Szkoda, że swoją obecnością nie zaszczyciła spotkanie "kandydat do Sejmu tego Państwa" Matka Teresa... Nie wyszedł immunitet, nie wyszły prezesury dla syna...
|
|
to ten niedoszły budowniczy uwielbianego przezeń marszałka awansował na marszałka województwa ? Niepojęte są te kariery
|
|
i kto by pomyslal ze tacy zatroskanie o Polsce za ich rzadow na nic nie bylo i wszystko mieli w dup.......
|
|
Panie Marszałku trzy minuty dla p. Krawczyka
|
|
Panie Marszałku trzy minuty dla p. Krawczykai tak więcej mu nie potrzeba, bo nie wie co powiedzieć |
|
A czy za rządów (PO)-ZSL w UM zapraszano posłów ówczesnej opozycji? Po co ich w ogóle dziś zaproszono????Przypomnijcie sobie jak traktowano wtedy PIS? 0 wstępu powinno być, do biura podawczego tylko.
|
|
Krawczyk?
To jakaś pomyłka, tylko krawaty i marynarki zmienia, o samorządzie ma zerowe pojęcie (nie licząc przyklejenia do Żuka).
|
|
Monika Pawłowska i Jacek Czerniak podac zarboki w oswiadeczniach majatkowych -podac zrodla -nie kombinowac
|
|
Tacy "troskliwi", jak ich koledzy zdrajcy, którzy szczują unię na Polskę.
|
|
POgadali pogadali i dalej h.uj z tą polską wschodnią co widać słychać i czuć.
Próba notoryczna zresztą lansu wcisło czy burego nic dobrego ani głosów im.nie da.
|
|
Jak to ?! Przecież Morawiecki obiecał rozbudowy połączeń autobusowych, a zamiast tego zlikwidowali PKS Zamość ?! Kolejna kłamliwa obietnica wyborcza ?
|
|
co ja Wiem to Powiem
jeszcze takich PiS-ch( Q-r-w )nie Widziałem i nie Słyszałem
|
|
Jak zwykle niedogolony, upasiony, politruk "przaśny dzban" błysnął " intylektem" na poziomie pisowskiej profesury
|
|
Upasiony niedogolony dzban wspaniałe!
|
|
Politycy = się nic dobrego
Ludziom ani krajowi nie pomogą tylko sobie i ewentualnie w ramach zobowiązań
Kłamca tak najczęściej mówi w Polsce jeden polityk o drugim byle był tylko z tzw. Przeciwnej opcji politycznej
|
|
Upasiony niedogolony dzban wspaniałe!Czarnek był? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|