To trochę takie wprowadzenie w błąd mieszkańców przez Pana Krawczyka..
|
|
Wcisło się tu.... Wcisło się tam... A na zdjęcie sie nie Wcisło i strzela fochy :DPani Marta Wcisło.mogla się śpieszyć na jakąś sesję zdjęciową - udawanie (na zdjęciach reklamowych) własnej wnuczki to wielkie wyzwanie. |
|
A Krawczyk obiecuje wsłuchiwania sie w problemy mieszkańców. Taki żart chyba . Jak on sie wsluc***e pokazal na posiedzeniu rsdy miasta ograniczajac glos mieszksncow lublina do 3 minut. Wybranie tego pana na przewodniczacego zespołu pokazuje co posłowie myślą o mieszkańcach.
|
|
Taka sytuacja jest rzenujaca, zero klasy i dystansu. Pani poseł słowo daję powagi proszę. Nie oddałem na panią głosu, ale tak czy siak reprezentuje pani nasz region. Przez takie małostkowe popisy kompromituje się również Lubelszczyzna.
|
|
Mimo że BYŁAM NA ZESPOLE i mimo, że poparłam wszystkie ustalenia, to zamieszczono zdjęcie bez mojego udziału
A zdjęć wcisło to akurat wystarczy i Pan Krawczyk dobrze słusznie zrobił
SZOK HAHAHAHAHA
|
|
Kiedy ci Senatorowie PiS zabłądzą na "wykolejony marsz" - jak niektórzy inni członkowie tegoż zespołu? To powinna być ich ostatnia kadencja parlamentarna - spąchali się tymi, którzy uczestniczyli w przehandlowaniu prawa ("studium planistycznego") podczas zdrady o świcie (o 4.38 dnia 1 lipca 2019 r.). Zdrada niejedno ma imię. Zdrajcy bywają w bardzo różnych zbiorowościach (w tym partiach politycznych).
|
|
To będzie główny cel tego zespołu, robienie sobie zdjęć i promowanie się w mediach, i od czasu do czasu jakieś kłótnie o to kto najwięcej zrobił dla naszego regionu.
|
|
zrobiłem tak ... swojemu buremu kotu nadałem na imię jacek i gdy w moim dużym domu gdzieś się wygodnie zaszyje ten kot to go wołam jacek jacek a gdzie Cię wcisło bo na zdjęciu Cię nie ma tylko bury
Hehe
|
|
Niski ten łysy, nie będę już głosować na niego gdyż jednak jak to w polityce bywa zmieniły się realia i już nie lubię niskich łysych
|
|
Posła Sac***ki też nie ma.
|
|
Posła Sachajko z PSL też nie ma.
|
|
Pani Wcisło ŻENADA!!! To chyba dla pani jak widać najważniejszy problem!!!!!!
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|