Dobra zagrywka.
|
|
LOL LOL LOL !, LOLOLO LOLO LOL !
|
|
ŻAŁOSNE PLATFUSY.
|
|
Każdy lepszy od Kosiniaka-Kamysza, który poobcinał emerytury!!!!!! Nie zapomnimy!.
|
|
Gdzie Schetyna impotent (polityczny) tam babę pośle.
|
|
nic nie pomoże zdegenerowanej Platformie, nikłe poparcie wśród mieszkańców woj. lubelskiego. Obstawiam na 14% poparcia w październiku.
|
|
platformen verruckt-tonacy trzyma sie brzytwy ale i tak utonie.
|
|
na szczęście chodzi o Antarktydę, można spokojnie spać i nie straszyć dzieci powrotem tej skompromitowanej kliki
|
|
Faktyczne PIS nie ma z kim przegrać. I całe szczęście bo PO to jeszcze gorsza zaraza. Kiedy w Polsce będzie normalnie? Nie ma na kogo głosować, może na Koalicję Polską. Jak zobaczyłam c...tę Tułajewa na pierwszym miejscu na liście to nie jestem w stanie zagłosować na PIS!
|
|
Grzegorz jesteś geniuszem. Nikt lepiej nie obsadzi komedii. Wybierz jeszcze Kluzik-Rostowską na ministra finansów, Brejzie podaruj ministra sprawiedliwości i rzuć Kopacz na sprawy zagraniczne. Dream Team, świat będzie z nas polewać przez lata jak za komuny.
|
|
Kitawa premierem? Hehe. Dobre.
|
|
Każdy lepszy od Kosiniaka-Kamysza, który poobcinał emerytury!!!!!! Nie zapomnimy!.tobie chyba jaja obciął eunuchu pisowski |
|
Chłopie zza miedzy co zrobili arbuzy bedąc z platformiarzami------ to kamys czytał z sejmowej mównicy projekt ustawy o podwyższeniu wieku do 67 lat, a kto zabrał nasze pieniadze z OFE /ty wiesz co to jest ofe ?/. kto bił brawo w warszawie jak obrażano katolików ?????. Gnać arbuzów i platformiarzy. Tu w lubelskim nie wygrają chłopie. A tak to najpierw wyrzuć sobie słomę z butów.
|
|
Chłopie zza miedzy co zrobili arbuzy bedąc z platformiarzami------ to kamys czytał z sejmowej mównicy projekt ustawy o podwyższeniu wieku do 67 lat, a kto zabrał nasze pieniadze z OFE /ty wiesz co to jest ofe ?/. kto bił brawo w warszawie jak obrażano katolików ?????. Gnać arbuzów i platformiarzy. Tu w lubelskim nie wygrają chłopie. A tak to najpierw wyrzuć sobie słomę z butów.Z wypowiedzi widać typowego dyletanta pisowskiego (inaczej Misiewicza) kto inny był posłem sprawozdawcą przy emryturach 67, (niejaki Henio) ale nie był to Kosiniak-Kamysz, OFE dopiero teraz PIS zabiera aby zrównoważyć budżet, bił brawo ale się nie cieszył, jak oceniła to mizeria Ogórek. |
|
Kidawa- Błońska była by o 100% lepszym premierem jak ta pani z Broszką.
|
|
OFE to za czasów Po nam zabrali i to55% składek na rzecz Państwa mam to na papierze. Informacja z ZUS i OFE.
|
|
Mam nadzieję, że Prezydent Andrzej Duda wygra i rozłoży na łopatki wszystkich przeciwników. Oni poprostu nie mają żadnych szans.
Panie Prezydencie Andrzeju Dudo, jesteśmy z Panem. Życzymy ogromnego zwycięstwa. Pora pokazać im gdzie jest ich miejsce.
Powodzenia!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|