47% Polaków uważa, że Polskę czeka lepsza przyszłość poza Unią Europejską. 45% uważa przeciwnie. 8 % nie wie.
|
|
Pseudo prawica a w rzeczywistosci komuna
|
|
TO NIE BYLI NA ZAPALANIU ŚWIEC podczas CHANUKI w SEJMIE ?
|
|
Co ten pacan ma wspólnego z Lublinem?
|
|
Kogo obchodzi ta przystawka pisu ?
|
|
Debata przedwyborcza :
- Anżej- "Szalom"
- engels junior - "Towarzysze"
- Braun - "Szczęść Boże"
|
|
'prawicowy' Krzysztof Bosak to ten, który tańczył w TVNie? taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Zwróćcie Państwo uwagę, że naszemu krajowi udaje się osiągnąć sukces w negocjacjach klimatycznych w UE dopiero wtedy, gdy zakała tuSSk przestał być hamulcowym w RE.
|
|
Zwróćcie Państwo uwagę, że naszemu krajowi udaje się osiągnąć sukces w negocjacjach klimatycznych w UE dopiero wtedy, gdy zakała tuSSk przestał być hamulcowym w RE.jaki ku.. sukces ? to porażka dla ciebie, twojej rodziny i twoich dzieci oraz dzieci twoich dzieci, wygrali co ? gorzkie żale na fujarce ? srają po gaciach przed górnikami, 1:26 ładna mi wygrana, przegrała cała Polska dzięki indolentom i zakłamanym populistom jakim jest pis |
|
a propos gorników - DZISIAJ ROCZNICA ZABICIA GÓRNIKÓW w KOPALNI wujek PRZEZ system ewactwa z PZPR - KISZCZAKOWCÓW I JARUZELSKICHZwróćcie Państwo uwagę, że naszemu krajowi udaje się osiągnąć sukces w negocjacjach klimatycznych w UE dopiero wtedy, gdy zakała tuSSk przestał być hamulcowym w RE.jaki ku.. sukces ? srają po gaciach przed górnikami, 1:26 ładna mi wygrana, przegrała cała Polska dzięki indolentom i zakłamanym populistom jakim jest pis |
|
Brawo Konfederacja Ja jako wolnościowiec głosowałem na Dziambora, Lecz Bosak jest najlepszym kandydatem pod względem przyciągania wyborców. tak myślę
|
|
To jest niepojęte, że w 38 rocznicę pacyfikacji w Kopalni Wujek, Senat RP przy współudziale Rzecznika Praw Obywatelskich debatuje nad przywróceniem kilkunastotysięcznych emerytur byłym esbekom i reszcie komunistycznego aparatu władzy.
|
|
Widzę że na forum nastąpiła ofensywa rządowych szczekaczy. Chyba się mocno boicie tej konfederacji skoro tak głośno wyjecie.
|
|
"Przypadek?" Sukces? Sukces to ma Putin, który sprzedaje Polsce coraz więcej węgla. Jeśli sądzisz, że firmy europejskie pozwolą nam konkurować dzięki tańszej energii otrzymywanej z węgla to się grubo mylisz. Już w przyszłym roku zobaczysz jakie spustoszenie w Twoim portfelu zrobią ceny energii elektrycznej, które wzrosną dzięki cenom węgla i prwaw do emicji CO2.
|
|
Taki prezydent jak z koziej dupy trąba
|
|
Lublin na „Bosaka”...
|
|
Lepszy moim zdaniem byłby Dziambor. Mówi spokojnie, konkretnie, zna język (jest chyba anglistą). Ma przyjemny dla ucha głos. ma odpowiednią aparycję na prezydenta. Nie oszukujmy się, ludzie głosują głownie oczami.
|
|
Jacek Wilk? Ten radny z Nałęczowa?
|
|
Polska racja, Konfederacja
|
|
W środę 18 grudnia o godz. 18:00 demonstracje w całej Polsce przeciwko łamaniu zasady trójpodziału władz przez pis
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|