BRAWO PANIE POŚLE !!!
|
|
oczywiście fakt że się jest małżonką prezydenta Żuka nie miał najmniejszego wpływu na uzyskanie tej posady.
|
|
I po co zmienić coś - kogoś tylko dlatego że jest z innej opcji politycznej. Wszyscy za obecną panią Dyrektor. Panie pośle nie całe społeczeństwo Lublina myśli tak jak pan.
|
|
Teraz dla przeciwwagi powinna być żona kogoś z PiS. Też młoda.
|
|
Jak pies nie ma co robić to jajka liże. Jest tskie powiedzonko pośle.
|
|
Czy Żuk w ramach reperkusji zwolni szanowne małżonki pisowskie, mme Michałkiewicz i mme Sprawka?
|
|
Brawo dla Marszalka ze nie patrzy na kolegow z PiS czy tylko na Nowogrodzka. Szanuje i broni dobrej pracy także ludzi bardzo blisko związanych z PO, czy to w Lublinie czy w Krasniku. Dobrze ze wicemarszalka Mulawe poparli opozycyjni radni. Tak powinna wyglądać wspolpraca z opozycja.
|
|
Uczyła by się szarańcza wpychająca się na stołki -choćby od Żuka. Dyrektorem w UM od lat jest Ewa Dumkiewicz-Sprawka prywatnie żona wojewody i jakoś mu do głowy nie przyszło, coby ją usunąć bo związana z PIS.
|
|
Odbić....,??????? Czy w naszym kraju musi być wszędzie obecna polityka? Juz kolejny dobry dyrektor szpiala w ramach odbijania nie kieruje szlitalem.
|
|
TAAAAAAAK co się da trzeba przejąć i zniszczyć ot DOBRA ZMIANA a można też kupić od spadkobierców za 500mln a którzy zaraz zbankrutują jak to zrobił niby minister kultury który jest znawcą kultury i nie tylko.Sporo jeszcze w Polsce do zrobienia w tej kwestii
|
|
Poseł Czarny zaistniał dzięki LGBT i taki juz pozostanie jak nazwisko.
|
|
Wyjątkowo złośliwe i nie trafione żądania,a co kasą na Lubelski Szpital Onkologiczny.
|
|
ten pusty i chory na umyśle podlec cornek zgłupiał już do końca ! Myślałem, że ktoś kogo tytułują prefesor ma jakiś honor, ogładę, kulturę ! Ale jak usłyszałem jak gloryfikował tow. piotrowicza na Trybunał to o mało nie spadłem z krzesła, przecierałem oczy a tu nie to widzę ! Ludzie gdyby ktoś powiedział, że to chlew to uważam go za tego co znieważa świnie ! Brak słów by jeszcze komentować, dno i 100 metrów gnoju
|
|
Ja sie ciesze ze marszalek nie patrzy na legitymację partyjne, wyścig narciarski o puchar marszalka organizowany jest na stokach należących do opozycjnego radnego z PSL i tak trzymac!
|
|
A to, że P. Mieczkowska jest dobrym dyrektorem, umiejętnie zarządzającym, empatycznym człowiekiem, osobą, która ozywila Zamek, zwiększyła jego dostępność i zainteresowanie dla osób młodych i turystów, to już się nie liczy?
|
|
Skąd u tego goscia tyle nienawisci i obłudy??
Zakłamany człowiek,z jednej strony angazuje się na Sw Mikołaja w parafii a zdrugiej tylko cały czas pluje jadem.
Wsyd i taki człowiek jest posłem?
Ludzie zastanówcie się kogo Wy wybieracie i na jakich ludzi głosujecie.
|
|
Uczyła by się szarańcza wpychająca się na stołki -choćby od Żuka. Dyrektorem w UM od lat jest Ewa Dumkiewicz-Sprawka prywatnie żona wojewody i jakoś mu do głowy nie przyszło, coby ją usunąć bo związana z PIS.Właśnie dlatego się jej nie zwalnia bo jest związana z PiS. Tak w praktyce funkcjonuje POPiS, proszę szanownego pana. W tv piana na ustach na użytek elektoratów, w rzeczywistości zgodna i harmonijna współpraca na wielu poziomach i gwarancja bezkarności. W Lublinie ta współpraca przyjęła kuriozalne formy, np wystawianie przeciwko Żukowi takich kontrkandydatów w wyborach żeby zawsze wygrywał. Niestety podczas ostatnich wyborów do Senatu Kaczyński dzieki tej taktyce przegrał większość co go musiało lekko zirytować i zaczynają się ostre porządki. |
|
Trzeba klęskę z załatwieniem kasy na Centrum Onkologii przykryć. Nie ma czym to atak personalny. Jakie to ma znaczenie z kim jest związana osoba kierująca instytucją? Skoro takie to ważne to w wymogi formalne stanowiska powinny zawierać zapis "Związany z partią rządzącą".
|
|
Sto procent w łapach pisu dopiero będzie dobrze ten człowiek jest chory na władzę, czy to jest postawa katolika z kul.
|
|
czyli hasło "mieć PLECY i ..." - zawsze aktualne ?
|
Strona 1 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|