"Trzeba słuchać ludu, obiecać im, czego oczekują, a potem wygaszać ich oczekiwania. Mają zap…ać za miskę ryżu"...
|
|
Słuchajcie no, Kaczyński z Morawieckim. Nie podoba wam się w Unii, to z niej wyjdźcie. Obaj. Możecie też zabrać garstkę swoich antyunijnych wyborców, bo i wśród elektoratu PiSu niewielu jest takich, którzy wyjść z Unii chcą. Więc wyjdźcie sobie obaj, weźcie do kompletu Ziobrę i tych nielicznych antyunijnych matołków se swojego bezmyślnego elektroratu, a Polskę zostawcie wreszcie w spokoju. Jeśli nie widzicie - przez pryzmat Ukrainy - zalet bycia w Unii, to znaczy, że nie nadajecie się nawet do rządzenia małym sołectwem, a co mówić średniej wielkości krajem. Wasz czas już minął. Napsuliście tyle, że już wystarczy, przestańcie niszczyć nasz wspaniały kraj!
|
|
Bo to nie jest unia! To dyktat. 3/4 w tych instytucjach siedzi w kieszeni Putina lub Sorosa nie mówiąc o parciu Niemiec.
|
|
Mateusz Krzywousty to wzorzec kłamcy dlatego pseudo Pinokio jest tu oczywiste
|
|
Bo to nie jest unia! To dyktat. 3/4 w tych instytucjach siedzi w kieszeni Putina lub Sorosa nie mówiąc o parciu Niemiec.Dałeś sobie zrobić wodę z resztek mózgu. Przestań wierzyć w wyimaginowanych wrogów i popatrz, kto odpowiada za bagno, w którym aktualnie znajduje się Polska. To nie żaden Soros, to nasz PiS nas wpędził w syf, w którym aktualnie jesteśmy. |
|
,,Oczekiwania ludzi zostały zbyt mocno rozbudzone, a najlepszym lekiem na zmniejszenie tych oczekiwań zawsze była... wojna.'' Pinokio u Sowy
|
|
Panie Premierze, zrujnowaliście mój portfel doszczętnie. Jak dołożycie kolejne nękanie covidowe to 10 % może dostaniecie. Ja nałożyłem sankcje na listę PiS i już prawdopodobnie, wraz z rodziną, nie zmienię decyzji. Użyłem powyżej łagodnego słownictwa ale inne słowa mi się cisną na usta.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|