Matołku i kłamco - nigdzie nie napisałeś o potencjalnym skazaniu.Przeczytaj to, co napisałeś. Ja twierdzę, że go "potencjalnie" skazałeś. A nawet, jeśli się okaże, że wygra sprawę w sądzie, to pewnie też będzie wina Ziobry, bo sędzia będzie z PiS...a nawet, gdyby Tuleja nie znalazł w nim winy, to powiesz, że był chory i wykorzystano jego niemoc.Napiszę ci tak, żebyś zrozumiał. Nikogo nie skazałem, chciałbym wlaśnie, żeby sprawę wyjaśnił NIEZAWISŁY sąd. A jest oczywiste, że media sprzyjające władzy będą bronić jednego z ludzi tej władzy. Dlatego prędzej się wierzy mediom opozycyjnym wobec władzy, niż tym pod rękę z władzą chodzącym. Zrozumiałeś wreszcie?Czyli: jak Wyborcza napisze, ty coś do tego dopiszesz, to po co sąd? po co słuchać oskarżonego? Przecież wyrok już wydaliście, więc od razu w czapę! Tak jak kiedyś. Czy ty czasem nie nazywasz się Dzierżyński?A swoją drogą źródłem błysnąłeś niesamowitym. To tak, jakby biskup tłumaczył księdza-pedofila :-)Przyzwoitość nakazuje udzielić głos oskarżonemu i poczekać na wyrok sądu. Zatem oddaję głos oskarżonemu i polecam wszystkim przeczyatnie oraz samodzielne wyrobienie sobie zdania na ten temat : ***s://wpolityce.pl/polityka/541969-obajtek-nikt-mnie-nie-zastraszy-nie-zrobie-kroku-w-tylNo to skoro tsak dobrze się orientujesz, to może przedstawisz tę obiektywną prawdę? Tylko że jak dotąd obiektywizmem w żadnym temacie wykzac się nie potrafiłeś.Czy pan Daniel O. mógłby zasiąść na stołku prezesa Orlenu, gdyby ciążyły na nim zarzuty związane z ukrytym prowadzeniem działalności gospodarczej w czasie, gdy był wójtem, a co zarzuca mu GW? Jeśli nie, to znaczy, że jego nominacja jest potencjalnie obciążona wadą prawną, a więc nieskuteczna. Czas wyjaśnić, dlaczego zarzuty wycofano, a sprawę umorzono w zarodku nie zajmując się w dodatku krzywoprzysięstwem pana O. Postępowanie zawsze można, a wręcz należy wznowić.Zabawne :) GW popełniła donos z czapy wzięty, a ty się ekscytujesz, jakby tamkiedykolwiek, jakakolwiek prawda była napisana. Gdybyś miał choć odrobinę przyzwoitości, to poczytał byś trochę i przekonał się, jaka jest prawda w tym temacie. OBIEKTYWNA prawda. Ale czegóż ja wymagam od..._Kkkkkkk....._?
|
|
A czemu ma numerek 1, a nie 0 ??Bo prokurator generalny mógłby się obrazić. XD |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|