w historii naszego starego polskiego Chełma !!- dług wzrósł do 200 mln zł,a ubyło 10 tys. ludzi!!! P.S.***s://***nowytydzien.pl/chelm-tonie/
|
|
Exit Poll po 21.00 w niedzielę PSL 16,6. Oficjalne wyniki PKW PSL 12,07. W stosunku do badania exit poll straciliśmy ponad 4,5%. Czyżby ktoś manipulował wynikami głosowania i nie podobał mu się wynik z godz. 21.00. PSL stracił jako jedyny w stosunku do sondażu!!!
|
|
Chociaż nie popieram i nie głosuję na PiS, to uważam, że zmiana już mocno zasiedziałej władzy peeselowskiej w powiecie i w województwie jest potrzebna, zwycięskiemu PiS owi życzę powodzenie, a kolegom z przegranego PSL-u wiary we własne siły bez poparcia kolegów z partii
|
|
Do wiadomosci Sosnowskiego 18:7 no i jak w dziubku.A jak w dziubku było 27 do 1 |
|
Głosy nieważne: 2018: 1,15% 2014: 17,47%typowy wyborca PIS dyletant łamany przez debila, PKW podaje głosów nieważnych w 2018 = 7,11 % |
|
Wy się dziwicie, że ludzie się boją o pracę. Masz wykształcenie wyższe, skończoną ekonomię, prawo, administrację, 10-15 lat doświadczenia zawodowego, przychodzi nowa ekipa, zwalnia cię z roboty i pozostaje ci praca kierowcy, robotnika budowlanego albo kasjerki w sklepie. Lublin niestety dla ludzi o powyższych kierunkach innych możliwości nie daje. Kto zatrudni byłego urzędnika? Pozostaje ci własna działalnośc gospodarcza albo praca fizyczna.
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|