Lubelskie miłuje i na Kamińskiego głosuje,
Grabczuk to co innego, a fircyk do niczego.
Póki jest czas pomyślcie, bo czasu jest mało,
bo wędrujący, to jak dyktator Chiński MAO.
Pan Hetman w porządku jest i wybrać go też,
mądry jest, a lubelskie niech pokaże swój gest.
Jaśnie Panie niech 25 maja jasność nastanie!!
|
|
Według mnie powinno głosować się na takie osoby, które mają siłę przebicia, potrafią się dogadywać z innymi i chcą coś dobrego budować. Pana Marszałka uważam za taką osobę. Pan Kamiński pomimo, że nie jestem jego dużym zwolennikiem, to jednak nie można odmówić mu doświadczenia i skuteczności działania. Dlatego głosowałbym na któregoś z tych dwóch kandydatów.
|
|
NIE, NA SPADOCHRONIARZY , NIE, NA KOCIARNIĘ !!!
|
|
Tak myślałem,że jednak Pani Lipińska się nie przebije. Nie wygląda ona na samodzielnego polityka skoro aż tyle osób jej pomaga w promocji wizerunku. Nie warto marnować na nią głosu, dopiero chyba to jej pierwsze wybory.
|
|
Tylko Krzysztof Hetman. Pokazał kim jest przy batalii o S-17. Merytoryczny człowiek a nie paprotka. Jedyne przeciw to, że nie chciałbym go tracić z Lublina.
|
|
Lubelskie to przede wszystkim Barbara Nowacka. Nie marnujmy głosu, głosujmy na Basię!
|
|
Tylko, ze nikt ze "zwycięzców" tej sondy nie dostanie się do PE. Taka jest prawda. Mandaty będą mieli Paruch i/lub Piotrowski.
|
|
Wyniki śmiechu warte. POWÓD: Regulamin! Cytat postu
"Z jednego numeru można wysłać nieograniczoną liczbę SMS-ów. Koszt jednego SMS-a wynosi 2,46 zł z VAT"
Zwracam uwagę na słowo NIEOGRANICZONĄ Z 1. NUMERU !!
Za przykład niech będzie PO, w którym Pan X mógł sobie nabić sam jeden tych głosów. Ma kasy jak lodu więc dla niego 3 tys zl to pryszcz a wpływ na wasza interpretacje wyników i ogólny obraz poparcia się zarysował.
Jest możliwe iż zachodzi podejrzenie dokonania przestępstwa wyborczego?
|
|
Widzę , że w komentarzach lubelskiej prasy są etatowi piszarze , którzy swoje wpisy traktują
jako sposób na odreagowanie kompleksów. To nic nie da kochani.Złe emocje, zazdrość , podłość i nienawiść można uleczyć tylko w gabinetach terapeutycznych , u dobrego psychologa. Naprawdę polecam , bo szkoda zdrowia.
|
|
Tak myślałem,że jednak Pani Lipińska się nie przebije. Nie wygląda ona na samodzielnego polityka skoro aż tyle osób jej pomaga w promocji wizerunku. Nie warto marnować na nią głosu, dopiero chyba to jej pierwsze wybory.Śmieszny jesteś. Zazdrość Cię zżera.Wyluzuj i uspokój sobie skołatane nerwy |
|
Głosuj na nich oni załatwią ci pracę do śmierci .,a spłatę zadłużenia nawet po niej. Kasę odprowadzą do swojej kieszeni.ha ha ha
|
|
Wkurza mnie bo partie myślą że jesteśmy durniami. Wsadzają kogoś na jedynke czy dwójke i myślą że durny naród na nich zagłosuje. W PO - zrzut Kamiński i Lipińska, która niewiele do tej pory osiągnęła, w PIS - Paruch wyciągnęty z kapelusza, u Palikota - Nowacka. Aż mdli mnie od tego..
|
|
Tak myślałem,że jednak Pani Lipińska się nie przebije. Nie wygląda ona na samodzielnego polityka skoro aż tyle osób jej pomaga w promocji wizerunku. Nie warto marnować na nią głosu, dopiero chyba to jej pierwsze wybory.Oj młody demokrato za młody może jesteś i masz płytkie myślenie. Pożyjesz - uwidisz!!!!!!!!!!!! |
|
Wkurza mnie bo partie myślą że jesteśmy durniami. Wsadzają kogoś na jedynke czy dwójke i myślą że durny naród na nich zagłosuje. W PO - zrzut Kamiński i Lipińska, która niewiele do tej pory osiągnęła, w PIS - Paruch wyciągnęty z kapelusza, u Palikota - Nowacka. Aż mdli mnie od tego..Jak masz dosyć to nie pisz głupot a idż wypocznij trochu , bo pewnie przemęczony jesteś i nie bardzo czaisz |
|
Głosujemy na Pana Janusza Pożaka z Lubartowa, z 10 na pierwszego.
|
|
Lipińska to zastępca prezydenta Lublina a jej mąż to dyrektor w LPEC miejskiej firmie podległej Prezydentowi Lublina. Czy to nie nepotyzm i wyciąganie grubej forsy z naszych podatków ?
|
|
Każda dobra dusza głosuje na Janusza (Pożaka).
|
|
Lipińska to zastępca prezydenta Lublina a jej mąż to dyrektor w LPEC miejskiej firmie podległej Prezydentowi Lublina. Czy to nie nepotyzm i wyciąganie grubej forsy z naszych podatkówWidzę , że nie masz pojęcia znaczenia wyrazów i tak piszesz byle co. Czyżby zazdrość Cię zdzierała ?????????????? Wyluzuj ,. bo zawału dostaniesz . Szkoda zdrowia! |
|
Tylko nie Piotrowski i jego doradcy masoni!!!!
|
|
A ja zagłosuję na p.Lipińską , bo lubi ludzi , jest miła , życzliwa i kompetentna. Dużo robi dla naszego Lublina!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|