ludzie musieli walczyć firmny płacić kase na bilbordy by wywalczyć s-17 a oni uznaja to za swój sukces.......skandal
|
|
druga sprawa ukryto koszty budowy lotniska po ichu okroili terminal a ludzie za to odpowiedzialni z pis i po dalej grzeją stołki....
|
|
Hehe stadion w Puławach na 5 tys. miejsc, gdzie w innych regionach powstaje kilkadziesiąt nowych i 50 km drogi z nikąd do nikąd to rzeczywiście wielkie sukcesy. U nas nawet nie buduję się 10% tego co na zachodzie Polski.
|
|
z tego co pamiętam, to o obwodnicę najbardziej walczył marszałek Hetman
|
|
Dzsiaj podano wiadomość, że szpital w Chełmie zbankrutował, na konta wszedł komornik. Czy to ten szpital którym chwali się PO?
|
|
Własnie obejrzałem reklamówkę wyborczą PO w telewizorze - w Lublinie wybudowali Orlika! Cóż za spektakularne osiągnięcie. Przejedzie płemieł, będzie miał gdzie kopać piłkę z chłopczakami. Żenada.
|
|
Kozaczek ma rację, to, że będzie droga s17 to zasługa Hetmana i innych osób z PSLu
|
|
SKANDAL! Chwalą się czymś co nie jest ich zasługą! A co do stadionu w Puławach, to od ponad roku nie mogą oddać go do użytku!!
|
|
PO wybudowało tego orlika? To PO ma swoją firmę budowlaną? |
|
To że wybudują ( może, jak wystarczy kasy, nie byłabym taka optykistką), to zasługa wyborów w październiku a nie kogokolwiek. |
|
Szkoda, że się nie chwalą remontami w wielu szpitalach. Te remontowane będą sprywatyzowane, tylko nikt tego nie mówi. |
|
skoro z ciebie taki zieleniak to powiedz mi dlaczego w agencjach rolnych do pracy przyjmujecie tylko protegowanych?????? |
|
Nie głosuję na nich,chcę normalnej Polski. Tylko PIS!
|
|
O jest nasza lubelska chluba ---czy ja dobrze widzę __BUKIETOWA
|
|
Nie skalndal tylko PO, proszę o więcej szacunku dla władzy. Bo jak nie... |
|
O!!! Jest kłamliwa gęba sobczaka. To ten z prawej. Jak niszczył życie mieszkancom okolic lotniska to grzmiał "Niedźwiada jest droga. Koszt może sięgnąć 500mln PLN. Świdnik to tylko 200mln". Dzisiaj te propagandowe kłamstwa wychodzą na światło dzienne. Mielibyśmy prawdziwe lotnisko z cargo, z długim pasem, z nieograniczonymi możliwościami rozbudowy, za niewielkie pieniądze a najwazniejsze, że już by funkcjonowało (2009). A tak, mamy wysoką pensje sobczaka i jego kolesiów, oraz nagrody, nagrody, nagrody...
|
|
Byłem w ZOMO, byłem w ORMO, teraz jestem za Platformą!
|
|
Międzyrzec też w budowie skąd posłuje Żmijan. Najważniejsze inwestycje w mieście to:
- galeria handlowa przy Nassuta
- centrum handlowe Wysokińskiego przy Eichlera
- strefa nowoczesnych usług
- górka narciarska na jeziorkach
- wysypisko odpadów budowlanych przy Zahajkowskiej
- kawiarnia na Rynku!
|
|
To jest Polska właśnie. Dla kogo tu coś budować? Buduje się lotnisko - źle, bo nie wybudowali u nas. I tak ze wszystkim. Sami malkontenci...
|
|
Dokładnie to tak: " DZIADEK W ZOMO, OJCIEC W ORMO, A JA JESTEM ZA PATFORMO" |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|