a jak udowodnić że rodzina i znajomi nie zrobili ustawki i głosowali na kogoś innego tylko głosowanie imienne z odciskiem palca i podpisem na karcie może podnieść wiarygodność "wyborów " reszta to lipaJakbyś czytał wcześniejszy artykuł to byś wiedział. Rodzina robiła sobie zdjęcia wypełnionymi z kartami do glosowania. Stąd ma pewność, że na niego głosowali.
|
|
Dziś w Biedronce w Zakopanym stoję w Biedronce do kasy. Mam dwie bułki i wodę
—pisze Piotr Zygarski.
Dodaje, że podeszła do niego matka z czwórką dzieci i pełnym koszykiem zakupów i zapytała, czy mężczyzna może ją przepuścić w kolejce.
Oczywiście powiedziałem NIE, bo nie widzę powodu. Usłyszałem, że jestem chamem, bo nic by mi się nie stało. Powiedziałem: Mogłaby być Pani grzeczniejsza wobec swojego sponsora
—to nie koniec tej żenującej historii.
Popatrzyła oburzona. Tak. Bo to ja pracuję na Pani 4x500plus, a Pani mnie jeszcze wyzywa
—napisał mężczyzna w mediach społecznościowych.
|
|
A moze później postawili dodatkowy krzyżyk by głos był nieważny? A może później wynieśli karty do głosowania z komisji wyborczej nie wrzucając ich do urny?a jak udowodnić że rodzina i znajomi nie zrobili ustawki i głosowali na kogoś innego tylko głosowanie imienne z odciskiem palca i podpisem na karcie może podnieść wiarygodność "wyborów " reszta to lipaJakbyś czytał wcześniejszy artykuł to byś wiedział. Rodzina robiła sobie zdjęcia wypełnionymi z kartami do glosowania. Stąd ma pewność, że na niego głosowali. |
|
Dziwi poparcie w tej komisji dla Pani Kornelii Wroblewskiej, która zdobyła najwięcej głosów z KO.
|
|
Jak mawiał Stalin, nie ważne na kogoś głosują, ważne kto liczy głosy.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|