Dobrze wiedzieć że taka mierna posłanka tak łatwo zmienia poglądy... zawód polityk.
|
|
Oszukani wyborcy powinni ta Panią również pozwać. Szczyt bezczelności.
|
|
Dramat, pozwij siebie paskudo
|
|
To ona powinna zostać pozwana za zdradzenie swoich wyborców.
|
|
Pani już się skompromitowała na tyle dużo, że na prawdę nie potrzebuje już więcej! Może jakaś życzliwa jej osoba jej to podpowie.
|
|
Jeszcze niedawno żeście wychwalali panią posłankę jaka to ona fajna i za..ista. Sami jesteście gówno warci . Żal wam srake ściska ze was zrobiła w bambuko
|
|
Jeszcze niedawno żeście wychwalali panią posłankę jaka to ona fajna i za..ista. Sami jesteście gówno warci . Żal wam srake ściska ze was zrobiła w bambukoCzyli idealnie nadaje się do PiSd. Tam same zdradzieckie ***** XD |
|
Już jej nie lubisz? A tak jej broniłeś jak niepodległości buhahaha. Sam jesteś większą chorongiewką od tej biedaczki. Kobita robi szybka karierę w komunie pierdo-lonej to nie było możliweJeszcze niedawno żeście wychwalali panią posłankę jaka to ona fajna i za..ista. Sami jesteście gówno warci . Żal wam srake ściska ze was zrobiła w bambukoCzyli idealnie nadaje się do PiSd. Tam same zdradzieckie ***** XD |
|
Nie bardzo wiem co to jest chorongiewka? Po polsku możesz? XDJuż jej nie lubisz? A tak jej broniłeś jak niepodległości buhahaha. Sam jesteś większą chorongiewką od tej biedaczki. Kobita robi szybka karierę w komunie pierdo-lonej to nie było możliweJeszcze niedawno żeście wychwalali panią posłankę jaka to ona fajna i za..ista. Sami jesteście gówno warci . Żal wam srake ściska ze was zrobiła w bambukoCzyli idealnie nadaje się do PiSd. Tam same zdradzieckie ***** XD |
|
Od kiedy to taki z ciebie Polak? Z orłem ortografii siedzialem w lawce bredzislawem komuchoruskim i takie są skutkiNie bardzo wiem co to jest chorongiewka? Po polsku możesz? XDJuż jej nie lubisz? A tak jej broniłeś jak niepodległości buhahaha. Sam jesteś większą chorongiewką od tej biedaczki. Kobita robi szybka karierę w komunie pierdo-lonej to nie było możliweJeszcze niedawno żeście wychwalali panią posłankę jaka to ona fajna i za..ista. Sami jesteście gówno warci . Żal wam srake ściska ze was zrobiła w bambukoCzyli idealnie nadaje się do PiSd. Tam same zdradzieckie ***** XD |
|
Nie wiem kto to, ale i tak podejrzewam, że był najlepszy w całej zawodówce. XDOd kiedy to taki z ciebie Polak? Z orłem ortografii siedzialem w lawce bredzislawem komuchoruskim i takie są skutkiNie bardzo wiem co to jest chorongiewka? Po polsku możesz? XDJuż jej nie lubisz? A tak jej broniłeś jak niepodległości buhahaha. Sam jesteś większą chorongiewką od tej biedaczki. Kobita robi szybka karierę w komunie pierdo-lonej to nie było możliweJeszcze niedawno żeście wychwalali panią posłankę jaka to ona fajna i za..ista. Sami jesteście gówno warci . Żal wam srake ściska ze was zrobiła w bambukoCzyli idealnie nadaje się do PiSd. Tam same zdradzieckie ***** XD |
|
To nie gramotny jesteś jak nie wiesz kto toNie wiem kto to, ale i tak podejrzewam, że był najlepszy w całej zawodówce. XDOd kiedy to taki z ciebie Polak? Z orłem ortografii siedzialem w lawce bredzislawem komuchoruskim i takie są skutkiNie bardzo wiem co to jest chorongiewka? Po polsku możesz? XDJuż jej nie lubisz? A tak jej broniłeś jak niepodległości buhahaha. Sam jesteś większą chorongiewką od tej biedaczki. Kobita robi szybka karierę w komunie pierdo-lonej to nie było możliweJeszcze niedawno żeście wychwalali panią posłankę jaka to ona fajna i za..ista. Sami jesteście gówno warci . Żal wam srake ściska ze was zrobiła w bambukoCzyli idealnie nadaje się do PiSd. Tam same zdradzieckie ***** XD |
|
Na pewno nie jestem takim patryjotom, który musi wstawiać rusycyzmy (i to z błędami) żeby wyrazić swoje myśli. XDTo nie gramotny jesteś jak nie wiesz kto toNie wiem kto to, ale i tak podejrzewam, że był najlepszy w całej zawodówce. XDOd kiedy to taki z ciebie Polak? Z orłem ortografii siedzialem w lawce bredzislawem komuchoruskim i takie są skutkiNie bardzo wiem co to jest chorongiewka? Po polsku możesz? XDJuż jej nie lubisz? A tak jej broniłeś jak niepodległości buhahaha. Sam jesteś większą chorongiewką od tej biedaczki. Kobita robi szybka karierę w komunie pierdo-lonej to nie było możliweJeszcze niedawno żeście wychwalali panią posłankę jaka to ona fajna i za..ista. Sami jesteście gówno warci . Żal wam srake ściska ze was zrobiła w bambukoCzyli idealnie nadaje się do PiSd. Tam same zdradzieckie ***** XD |
|
Tacy jak ty wciąż klęczą na kolanach przed łunią żeby jej zrobić loda ,zmieńcie radka sikorskiego bo spuchł. Wy lizodupstwo i poddaństwo wyssaliście z mlekiem ojcaNa pewno nie jestem takim patryjotom, który musi wstawiać rusycyzmy (i to z błędami) żeby wyrazić swoje myśli. XDTo nie gramotny jesteś jak nie wiesz kto toNie wiem kto to, ale i tak podejrzewam, że był najlepszy w całej zawodówce. XDOd kiedy to taki z ciebie Polak? Z orłem ortografii siedzialem w lawce bredzislawem komuchoruskim i takie są skutkiNie bardzo wiem co to jest chorongiewka? Po polsku możesz? XDJuż jej nie lubisz? A tak jej broniłeś jak niepodległości buhahaha. Sam jesteś większą chorongiewką od tej biedaczki. Kobita robi szybka karierę w komunie pierdo-lonej to nie było możliweJeszcze niedawno żeście wychwalali panią posłankę jaka to ona fajna i za..ista. Sami jesteście gówno warci . Żal wam srake ściska ze was zrobiła w bambukoCzyli idealnie nadaje się do PiSd. Tam same zdradzieckie ***** XD |
|
HAHAHAHA! A powiedz mi w takim razie, co tam robią między innymi Becie Mazurek, Kępa i Szydło, z Ryśkiem Czarnieckim i Patryśkiem Jakim? XDTacy jak ty wciąż klęczą na kolanach przed łunią żeby jej zrobić loda ,zmieńcie radka sikorskiego bo spuchł. Wy lizodupstwo i poddaństwo wyssaliście z mlekiem ojcaNa pewno nie jestem takim patryjotom, który musi wstawiać rusycyzmy (i to z błędami) żeby wyrazić swoje myśli. XDTo nie gramotny jesteś jak nie wiesz kto toNie wiem kto to, ale i tak podejrzewam, że był najlepszy w całej zawodówce. XDOd kiedy to taki z ciebie Polak? Z orłem ortografii siedzialem w lawce bredzislawem komuchoruskim i takie są skutkiNie bardzo wiem co to jest chorongiewka? Po polsku możesz? XDJuż jej nie lubisz? A tak jej broniłeś jak niepodległości buhahaha. Sam jesteś większą chorongiewką od tej biedaczki. Kobita robi szybka karierę w komunie pierdo-lonej to nie było możliweJeszcze niedawno żeście wychwalali panią posłankę jaka to ona fajna i za..ista. Sami jesteście gówno warci . Żal wam srake ściska ze was zrobiła w bambukoCzyli idealnie nadaje się do PiSd. Tam same zdradzieckie ***** XD |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|