Ludzie Platformy i tak nie zagłosują na czerwoną księżniczkę mentalnie tkwiącą w PRL. Większość z Nas i tak poprze Jedlinę. I to będzie chihot losu. Po kilkuletniej rozłące, członkowie PO znowu będą mieli okazje głosować na Darka Jedlinę.
|
|
w Zamościu startuje (i bardzo dobrze) Ireneusz Godzisz. I nikogo innego PO nie poprze. Godzisz to niezwykle rozsądny i poukładany człowiek. Obserwuję go od kilku lat i daj Boże więcej takich samorządowców.
|
|
Zawsze wybierałem PO. Teraz nie zagłosuję na nich za romanse z czerwonymi pająkami.
Popieram wolną myśl Palikota, on jest sobą i wolnym człowiekiem.
|
|
Pani Sierakowska jako kandydat niezależny?! A niby kto reprezentował przez tyle lat komunę?!
|
|
Piotr Sawicki już był wszędzie.W poprzedniej kadencji sympatyzował z Samoobroną.Spryciul.Byle tylko do koryta.
|
|
Darek Jedlina to kibic Motoru, bo nie znam faceta?
|
|
SIERAKOWSKA -----CZYLI --- PRAWDZIWE NAZWISKO----- TO REBEKA SOMMER----BADZ SAMOKRYTYCZNA------WYCOFAJ SIE. JESTES JUZ ZA STARA.TYLE LAT OSZUKIWALAS LUDZ.NIE NAZYWASZ SIE SIERAKOWSKA------ LECZ ------REBEKA SOMMER
|
|
Kilkanaście osób z mojej rodziny miało głosować za Sierakowską do senatu i za kandydatem PO do sejmu. Teraz musimy się zastanowić na kogo głosować do sejmu, bo już nie na PO.
|
|
WSTYD MIESZKAĆ W TAKIM MIEŚCIE - NIESTETY !!!
|
|
Rozszyfruj przy okazji kto to jest JAROSŁAW KILKSTEIN. |
|
A ja ze znajomymi bede głosował tylko na PO,
|
|
to ja już nie wiem z kim i jaki ma program p.Iza?........pewnie ze wszystkimi hmmmm
|
|
To właśnie Sierakowska "błysnęła" kiedyś inteligencją, mówiąc, że wstydzi się tego, ze pochodzi z tego samego kraju, co papież Jan Paweł II.
Lepiej niech p. Sierakowska zajmie się nauczaniem jęz. rosyjskiego, a nie pcha się do polityki.
|
|
To jest właśnie całe PełO. Wstyd popierać to sprzedajne kolesiostwo.
|
|
Jestem oburzona ze PO w tak haniebny sposob wykluczylo start do Senatu Marszalka Grabczuka. Nigdy nie zaglosuje na Sierakowska. Bylam zwolenniczka PO, ale po tym jak Mucha,Karpinski i Gasior Marek rozwalili lubelska PO brzydze sie tymi ludzmi.Bede glosowala na Palikota. |
|
Teraz wszyscy będą kibicami Motoru, zakochani w jego tradycji a jak ich wybierzecie to wam ekstraklasę nawet w Lublinie obiecają i Ligę Mistrzów popaprańcy jedni.
|
|
Łooo matko. Kobito czytaj ze zrozumieniem. Grabczuk startuje do Senatu z okręgu Chełm i nikt Twojego idola nie wykluczył. Ale nie dziwi Twój wczesniejszy głos na PO a teraz na Palikota. |
|
No to szczęść Boże na dalszą drogę............ |
|
Zawsze mnie interesuje, komu zawdzięczam to bagno jakie w kraju mamy. |
|
Co za ohydna zbitka - lewicowa polityk. Ja jako prawicowa sympatyk PO nie chcieć głosować na lewicową polityk. Jeśli moja ukochana PO nie wystawić Jacka Sobczaka ja nie głosować wcale.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|