To jest jednak dziwny kraj dziwnych ludzi. Co się więc dziwić, że staruszki dają się robić w trąbę, jak taka masa elektoratu (głosujący na PiS z przystawkami) pozwala się dymać bez mydła i jeszcze temu przyklaskuje?
|
|
Może na czele, ale 30 % poparcie przy tak olbrzymich pakietach socjalnych to porażka. Bo przecież takie poparcie nie daje im większości!
|
|
Masz rację. Tak się ocenia oszustwa przez 8 lat i brak jakichkolwiek reform socjalnych oraz inwestycji w myśl zasady ,, a h.j. z tą ... przez te lata
|
|
Masz rację. Tak się ocenia oszustwa przez 8 lat i brak jakichkolwiek reform socjalnych oraz inwestycji w myśl zasady ,, a h.j. z tą ... przez te lataWymień więc, z łaski swojej, inwestycje zainaugurowane, rozpoczęte i zrealizowane za czasów PiS. |
|
Hola,dlaczego ja mam wymieniać inwestycje skoro to ja neguję że za PO nie było tych inwestycji. POchwal się i wymień inwestycje 2007- 2015
|
|
Hola,dlaczego ja mam wymieniać inwestycje skoro to ja neguję że za PO nie było tych inwestycji. POchwal się i wymień inwestycje 2007- 2015Tak na szybko - część autostrad (dokończenie A2, A4, A1) i dróg ekspresowych (choćby S17 i przygotowanie podwalin pod S19, z budową której PiS zwlekał, jak tylko mógł), stadiony na Euro 2012. To wszystko przygotowano, w wielu przypadkach zakończono realizację, a przede wszystkim zapewniono finansowanie za rządów PO/PSL. No to teraz ty. |
|
Hola,dlaczego ja mam wymieniać inwestycje skoro to ja neguję że za PO nie było tych inwestycji.Choćby dlatego, że BEZPODSTAWNIE walisz w tamte rządy, jak w bęben, gdy obecne, którym - jak sądzę - sprzyjasz, nie mają ŻADNYCH dokonań. |
|
kees22 , coś długo szukasz tych PiSowskich inwestycji :-)
|
|
Ja tylko tak uprzejmie przypomnę, że zapytany o sukcesy i poproszony o wymienienie przynajmniej 3, Grzegorz Schetyna, zamilkł. I tak mu zostało. Ale ja z dobroci serca przypomnę, bo do dzisiaj tylko ZUS przyjmował reklamacje dla emerytów z 1953 bezczelnie wykiwanych przez platformę OBYWATELSKĄ i PSLUDOWE. A Trybunał Rzeplińskiego przyklepał to, bo trzeba było ratować budżet fatalnie rządzonego kraju.
|
|
kees22 , coś długo szukasz tych PiSowskich inwestycji :-)
Jak mogę odpowiadać na takie osiągnięcia PO,skoro większość która została rozpoczęta i miała być ukończona na Euro 2012 wymagała jeszcze wielu lat pracy a przy okazji PO wydymało wielu przedsiębiorców co potwierdził swoją postawą niejaki Nowak Zegarek. I jeszcze przypomnij mi gdzie te drogi były na lubelszczyźnie bo wszyscy i zresztą nie tylko na Lubelszczyźniue jeździli objazdami - no może poza mazowieckim i pomorskim.
|
|
kees22 , coś długo szukasz tych PiSowskich inwestycji :-) Jak mogę odpowiadać na takie osiągnięcia PO,skoro większość która została rozpoczęta i miała być ukończona na Euro 2012 wymagała jeszcze wielu lat pracy a przy okazji PO wydymało wielu przedsiębiorców co potwierdził swoją postawą niejaki Nowak Zegarek. I jeszcze przypomnij mi gdzie te drogi były na lubelszczyźnie bo wszyscy i zresztą nie tylko na Lubelszczyźniue jeździli objazdami - no może poza mazowieckim i pomorskim.Coś uciekasz przed odpowiedzią. Ja ci kilka inwestycji wymieniłem, ty wymienić nie potrafisz żadnej. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|