Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Jak widać to mamy - kolejnego "super specjalistę z lubelszczyzny" po Panu w okularach. Oj Biedna ta Nasza Lubelszczyzna.
Odpowiedz
Kolejna menda u koryta
Odpowiedz
Wyjątkowe bydlę. Udał się do szefa...
Odpowiedz
Kolejna menda u koryta
 Poziom postu adekwatny do podpisu. I nie ma nic wspólnego z miejscem zamieszkania.
Odpowiedz
Wyjątkowe bydlę. Udał się do szefa...
 Miło, że nareszcie się przedstawiłeś: "Wyjątkowe bydlę" to rzadkie nazwisko i imię. Dlatego nie dziwi, że przybrałeś awatar nawiązujący do byłego posła o takim samym poczuciu nienawiści do Polaków.
Odpowiedz
Do Sasinia lecą wszystkie, najpierwej rodzina. ,,Pam pa ram pam pam, co ja tutaj robić mam? " ,,Licz kasiorkę i nie dotykaj niczego, wszystko tu się samo robi Kolego!" Niech nam żyje nasza władza i każdego gdzie chce wsadza..!
Odpowiedz
Panie Kant hak co tam w sprawie pozwu przeciwko Michałowi Kowalówce ?
Odpowiedz
Palikut / wczoraj o 14:29+18 Mimo,że daleko mi do wojewody i jego formacji politycznej muszę się zgodzić w jednym:mamy szczęście. Dzięki bohaterstwu i mądrości naszych przodków,dzięki naszej własnej pracy żyjemy w kraju może nie mlekiem i miodem płynącym ale wolnym,dostatnim i bezpiecznym. Mamy szczęście... Oby z nami pozostało. Podkreślam słowa wyżej podpisanego: żyjemy w kraju wolnym, dostatnim i bezpiecznym! Więc drogie trolle, mordy w kubeł i z szacunkiem do tych, którym to zawdzięczacie! A z całą pewnością nie są to członkowie totalnej opozycji.
Odpowiedz
Gość ma tyle wspólnego z lubelszczyzną że obkleił billboardami Lublin i okolice przed kampanią. Statował z 30 miejsca, dostał się i słuch o nim w Lublinie zaginął. Ale sami jesteśmy sobie winni że na takich głosujemy zamiast myśleć przy urnie.
Odpowiedz
he he sami najlepsi FACHOWCY nam z Lubelszczyzny uciekają
Odpowiedz
Palikut / wczoraj o 14:29+18 Mimo,że daleko mi do wojewody i jego formacji politycznej muszę się zgodzić w jednym:mamy szczęście. Dzięki bohaterstwu i mądrości naszych przodków,dzięki naszej własnej pracy żyjemy w kraju może nie mlekiem i miodem płynącym ale wolnym,dostatnim i bezpiecznym. Mamy szczęście... Oby z nami pozostało. Podkreślam słowa wyżej podpisanego: żyjemy w kraju wolnym, dostatnim i bezpiecznym! Więc drogie trolle, mordy w kubeł i z szacunkiem do tych, którym to zawdzięczacie! A z całą pewnością nie są to członkowie totalnej opozycji.
 Tej świni nie zawdzięczam nic! Takie bydlaki wysysają tylko to co my wypracujemy. Gdyby temu wieprzowi przyszło żyć z pracy swoich rąk to zdechłby po tygodniu z głodu. Ty pewnie mu zawdzięczasz comiesięczną pensję za trollowanie więc rozumiem zachwyt. Dla mnie jest odpadem komunalnym.
Odpowiedz
Kanthak to spadochroniarz z Gdańska. Wystawili go w Lublinie, bo w Gdańsku nie miał szans ;)
Odpowiedz
Szambo było zawsze,a teraz się wylało
Odpowiedz
Tej świni nie zawdzięczam nic! Takie bydlaki wysysają tylko to co my wypracujemy. Gdyby temu wieprzowi przyszło żyć z pracy swoich rąk to zdechłby po tygodniu z głodu. Ty pewnie mu zawdzięczasz comiesięczną pensję za trollowanie więc rozumiem zachwyt. Dla mnie jest odpadem komunalnym.
 " żyjemy w kraju może nie mlekiem i miodem płynącym ale wolnym,dostatnim i bezpiecznym." - a mimo to chamskie wyzwiska, odczłowieczanie i kłamstwa. Tak rozmawia ze społeczeństwem totalna opozycja. Trzeba to zapamiętać.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...