No to mało wie kandydatka na posła o swoich plakatach i wolontariuszach, którzy potrafią się chyba przenosić w czasie - przejeżdżałem przez Parczew w czwartek (15.09.) - już wisiały jej plakaty, wracałem w niedzielę (18.09.) i jej plakaty nadal wisiały. Jeżeli dla niej dzień następny jest za cztery dni to tylko pogratulować szybkości.
|
|
czyli na PiS bo ty tak chcesz. |
|
cytat: Dodaje: - Plakatowanie odbyło się w nocy. Rano dostałam telefon informujący o pomyłce i od razy wysłaliśmy ekipę żeby zdjęła plakaty. Plakaty trafiły tam gdzie miały być pierwotnie czyli do Lubartowa.
Bzdura, ta Pani kłamie. Jest wtorek, 20 września, godz. 17:00 i plakaty nadal po całym mieście porozwieszane. Jak sama się nie poczuwa do odpowiedzialności za pomyłkę, to niech się wstydzi za takich współpracowników.
|
|
Czy kolor włosów tej Pani jest taki jak na zdjęciu?Bo według mnie to typowa blondynka.Roztrzepana,nie potrafiąca się wysłowić,boi się publicznych debat.Pytanie zasadnicze: jakie walory nieznane opinii publicznej posiada ta osóbka,że PO tak wysoko ją wywindowała?Czy wystarcz wykazać się brakiem wyczucia przy wręczaniu kwiatów?
|
|
Ale błędne tłumaczenie ,plakaty tej Pani już od około tygodnia wiszą w Lubartowie .
|
|
widocznie jeden walor jaki ma, publicznie nie napisze jaki ;p |
|
Słyszałem,że ta pani przekroczyła w plakatowaniu Bug i widziano jej plakaty w Brześciu.To w ramach Partnerstwa Wschodniego.Jak nie ma nic do powiedzenia to przynajmniej nawiesza makulatury.Namawiam do wzięcia szerokiego udziału w akcji "skreślamy jedynki".To będzie gest pokazujący,że nie partie wskazują kto będzie posłem tylko wyborcy.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|