Kaczyński, Ziobro, Kuchciński, Rydzyk, Jędraszewski i im podobni to moim zdaniem degrengolada kraju jakim jest Polska w Europie i świecie XXI wieku.
|
|
Oglądaliście film POLITYKA?
|
|
Platforma z Pslem wprowadzi wiek emerytalny 67 lat dla wszystkich mundurowych i cywili bez możliwości dorabiania na emeryturze. Poza tym całkowicie zlikwiduje wszystkie programy typu: 500+, 13 emerytura, wyprawka szkolna, powrót posterunków policji, fundusz dróg samorządowych etc.
|
|
Platforma z Pslem wprowadzi wiek emerytalny 67 lat dla wszystkich mundurowych i cywili bez możliwości dorabiania na emeryturze. Poza tym całkowicie zlikwiduje wszystkie programy typu: 500+, 13 emerytura, wyprawka szkolna, powrót posterunków policji, fundusz dróg samorządowych etc.Ja to nawet myślę, że pozwijają wszystkie drogi wybudowane przez pis, zburzą wybudowane mieszkania+, zezłomują milion samochodów elektrycznych, polikwidują przywrócone pekaesy (pierwszy ten w Puławach), zerwą most Kazimierz-Janowiec,a frankowicze znowu będą mieć kredyty we franku. |
|
Z Janowa mamy dwoch kandydatów. Z tych dwóch lepszy, bo bardziej ideowy jest Ryszard M. Człowiek mocno zaangazowany w problemy regionu co widać na kazdym kroku. Osoba znana i lubiana, a więc RYSIO Nr 1. Jerzy to bezideowiec a ponadto założyciel Janonwskiej PO i bardziej jest z nimi niż z nami. To także widać a nawet czuć. Najlepszą jednak kandydatura z naszego regionu to Zbigniew W. od Konfederacj. Ten kandydat wypełnia wszystkie standardy by być Posłem. Człowiek do wszystkiego, tylko niestety przez lata nie doceniony. A więc czas na ZBYSZKA W. - emerytowanego nauczyciela Zespolu Szkół.
|
|
A kiedy artykuł o kandydatach do sejmu?
|
|
Kaczyński, Ziobro, Kuchciński, Rydzyk, Jędraszewski i im podobni to moim zdaniem degrengolada kraju jakim jest Polska w Europie i świecie XXI wieku.degrengolada to myslenie kretyna spiacego jak susel i niewiele rozumiejacego obecnego wieku. |
|
Tylko Paweł nasz prezydent to jedność narodu w normalnym kraju obywatelskim z prawem i sprawiedliwością !
|
|
Czy Poseł Szulowski ma w tych wyborach wg Was jakieś szanse?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|