Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
We found love in a hopeless place
Odpowiedz
Niech im będzie dobrze ale mam tylko jedną prośbę, nie rozmnażajcie się.
Odpowiedz
WARTO WIEDZIEĆ: – Powinniśmy faktycznie stworzyć w Polsce coś o charakterze Jad Waszem. Pokazać, jak Polacy ratowali Żydów i uczyć ich tej historii – stwierdziła Olga Semeniuk. Oby dotrzymała słowa....
Odpowiedz
WARTO WIEDZIEĆ: .... kiedy Izrael mówi „nie chodzi o pieniądze, chodzi o definicję Holocaustu, o antysemityzm” to znaczy, że chce naruszyć nasze dzieje historii, a na to zgody nie będzie – stwierdziła Semeniuk. Oby dotrzymała słowa....
Odpowiedz
Telenowela dla pospólstwa musi trwać. Obydwoje z pisu i obydwoje młodzi i.....piękni. No co? Pewnie, że tak. Do tego jacy kompetentni. Będzie wesele na sto fajerek. Przyjedzie liczne grono innych fachowców z Czarnkiem na czele. Wszak chwalił się że tacy to przyjaciele, on i ten młody człowiek o twarzy gimnazjalisty. Na weselu tylko zaszczepieni i tylko w kagańcach. Proszę o tym pamiętać. A potomstwo wychowujemy w cnotach niewieścich.
Odpowiedz
ich potomstwo obejmie spółki skarbu państwa i inne ministerstwa i wszyscy żyli długo i szczęśliwie
Odpowiedz
... miedzy rathausem, a zamkiem... miłość nie jest śleP0:)
Odpowiedz
Ło kur... Kevin Sam w Domu się oświadczył Polskiej Grażyn...
Odpowiedz
Niech im będzie dobrze ale mam tylko jedną prośbę, nie rozmnażajcie się.
OK, niech się nie rozmnażają, ale z tym "dobrze" to bez przesady - niech im będzie tak dobrze jak tym co na nich zapi****ją
Odpowiedz
  • Ten rządowy "magiel" jest drwiną z powagi sytuacji, zwłaszcza w dziedzinie dochodów budżetowych - i to "magiel" z udziałem Wiceministra, który miał być "mózgiem od spraw podatkowych"!
  • Wydatki szeroko pojętego sektora publicznego (w tym samorządu terytorialnego) da się bardzo szybko ograniczyć - nawet bez "cięcia etatów". Jak? Pomyślcie, "mózgowcy"!
  • Dosłownie parę zmian w przepisach prawnych zwiększyłoby dochody Skarbu Państwa z opłat sądowych - bez podwyższania wysokości tych opłat, i to ze skutkiem pożytecznym dla milionów osób.
  • Wystarczy zlikwidować (wprost "bijące po oczach") luki w przepisach podatkowych, by zwiększyć dochody budżetowe, jednocześnie ograniczając krzywdę ludzką oraz zmniejszając problemy ludzi, którzy (terminowo) nie złożyli zgłoszenia podatkowego co do okoliczności, o których "skarbówka" jest często informowana (szczególnie przez notariuszy).
  • Wystarczy uporządkować problematykę, którą próbowałem przedstawić panu posłowi Arturowi Soboniowi (wtedy wiceministrowi "od nieruchomości") oraz zasygnalizowałem bezpośrednio panu ministrowi Andrzejowi Adamczykowi, który koordynowanie dalszych kontaktów powierzył biuru (także siedzącego za stołem prezydialnym) ówczesnego posła Stawiarskiego (dziś zajmującego stanowisko Marszałka Województwa Lubelskiego) - biuro poselskie szybko zmieniło front i zawaliło współpracę (co ośmielam się wiązać z nadzorowaniem kraśnickiego spotkania Ministra Adamczyka z mieszkańcami przez pana Miszczuka, partyjnego kolegę panów Pituchy i Popiela, którzy bardzo źle zachowywali się wobec naszej Wspólnoty Mieszkaniowej, której, dotychczas częściowo, pomógł pan dr Krzysztof Żuk).
  • Magiel zamiast pracy na rzecz Polaków i Polski. Wstyd!
Odpowiedz
Oby tylko w wyniku tej płomiennej miłości nie wybuchł pożar-a tak na marginesie gratuluję patkowskiemu wyobrażni.
Odpowiedz
To takie banalne: kobieta i mężczyzna...gdzie tu sensacja? Co innego, gdyby to Marta Lempart oświadczyła się Bartoszowi Staszewskiemu i gazeta by pokazała jak piękna, czarna główka z bródką wystaje spod wielkiego cyca wulgarnej Martusi...
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...