Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Słowa morawieckiego wycięte z kontekstu. Tylko debi..... E tak potrafią z poko, szuj... I zaklaman... CY "chu... J z tą Polska wschodnia" tak mówił Karpiński?????????? Czy kto????
Odpowiedz
wiadomo że źle zrobił i ludziom podpadł i spotkała go za to kara ale niemusicie być pełni nienawiści i jadu i tak się teraz nad nim znęcać Bóg go za to osądzi a wy jako wyborcy już zeście go wystarczająco ukarali nie głosując na niego. Takie znęcanie świadczy tylko o braku wychowania i tolerancji
Odpowiedz
Tego WUJA to z POLSKI WSCHODNIEJ powinno się pogonić kijami.
Odpowiedz
Swój chłop do gieszeftów. Będą czesać ćwoków co na nich głosują.
Odpowiedz
wiadomo że źle zrobił i ludziom podpadł i spotkała go za to kara ale niemusicie być pełni nienawiści i jadu i tak się teraz nad nim znęcać Bóg go za to osądzi a wy jako wyborcy już zeście go wystarczająco ukarali nie głosując na niego. Takie znęcanie świadczy tylko o braku wychowania i tolerancji
Panie Karpiński! Pan wiele traci, gdy się Pan odzywa.
Odpowiedz
komentarze piszą jedne i te same osoby. Nie macie się czym zająć nieroby? Do roboty a nie ślęczeć codziennie i klepać przed komputerem bo wam garb wyrośnie. Hi hi. Na stronę dziennika wschodniego wchodziłam z 8 miesięcy temu i widzę że paplają ci sami. nie ma co tu czytać spływam stąd
Odpowiedz
komentarze piszą jedne i te same osoby. Nie macie się czym zająć nieroby? Do roboty a nie ślęczeć codziennie i klepać przed komputerem bo wam garb wyrośnie. Hi hi. Na stronę dziennika wschodniego wchodziłam z 8 miesięcy temu i widzę że paplają ci sami. nie ma co tu czytać spływam stąd
 To idż w ciul  mała strata.
Odpowiedz
Ekspert przez zasiedzenie w różnych instytucjach ? A może inaczej, przez zapierdzenie skądinąd ciepłego stołka tu i tam
Odpowiedz
Dno przestaje być posłem wchodzi na ciepłą posadkę. I to PIS podobno karierowicze. A gdzie konkursy? Doświadczenie
Odpowiedz
No znowu trzeba bedzie zrobic podwyzki na odbior odpadow.
Odpowiedz
Dno przestaje być posłem wchodzi na ciepłą posadkę. I to PIS podobno karierowicze. A gdzie konkursy? Doświadczenie
 Kokurs można zrobić, a i tak wybierze się "zawodowca" od tych stanowisk. I to nie z PiS-u jest prezydent.
Odpowiedz
Do BIEDRY na kasę jeżeli się nada !!
Odpowiedz
Weźcie go, sprzedał Azoty do Tarnowa, znów coś wymyśli, taki patriota lokalny...
Odpowiedz
wstyd mi za takiego posła!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
To co z ta polska wschodnia?
Odpowiedz
Bałbym się go wypuścić na plantacje kapisty. Zniszczy a później odróżnij jeden od drugiego
Odpowiedz
Powrót na tarczy na ten.....wschód.
Odpowiedz
Ja bym go widział w reklamie Lublina i Lubelszczyzny. Idealnie nadaje się na bilbordy z jego sławnym hasłem *ch… tam z Polską wschodnią”
Nie on wypowiedział te słowa i wszyscy o tym dobrze wiedzą. Przestańcie pisie trolle siać dezinformację, bo takie oczernianie jest słabe a wręcz żałosne.
A Kopernik byla kobietą!!!Żenująca obrona POgardzajacego wszystkimi co mają inne zdanie POplecznika POlityka PO.
***s://***dziennikwschodni.pl/lublin/karpinski-o-teorii-jednego-z-profesorow-sprowadza-sie-ze-ch-tam-z-ta-polska-wschodnia,n,140629867.html
W pracy pisowskiego trolla internetowego właśnie o to chodzi. Żeby wkładać w usta polityków innej opcji słowa których nigdy nie wypowiedzieli, oczerniać, manipulować faktami, wyrywać z kontekstu, obrzucać gnojem i oblewać żółcią.
 Idź powiedz to trollom POwskim twierdzącycm z całhm przekonaniem (nic dziwnego, skoro tylko tefałeny oglądają) że Kaczyński o wyborcach PO wyrażał się per "Polacy gorszego sortu".
Odpowiedz
Dla przypomnienia.  Restauracja Sowa i Przyjaciele - Włodzimierz Karpiński - "Ch.uj z tą Polską Wschodnią".
Dla przypomnienia.  Restauracja Sowa i Przyjaciele - mateusz morawieck ,,mają zapier.... za miskę ryżu''
 Dla przypomnienia - Morawiecki wówczas opisywał politykę Angeli Merkel.
Odpowiedz
Strona 5 z 5

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...