Słowa morawieckiego wycięte z kontekstu. Tylko debi..... E tak potrafią z poko, szuj... I zaklaman... CY
"chu... J z tą Polska wschodnia" tak mówił Karpiński?????????? Czy kto????
|
|
wiadomo że źle zrobił i ludziom podpadł i spotkała go za to kara ale niemusicie być pełni nienawiści i jadu i tak się teraz nad nim znęcać Bóg go za to osądzi a wy jako wyborcy już zeście go wystarczająco ukarali nie głosując na niego. Takie znęcanie świadczy tylko o braku wychowania i tolerancji
|
|
Tego WUJA to z POLSKI WSCHODNIEJ powinno się pogonić kijami.
|
|
Swój chłop do gieszeftów. Będą czesać ćwoków co na nich głosują.
|
|
wiadomo że źle zrobił i ludziom podpadł i spotkała go za to kara ale niemusicie być pełni nienawiści i jadu i tak się teraz nad nim znęcać Bóg go za to osądzi a wy jako wyborcy już zeście go wystarczająco ukarali nie głosując na niego. Takie znęcanie świadczy tylko o braku wychowania i tolerancjiPanie Karpiński! Pan wiele traci, gdy się Pan odzywa. |
|
komentarze piszą jedne i te same osoby. Nie macie się czym zająć nieroby? Do roboty a nie ślęczeć codziennie i klepać przed komputerem bo wam garb wyrośnie. Hi hi. Na stronę dziennika wschodniego wchodziłam z 8 miesięcy temu i widzę że paplają ci sami. nie ma co tu czytać spływam stąd
|
|
komentarze piszą jedne i te same osoby. Nie macie się czym zająć nieroby? Do roboty a nie ślęczeć codziennie i klepać przed komputerem bo wam garb wyrośnie. Hi hi. Na stronę dziennika wschodniego wchodziłam z 8 miesięcy temu i widzę że paplają ci sami. nie ma co tu czytać spływam stądTo idż w ciul mała strata. |
|
Ekspert przez zasiedzenie w różnych instytucjach ? A może inaczej, przez zapierdzenie skądinąd ciepłego stołka tu i tam
|
|
Dno przestaje być posłem wchodzi na ciepłą posadkę. I to PIS podobno karierowicze. A gdzie konkursy? Doświadczenie
|
|
No znowu trzeba bedzie zrobic podwyzki na odbior odpadow.
|
|
Dno przestaje być posłem wchodzi na ciepłą posadkę. I to PIS podobno karierowicze. A gdzie konkursy? DoświadczenieKokurs można zrobić, a i tak wybierze się "zawodowca" od tych stanowisk. I to nie z PiS-u jest prezydent. |
|
Do BIEDRY na kasę jeżeli się nada !!
|
|
Weźcie go, sprzedał Azoty do Tarnowa, znów coś wymyśli, taki patriota lokalny...
|
|
wstyd mi za takiego posła!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
To co z ta polska wschodnia?
|
|
Bałbym się go wypuścić na plantacje kapisty. Zniszczy a później odróżnij jeden od drugiego
|
|
Powrót na tarczy na ten.....wschód.
|
|
Idź powiedz to trollom POwskim twierdzącycm z całhm przekonaniem (nic dziwnego, skoro tylko tefałeny oglądają) że Kaczyński o wyborcach PO wyrażał się per "Polacy gorszego sortu".W pracy pisowskiego trolla internetowego właśnie o to chodzi. Żeby wkładać w usta polityków innej opcji słowa których nigdy nie wypowiedzieli, oczerniać, manipulować faktami, wyrywać z kontekstu, obrzucać gnojem i oblewać żółcią.***s://***dziennikwschodni.pl/lublin/karpinski-o-teorii-jednego-z-profesorow-sprowadza-sie-ze-ch-tam-z-ta-polska-wschodnia,n,140629867.htmlA Kopernik byla kobietą!!!Żenująca obrona POgardzajacego wszystkimi co mają inne zdanie POplecznika POlityka PO.Ja bym go widział w reklamie Lublina i Lubelszczyzny. Idealnie nadaje się na bilbordy z jego sławnym hasłem *ch… tam z Polską wschodnią”Nie on wypowiedział te słowa i wszyscy o tym dobrze wiedzą. Przestańcie pisie trolle siać dezinformację, bo takie oczernianie jest słabe a wręcz żałosne. |
|
Dla przypomnienia - Morawiecki wówczas opisywał politykę Angeli Merkel.Dla przypomnienia. Restauracja Sowa i Przyjaciele - Włodzimierz Karpiński - "Ch.uj z tą Polską Wschodnią".Dla przypomnienia. Restauracja Sowa i Przyjaciele - mateusz morawieck ,,mają zapier.... za miskę ryżu'' |
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|