a ja głosuje na żuka, żeby spieprzał z tego miasta byle dalej i przestał je niszczyć swoją niekompetencją. Precz z żukiem. Miasto zadłużone po uszy, ZERO inwestycji infrastrukturalnych - s17 w 2019, modernizacja linii kolejowej do warszawy w 2020, lotnisko w świdniku o POłowe mniejsze, S19 nie POwstanie a żuk chce budować stadion
|
|
Ty chyba żyjesz w jakimś innym Matrixsie. |
|
Szkoda, że nie zwlekali z otkryciem tego sekretu... Pewnie PiSsogłowe nie bardzo kumały co to okręg dlatego się chwile przeciągneło. Dodatkowo męczyło ich pytanie z którego regionu startuje ten kurdupel z małymi rączkami... Bo podobno czochrający kotka miał z nim widzenie.
|
|
To wszystko (czyli nic) zawdzięczamy raczej Pani która jest wojewodą lubelskim. |
|
Ryszard Bender ma 79 lat. Czy PiS nie ma ciut młodszych kandydatów, np. 70-letnich ?
|
|
Komentarze utwierdzają mnie w przekonaniu, że ludzi kompletnie nie interesuje co dzieje się z ich pieniędzmi... wolą się pośmiać z wyglądu przeciwników (chodź to w sumie jedna klika) politycznych niż pójść po rozum do głowy i przestać głosować na tych samych ludzi od ponad 20 lat! Czy ta banda czworga (PiS, PO, SLD i PSL) chce coś w tym kraju zmienić? NIE! Oni chcą się tylko kłócić i zabierać nam nasze pieniądze, dlatego w nadchodzących wyborach wraz z rodziną zagłosuję na Nową Prawicę Janusza Korwin-Mikke. W tamtych wyborach głosowałem na PO ale rzeczą ludzką jest się mylić lecz trzeba być głupim żeby ten błąd cały czas powtarzać.
|
|
Uważam , że wszystkie osoby powyżej 65 roku zycia powinny iść na przymusową - polityczną emeryturę . Dajcie szansę młodym i ich świeżemu spojrzeniu na rzeczy , których Wy nie dostrzegacie . Może cos w koncu się zmieni w naszym kraju i w naszych miastach , gminach , wsiach. Nie trzymajcie się kurczowo stołków . |
|
...
Ostatnio edytowany 16 sierpnia 2011 r. o 16:50
|
|
Proszę wybaczyć,ale robi mi się niedobrze jak widzę ciągle te same gęby i na dodatek już nie myślące tak jak należy.Nic twórczego i mądrego nie wniosą oni swoją obecnością.Jak najbardziej popieram zdanie przedmówcy.
|
|
Bender ten od Ganleya nie mial odwagi startowac z Lublina?
szkoda bo bysmy go wysmiali
|
|
Co do osoby Senatora Bendera to zgadzam się z powyższymi opiniami. Senator Czelej też absolutnie nic nie robi. Natomiast jeśli chodzi o Senatora Gogacza to jest to osoba, którą bardzo cenię. Od wielu lat organizuje pomoc dla polaków mieszkających zza wschodnią granicą i aktywnie pracuje w regionie pomagając wszystkim osobom, które się do niego zwrócą.
|
|
Panie Prezesie J.Kaczyński z całą powagą dla Pana osoby ale nigdy nie zagłosuję na Prof.Bendera w jego obecnym stadium wiekowym.Z tego co wiem prawie nikt z mojego środowiska też na niego nie zagłosuje,wygrają inne opcje,szkoda 1 senatora PiS z naszego okręgu (przegra na Bank!)a inny miałby szansę.
Proszę konsultować z naszym środowiskiem na przyszłość takie decyzje,to ważne dla naszego środowiska.Marco
|
|
Pomimo, że różni nas ocena PiSu, gdyby startował w moim okręgu napewno głosowałbym na niego. Klasa polityk.
Napewno zwycięży.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|