Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Powstanie Pakt na rzecz lotniska? Taki pomysł ma wiceminister

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 10 października 2019 r. o 16:50 Powrót do artykułu
na co czekacie zawiązujcie pakt, tylko mam wątpliwości czy ta para cokolwiek potrafi oprócz pustego gadania
Odpowiedz
Co za bzdura. " Aleksander" z pszczółki Maji coś będzie robić kolejne cztery lata .... Panie soboń nigdy w życiu nie pracowałeś nigdzie poza urzędami. Zrób cokolwiek
Odpowiedz
Pakt na rzecz Lotniska ? - Tym osobom to chodzi o rozwalenie lubelskiego lotniska. Jeszcze tak niedawno atakowali lotnisko. A teraz to "wielcy przyjaciele" lotniska ??? A co Ta Pani i ten Pan potrafią ??? Coś-tam coś-tam, ...
Odpowiedz
Jeżeli się rozchodzi o Sobonia to gdyby nie musiał rywalizować z Profesorem Czarnkiem to miałby mój głos(nad tym się zastanowię -albo albo) - tylko nie pokazujcie mi tej baby COŚ TAM COŚ TAM . Z nią można sobie ploty pouprawiać ale nic konkretnego , podobnie jak z Michałkiewiczem. Ci dwoje to nawet nie trutnie bo i truteń na coś się przydaje. Nie wiem czemu Kaczyński popełnia ten błąd i nas, swój elektorat karze takimi miernotami ? Jest tylu młodych ludzi jak Kanthak , Soboń , Dworczyk , Horała, Waserman a ja np. nie mam na kogo głosować w Lublinie do Senatu. .... Jest Ryba , Paruch a ktoś mi wciska statystę Michałkiewicza . Ten facet się prezentuje jakby już dawno umarł tylko zapomniał się przewrócić . Wybaczcie mi złośliwość ale taka jest prawda .
Odpowiedz
dawać towarzysza Pawlaka z powrotem na P0kład - on jak negocjuje się umowy... szczególnie te gazowe ;)
Odpowiedz
Pakto-para;
Odpowiedz
MOże dokończyć budowę masztu(to był pomysł tej Pani), jak już go postawili przy Zamku.Obejrzyjcie w internecie projekt i porównajcie z tym co stoi za 700 tys zł
Odpowiedz
O pani cos tam cos tam jaki oni mogą zawiązać pakt jedyne co umieją robić to rozbijać wszelkie pakty
Odpowiedz
Po co? Przeca lotnisko już jest! Sobóń, idź se lepiej kielicha walnąć z Koleżanką. Buehehehe...
Odpowiedz
Piękna para !! Kto na tych idiotów głosował ?? Wyrazy współczucia !!!!
Odpowiedz
dawaj strzelim lufę, coś tam coś tam
Odpowiedz
To lotnisko jest niewypałem przez pakt PIS-PO. Swego czasu oszukali radnych sejmiku i doszło do budowy nie w tym miejscu co należało wybudowac.Dzisiaj paktowanie to psu na budę da zwłaszcza w wykonaniu tej pary.Jakby był I sekretarz PZPR Władysław Kruk to może by coś zmienił na korzyśc.Dzisiaj lotnisko bez cargo to tak jak człowiek bez prawej reki.Główna zasługę w tym matactwie poniósł Jacuś Sobczak i A.Pruszkowski! Dzisiaj to tylko trzeba do lotniska dokładać , a miało byc rentowne już po 3 latach od otwarcia,to wg Sobczaka!
Odpowiedz
cargo to z wyjątkiem 2-3 lotnisk w Polsce promile przewozów
Odpowiedz
Chciałem glosowac na Sobonia ale jak sie pokazal z ta coś tam coś tam to musze oddanie swojego glosu na niego zwrryfikowac
Odpowiedz
Pisowska gnida!!!!!!!!
Odpowiedz
Artur masz mój głos!
Odpowiedz
Pomysł ciekawy i można powiedzieć, że już częsciowo zrealizowany. Jest połaczenie Lublin-warszawa. Od konca paździenika dwa razy dziennie. Teraz tylko trzeba nacisnąc Lot by uruchomil z Lublina loty do Brukseli i luz. :)
Odpowiedz
Chcą paktu dla lotniska, a wyjdzie jak zawsze. Załatwią wsparcie dla lotniska w Radomiu. Tak jak z kontraktami na śmigłowce. Załatwili serwis i przekazanie technologii do Łodzi. Załatwili powstanie specjalizacji śmigłowcowej dla Politechniki w Gdańsku. Uwalili budowę stałej wieży kontroli lotów w Świdniku. Nasłali CBA na zarządzających lotniskiem, powodując wycofanie się Lufthansy i WIZZaira z poważnego zaangażowania się w naszym porcie lotniczym. Dziwnym trafem służby nigdy nikomu nie postawiły żadnych zarzutów. Nie wykryły nawet głośnej sprawy opisywanej onegdaj w mediach, kto i dlaczego stał za tym, że do przetargu w ofercie był zgłoszony jeden projekt a pozwolenie na budowę było wydane na całkiem inny. Ostatecznie do zarządu wsadzili swojego człowieka, który pod pozorem kontroli kosztów będzie blokował wszelkie inicjatywy prorozwojowe przygotowując grunt pod wrogie przejęcie lotniska przez Polskie Porty Lotnicze. Mają w tym doświadczenie w podobny sposób przejęto Emperię, Bogdankę, Azoty. Nie jest ważne jaka opcja to zrobiła, ważne, że schemat działa a zarządzanie dużymi firmami, dobrze płatne miejsca pracy i podatki z naszej pracy odpływają do Tarnowa, Poznania, Warszawy i do innych regionów Polski.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...