Genialne poczucie humoru!
|
|
Mnie zastanawia tylko jedna rzecz, skąd 12 803 wyborców z woj. lubelskiego wiedziało kim jest ten Pan z Gdańska ?
|
|
Naprawdę żenujące.
Ksiądz im musi pokropić, wielcy katolicy.
Ale zdrady żony (poseł Pięta), pokazywanie obraźliwych gestów (Lichocka), bicie żony(Rafal P. - radny pis), bicie żony (Poseł Zbonikowski),zdrada żony (senator Bonkowski).
Ręce opadają...
|
|
Witamy w Lublinie Panie Pośle
|
|
Żenujące. Kanciak z Gdańska posłem z lubelskiego. Durni wyborcy.
|
|
Pan CZARNEK, teraz Pan KANTHAK - nareszcie BIERUTOWO ziejące od dziesięcioleci eSBecją i PKWNem dostało mocną odtrutkę.
|
|
pokropione, liczni kapłani przybyli, diabła w biurze nie ma
|
|
Czy wPiSze się w układ wspierania lubelskiego dewelo-rozwoju?
|
|
dlaczego tak mało jest zdjęć z kandydatem na wicewojewodę lubelskiego ,przecież to brawurowa przyszłość lubelszczyzny!
|
|
Do As, tylko idio*a wkłada wszystkich do jednego wora, czy to znaczy, że jak katolik Andrzej pobił żonę, to wszyscy katolicy Andrzeje to dranie? Jak jeden As pokazał środkowy palec czy to znaczy, że każdy As powinien się z tego wyspowiadać lub zmienić religię, która pozwala na pokazywanie środkowych palców?
|
|
żenada że go wybrali...taka miernota
|
|
Mnie zastanawia tylko jedna rzecz, skąd 12 803 wyborców z woj. lubelskiego wiedziało kim jest ten Pan z Gdańska ?A mnie zastanawia, skąd kilkadziesiąt tysięcy wyborców - pomimo licznych przykrych doświadczeń z lat POprzednich - NIE wiedziało, co i kogo reprezentuje dewelo-dottore, i zagłosowało na dewelo-spadochroniarza sPOd Lublina? |
|
BARWO !! Młody chłopak i rozwalił komuchów w regionie aż milo !!towarzysz piotrowicz jest z innego okręgu. |
|
On taki z wyglądu jude ja do tego narodu nic nie mam ale jakoś tak pasuje.
|
|
Tow kaczanowski w formie. POchwała się należy
|
|
Czy wPiSze się w układ wspierania lubelskiego dewelo-rozwoju?Papierkiem lakmusowym będzie to, czy dewelo-ratuszowa agencja PR będzie na niego pluć jadem tak jak na Czarnka, czy też nie (jak w przypadku Sprawki). Jeśli to pierwsze, to znaczy, że w tym pośle można pokładać pewne nadzieje. |
|
Do As, tylko idio*a wkłada wszystkich do jednego wora, czy to znaczy, że jak katolik Andrzej pobił żonę, to wszyscy katolicy Andrzeje to dranie? Jak jeden As pokazał środkowy palec czy to znaczy, że każdy As powinien się z tego wyspowiadać lub zmienić religię, która pozwala na pokazywanie środkowych palców?Niemniej, co byś napisał lub nie... ten środkowy palec tak was pisów charakteryzuje, jak nie wiem co. To powinno być wasze godło, trafiła ta pani w środek tarczy! |
|
wypad gościu z lublina , co ty masz wspólnego z naszym miastem!
|
|
Kanciak dorwał się do koryta.
|
|
wypad gościu z lublina , co ty masz wspólnego z naszym miastem!Ratuszowa gościnność ... |
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|