Faktycznie nie wszyscy nadają się do jakiegokolwiek działania w polityce!
|
|
Nie chcę aby Tułajew wrócił do Lublina. Niech się warszawa szarpie z naszym "bezrobotnym ministrantem".
|
|
Wydział hejtu nadal nadaje
|
|
Nie przenoście nam zera do Lublina...
|
|
sralim muchy bedzie wiosna... ta żałosna formacja zwaną Koalicją Obywatelską chwyta się wszytskiego aby ugrać kilka głosów w jesiennych wyborach. żałosne, przecież w średnio ogarnięty człowiek wie że to przedwyborcza ściema obliczona w zdobycie kilku głosów..
|
|
No to gdańszczanin Jan Kanthak faktycznie miałby szansę zamieszkać w Lublinie i być prawdziwym posłem z okręgu nr 6.
|
|
szykują robotę dla swoich bo tam nie będzie dla normalnych Polaków. Moja wnuczka wyedukowała się w drogiej szkole wyższej a robotę pośredniak chciał dać jej w Lidlu! Lepie niech w domu siedzi niż na szkopów ma robic!
|
|
Lepiej nie ryzykować, bo jak będzie powtórnie czarcia łapa.
|
|
Pomysł całkiem fajny. Analogiczna sytuacja do tej jaką ma Unia Europejska - siedziba KE w Brukseli ale już Parlament mieści się w Luksemburgu, Strasburgu i Brukseli, Trybunał Sprawiedliwości w Luksemburgu a Europol w Hadze. Czemu w Polsce wszystko musi być w Warszawie? POpieram POmysł przyszłej POseł Wcisło
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|