Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
To trochę takie wprowadzenie w błąd mieszkańców przez Pana Krawczyka..
Odpowiedz
Wcisło się tu.... Wcisło się tam... A na zdjęcie sie nie Wcisło i strzela fochy :D
Pani Marta Wcisło.mogla się śpieszyć na jakąś sesję zdjęciową - udawanie (na zdjęciach reklamowych) własnej wnuczki to wielkie wyzwanie.
Odpowiedz
A Krawczyk obiecuje wsłuchiwania sie w problemy mieszkańców. Taki żart chyba . Jak on sie wsluc***e pokazal na posiedzeniu rsdy miasta ograniczajac glos mieszksncow lublina do 3 minut. Wybranie tego pana na przewodniczacego zespołu pokazuje co posłowie myślą o mieszkańcach.
Odpowiedz
Taka sytuacja jest rzenujaca, zero klasy i dystansu. Pani poseł słowo daję powagi proszę. Nie oddałem na panią głosu, ale tak czy siak reprezentuje pani nasz region. Przez takie małostkowe popisy kompromituje się również Lubelszczyzna.
Odpowiedz
Mimo że BYŁAM NA ZESPOLE i mimo, że poparłam wszystkie ustalenia, to zamieszczono zdjęcie bez mojego udziału A zdjęć wcisło to akurat wystarczy i Pan Krawczyk dobrze słusznie zrobił SZOK HAHAHAHAHA
Odpowiedz
Kiedy ci Senatorowie PiS zabłądzą na "wykolejony marsz" - jak niektórzy inni członkowie tegoż zespołu? To powinna być ich ostatnia kadencja parlamentarna - spąchali się tymi, którzy uczestniczyli w przehandlowaniu prawa ("studium planistycznego") podczas zdrady o świcie (o 4.38 dnia 1 lipca 2019 r.). Zdrada niejedno ma imię. Zdrajcy bywają w bardzo różnych zbiorowościach (w tym partiach politycznych).
Odpowiedz
To będzie główny cel tego zespołu, robienie sobie zdjęć i promowanie się w mediach, i od czasu do czasu jakieś kłótnie o to kto najwięcej zrobił dla naszego regionu.
Odpowiedz
zrobiłem tak ... swojemu buremu kotu nadałem na imię jacek i gdy w moim dużym domu gdzieś się wygodnie zaszyje ten kot to go wołam jacek jacek a gdzie Cię wcisło bo na zdjęciu Cię nie ma tylko bury Hehe
Odpowiedz
Niski ten łysy, nie będę już głosować na niego gdyż jednak jak to w polityce bywa zmieniły się realia i już nie lubię niskich łysych
Odpowiedz
Posła Sac***ki też nie ma.
Odpowiedz
Posła Sachajko z PSL też nie ma.
Odpowiedz
Pani Wcisło ŻENADA!!! To chyba dla pani jak widać najważniejszy problem!!!!!!
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...