nie no fajnie tu 19 tam 40 gdzie indziej 200...i tak sie nazbiera...dziwne że akurat wszystkie braki dotyczą jednej strony...
|
|
kabaret leśnych dziadków - PSL w samorządowych w 2104 ile miał ???? ile nieważnych ??? 20% w skali kraju ????
|
|
Powinni jeszcze raz przeliczyć te głosy.
|
|
"Ale nie ponownego liczenia głosów nie nakazał". Kto pisze te teksty, kolejny przykład analfabetyzmu dziennikarskiego, o pardon jakiego dziennikarskiego, heh.
|
|
gufnem mordem -komentuj
|
|
Co się będzie działo w maju? Na razie system został przetestowany.
|
|
Warto dodać że ten gość wyciągnął odszkodowanie, za rzekomy mobbing przez Lecha Kaczynskiego, na kwotę 120 tysięcy zł które musi zapłacić podatnik czyli my. Przecz z takim cwaniakiem.
|
|
Został stworzony bardzo niebezpieczny precedens. Żegnajcie wolne wybory, można manipulować głosami w majestacie prawa! Ktoś powinien za taki przekręt zdrowo oberwać. Ale to w normalnym kraju. W Pisim pojęciu sprawiedliwości nie wchodzi w rachubę. Czarno to wszystko widzę...
|
|
Pewnie ktoś dzieki tym głosom przeszedł
|
|
Te 19 jest czarno na białym że są jakieś nieprawidłowości. Ciekawe jak było z liczeniem reszty głosów...
|
|
JunakMłody - Co ma "Pisie pojęcie sprawiedliwości " do wyroku Sądu Najwyższego? O ile mi wiadomo, na jego czele stoi pani Gersdorf ze starego rozdania.
|
|
kabaret leśnych dziadków - PSL w samorządowych w 2104 ile miał ???? ile nieważnych ??? 20% w skali kraju ???? A skąd Ty wiesz że za 85 lat będzie jeszcze PSL???Skąd ty to wiesz że będzie miał 20% nieważnych głosów. Jak zwykle nawiedzony szaman i prorok z PiS.Podobny cyrk jak Fundacja Lecha Kaczyńskiego która ma dbać o jego dobre imię po śmierci!!Nikt jednak nie zwraca uwagi że ta fundacja powstała w 2003 roku.Zapewne po to żeby głosić proroctwo nadjścia Boskiego Lecha!!A potem jego męczeńskiej śmierci żeby się stało za dość proroctwom!!To jeden wielki kabaret idiotów którym we łbach się popierdzieliło i uważają że są bóstwem na ziemi!!A to zwykłe nieroby którym nie chciało się wziąć do porządnej uczciwej pracy i kombinują jakby tu od głupiego naiwnego motłochu wyciągnąc kasę i nie splamić się robotą!!!Przercież te 2 małe pajace są i byli mniej niż przeciętna inteligencja zwykłego prostego Polaka!!I nic poza tym!! A jezeli chodzi o wybory gdzie kurduplowi nie zgadzały się słupki poparcia faktycznego z sondarzami przedwyborczymi to niech sobie przypomni barani łeb z Żoliborza że 4 lata wcześniej jego partia PiS dostawała głosy gdzie nie było skreśleń.Tak było w przypadku PSL(tak mówiła ordynacja wyborcza a partię która tak zyskuje losowano przed wyborami-wcześniej przed PSL był PIS)!!!.Dlatego celowo tak jak moja rodzina nie skreślaliśmy nikogo.Nie mieliśmy swojego kandydata i dlatego oddaliśmy głos na partię!!Przecież ten pajac dokłądnie wiedział że tak jest.Ale znalazł debili którzy uwierzyli w jego kłamstwo!!Bo to było bezczelne chamskie oszustwo kurdupla!!!Ale on zawsze taki był.Kiedyś Maria Kaczyńska przeprosiła mnie i kolegę za obydwu kurdupli.Jak ich nazwała 2 zarozumiałe bufony!!I takimi pozostali do końca życia!! |
|
Afeee! Przecież sądy są POwskie, więc o co chodzi? Pan prawnik robi rozpierduchę dla zasady.
|
|
a jak udowodnić że rodzina i znajomi nie zrobili ustawki i głosowali na kogoś innego
tylko głosowanie imienne z odciskiem palca i podpisem na karcie może podnieść wiarygodność "wyborów " reszta to lipa
|
|
Zastanawiające jest to że kasta nie dopuściła do żadnego sprawdzającego liczenia. Jestem pewien że były duże wały. A szykowane są większe.
|
|
Królowa Gersdorf ze swoimi przybocznymi przydupasami z komuszej epoki POwinni wyznaczać kto ma w Polsce rządzić.Na juch wybory.
|
|
Jak widzisz "sont najwyszszy" jest święcie przekonany,że tak było.Tak samo jest święcie przekonany,że nie było wałków przy wyborze Gawłowskiego.I co im zrobisz?
|
|
ujawniono czubeczek przewałów , które się dział w całym kraju,przy zliczaniu głosów; w następnych wyborach frekwencja ~~30%
|
|
Byłem w komisji wyborczej w powiecie Łęczyńskim, mogę się wypowiedzieć, że u mnie nie było przewalow, do Senatu 4 razy liczone karty z głosami, by nie było pomyłek, cztery różne osoby to liczyły... Do sejmu listę PiS również z 4 razy liczone, bo ciągle się coś nie zgadzało, siedzieliśmy z liczeniem do ok 2, tylko po to by wszystko było sprawiedliwie policzone. Jak było w tamtej feralnej komisji tego osobiście nie wiem, ale mogę podejrzewać, że albo zostały głosy wklepane do innych kandydatów przez pomieszanie kart, albo np sz. P. Był któryś na liście i były dwa krzyżyki na niego np. Nr5 i lider listy nr1. W głos liczy się dla nr 1. Te karty jednak były duże i czasem przy tylu kartkach nie problem się pomylić...
|
|
co o za durna zasada , że wyroków sie nie komentuje - wydaje je nie Bóg co prawda, ale sędziowie z nadzwyczajnej kasty, którzy jacy są każdy widzi dlaczego nie można wyrazić swojego zdania, o wydawanych przez nich bezsensownych wyrokach
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|