LEWACTWO - spadkobiercy PZPR i moskiewskich POżyczek - czy rozliczyliście się z Polakami za dziesiatki lat komuny i stan wojenny?
|
|
Przerażają mnie takie grupy i takie obrazki. Wygląda to jak przygotowanie do zawodu polityk. Do polityki powinni iść ludzie z ludu, którzy stykali się z różnymi problemami realnie a nie teoretycznie. Jeżeli nie zmieni się tendencja tj polityka zamknięta dla określonych grup, bez dostępu dla społecznych aktywistów z różnych środowisk to nasz kraj upadnie.
|
|
"Prześwietlili partyjne wydatki SLD. Znane nazwiska na liście" - dziennik
|
|
Mlodzi naiwni w tych partiach. Wydaje im sie ze jak beda ganiac z plakatami to dostana biorace miejsce na liscie w wyborach
|
|
ZielonyŁad - czy aby stare kraje OJROkołchozu za pomoca kolejnej lewackiej koncepcji "eko", nie będą chciały wydymac na gruba kasiorę Wschód Europy - który ledwie chwile temu pozbył się sowieckiego totalitaryzmu ???
|
|
Widać ze sprane łby, tylko hołocie broń jeszcze dać, żeby co drugi dres ganiał z nią po bramach, naćpany i pijany a co do ekologii to młodzi są zbyt naiwni i nie widzą jak koncerny dymają ich w cztery litery a ci potulnie głoszą hasła eco terroru, może jak ich obiorą z pieniedzy na eco gów... to jeden z drugim oprzytomnieją. Masakra
|
|
4 lata temu LOT przewoził niespełna 5 mln pasażerów, w tym roku przekroczy 10 mln. Rekordowe zyski. W 2015 - 300 mln straty, 2018 zysk 209 milionów!
TUSK: "Jeśli nie chcemy dalej wrzucać do tej studni bez dna publicznych środków, to konieczna prywatyzacja"
|
|
Młodzieżówka PIS: "wzmacnianie potencjału Europy Środkowo-Wschodniej" - tylko NIKT z tej Europy środkowej nie chce z Polską się bratać. Orban woli Putina. Czesi - 90% ateistów - śmieją się z pisowskiego niewolnictwa kościelnego i się go boją, Słowacy patrzą na zachód, przyjęli nawet euro, Litwini nas mają w ***, Ukraińców z kolei my nienawidzimy i nimi gardzimy jako gorszymi. Polska jest tu sama. NIKT nie chce z Polską nic robić. Czas to zrozumieć, a USA są ... daleko. Młodzieżówko PIS - otwórzcie oczy może co.
|
|
Wycierają się ekologią a na stołach plastikowe kubki i woda w plastiku!!! Zacznijcie od siebie dzieci
|
|
Pytaja sie idoliotke z kodu jakie w polsce są ograniczenia kobiet a ona na to yyyuuygouuyy nie denerwuj mnie to coś w tym rodzaju proponuję pojsc do pracy a nie robic z siebie debila
|
|
No to rośnie nam następne pokolenie przekonane o swojej wyjątkowej mądrości i uważające pozostałych obywateli za niepełnosprawnych umysłowo: restrykcje i ograniczenia dostępu do broni świadczą o lęku władzy przed ludźmi, którzy tą władzę wybrali. Przykład z USA jest chybiony - ile ludzi tam mieszka, a ile u nas?
|
|
Przyjaciele, jeśli znalazłem ten uśmiech, to dzięki panu Diego ZUMERLE otrzymałem pożyczkę w wysokości 80.000€, a dwóch moich kolegów bez problemu otrzymało pożyczki tego człowieka. To z panem Diego ZUMERLE życie mojego uśmiechu znów jest sercem prostym i bardzo wyrozumiałym. Oto mój e-mail: diegozumerle71@gmail.com
e-mail: diegozumerle71@gmail.com
|
|
Owszem budzą moją sympatię Młodzi dla Wolności i w dużej mierze się z nimi zgadzam, miałem nawet okazję parę razy być na spotkaniach młodzieżówek partii Wolność ale stwierdziłem, że kibicować to im będę ale na odległość, ja do polityki jednak pchać się nie będę, bo co mi z tego, że nawet będę płacił składki członkowskie jak w pojedynkę nic nie zdziałam, jak nie mam jakiegoś promotora czy mentora nad sobą to nic nie zdziałam, nie jestem osobą, która ma siłę przebicia i druga kwestia to moja wiedza na różne obszary zarządzania politykami kraju nie jest na tyle silna i wystarczająca by śmiało zabierać głos, mógłbym się tylko skompromitować, poza tym kwestia przemówień publicznych - na piśmie jestem niezły ale zdolności oratorskie u mnie nie są za dobre. Partii Wolność i ogólnie Konfederacji życzę jak najlepiej.
|
|
Aby ten "eco-samochód elektryczny" mógł postać potrzebny jest do akumulatorów kobalt, 60% złóż znajduje się w D.R. Konga. „Sky News” informuje że przy wydobyciu kobaltu pracuje dziennie w nieludzkich warunkach 40 tys. DZIECI, najmłodsza dziewczynka pracująca w kopalni miała 4 lata.
|
|
"Wysoko radioaktywne odpady z elektrowni atomowych z krajów Unii mają być składowane w państwach Europy Środkowo-Wschodniej, w tym w Polsce. Projekt takiej inicjatywy ustala właśnie Organizacja Rozwoju Europejskiego Składowania "- piszą eksperci
|
|
Tylko reprezentant Młodych dla Wolności, z Konfederacji Rafał Kulicki zaprezentował poglądy na państwo dla ludzi wolnych, którzy dobrze życzą Polsce i wiążą z nią przyszłość i wiedzą, że aby była ona bogata i dumna potrzeba wyzwolić gospodarczy potencjał Polaków i urynkowić wiele resortów, zlikwidować nikomu niepotrzebne pośrednictwo przerośniętej do absurdu (przy postępie technologicznym) biurokracji i ogrom korupcjogennych regulacji, koncesji i legislacyjnej biegunki szkodliwego i niepotrzebnego prawa, skomplikowane i niemoralne podatki, niewydolny system, emerytalny; reszta to bezrefleksyjnie zapatrzeni na Europę zachodnią i Unię, albo bezwolnie podporządkowani USA i Izraelowi socjaliści bezbożni lub pobożni i do tego jeszcze nieszczęsny i beznadziejnie przygotowani jak zwłaszcza repreztant młodych PiS z wyjątkiem Jakuba Karpińskiego, z FMS pomimo sprzecznych poglądów obiektywnie dobrze wypadł. Tylko Konfederacja!
|
|
Pan Rafał Kulicki pozamiatał socjalistyczne miernoty!
|
|
Żenujący występ POPISU. Tylko Konfederacja! Nic o nas bez nas!
|
|
Szacun dla Rafała Kulickiego z młodzoeżówki partii KORWiN - głos rozsądku.
|
|
Tylko Prawo i Sprawiedliwość! Porównując do wcześniejszych rządów to nigdy nie było w Polsce tak dobrze. Brawo dla przedstawiciela młodzieżówki PiS. Rośnie nam nowe pokolenie, które nie zaprzepaści osiągnięć obecnych rządzących
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|