...ble ble ble i monitorowanie nastrojów społecznych. A hasło "Polska jest jedna" ni jak ma się do stanu faktycznego. Geograficznie jedna, ale mentalnie, kulturowo i społecznie podzielona wzdłuż "królowej rzek polskich" na tę cywilizowaną, europejską oraz intelektualnie przygotowaną do wyścigu o postęp technologiczny i tę azjatycką gdzie kołtuństwo, jak tez społeczna akceptacja braku głodu wiedzy znajdują społeczne przyzwolenie. Te różnice widzimy każdego dnia, ale czy warto nad tym ubolewać. Moje dzieci natychmiast po ukończeniu specjalizacji w 4PSK wyjechały z kraju napawając mnie dumą! Chociażby dlatego jestem wdzięczna losowi że dał mi siłę do wychowania ich na przyzwoitych i zaradnych ludzi pomimo, iż jesteśmy stąd!
|
|
Na parafiach niech wprowadzi bravo-anal
|
|
Przed Tobą matura? Boisz się, że nie zdasz lub pewne partie materiału nie są Ci jasne? Dzięki kursom maturalnym organizowanym przez Szkołę COSINUS w Białej Podlaskiej podejdziesz do matury bezstresowo!
Organizujemy kursy maturalne na poziomie podstawowym z przedmiotów: języki polski i angielski, matematyka.
Koszt godziny kursu to mniej niż 10 zł!
Zapraszamy do Sekretariatu Szkoły COSINUS w Białej Podlaskiej przy ulicy Narutowicza 35B
Tel.: 83 311 34 77
|
|
Żeby nikt nie mógł zobaczyć manipulacji wyborczych, bo jakoś do tej pory żadnych alarmów nie było przed wyborami
|
|
każdy Polak musi mieć Twittera ?
|
|
ciekawe kto ma być tym zagrożeniem? czyżby totalna opozycja ...
|
|
Spokojnie, to tylko po to, żeby farma trolli mogła wydajniej pracowac.
|
|
ciekawe kto ma być tym zagrożeniem? czyżby totalna opozycja ...Wszyscy co nie sa za pis - czyli cała reszta Polski. |
|
...ble ble ble i monitorowanie nastrojów społecznych. A hasło "Polska jest jedna" ni jak ma się do stanu faktycznego. Geograficznie jedna, ale mentalnie, kulturowo i społecznie podzielona wzdłuż "królowej rzek polskich" na tę cywilizowaną, europejską oraz intelektualnie przygotowaną do wyścigu o postęp technologiczny i tę azjatycką gdzie kołtuństwo, jak tez społeczna akceptacja braku głodu wiedzy znajdują społeczne przyzwolenie. Te różnice widzimy każdego dnia, ale czy warto nad tym ubolewać. Moje dzieci natychmiast po ukończeniu specjalizacji w 4PSK wyjechały z kraju napawając mnie dumą! Chociażby dlatego jestem wdzięczna losowi że dał mi siłę do wychowania ich na przyzwoitych i zaradnych ludzi pomimo, iż jesteśmy stąd!Wyrazy współczucia. Proszę spróbować jakiejś terapii . . . |
|
Proponuje 5 setek plus, wtedy i do połowy wiadomosci można obejrzec bez odruchu wymiotnego....ble ble ble i monitorowanie nastrojów społecznych. A hasło "Polska jest jedna" ni jak ma się do stanu faktycznego. Geograficznie jedna, ale mentalnie, kulturowo i społecznie podzielona wzdłuż "królowej rzek polskich" na tę cywilizowaną, europejską oraz intelektualnie przygotowaną do wyścigu o postęp technologiczny i tę azjatycką gdzie kołtuństwo, jak tez społeczna akceptacja braku głodu wiedzy znajdują społeczne przyzwolenie. Te różnice widzimy każdego dnia, ale czy warto nad tym ubolewać. Moje dzieci natychmiast po ukończeniu specjalizacji w 4PSK wyjechały z kraju napawając mnie dumą! Chociażby dlatego jestem wdzięczna losowi że dał mi siłę do wychowania ich na przyzwoitych i zaradnych ludzi pomimo, iż jesteśmy stąd!Wyrazy współczucia. Proszę spróbować jakiejś terapii . . . |
|
To jest tylko tylko po to aby uzdolnieni patrioci nie mogli przeszkadzać w czasie wyborów manipulowaniem bazami w systemach wyborczych. Przecież to co mówią prognozy musi się sprawdzić...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|