następny fatalny okropny facet na stanowisku pacazpałaca,im szybciej gościu odejdziesz ,tym dla połowy obywateli tego kraju lepiej będzie ,beznadzieja i propaganda
|
|
Witamy prezydenta!!!!
|
|
Czy można poznać trasę aby ominąć potencjalne zagrożenie ze strony aut sop, bo jutro jadę z dziećmi na feriie ?
|
|
Pacynka. Wiadomo w której dziurze znajduje się ręka która nim steruje.
|
|
Czy można poznać trasę aby ominąć potencjalne zagrożenie ze strony aut sop, bo jutro jadę z dziećmi na feriie ?te bezmózgi lubią jeździć pod prąd ,nieswoim pasem(sam widziałem) ,takich durni w całym świcie nikt nie widział |
|
To nie jest Prezydent tylko wyrób prezydento-podobny.
|
|
To nie jest Prezydent tylko wyrób prezydento-podobny.Kidawa będzie lepsza ?? Ale co będzie jak się prompter popsuje? |
|
Prezydent który łamie Konstytucję powinien raczej myśleć jak się będzie z tego tłumaczyć przed Trybunałem Stanu, niż o drugiej kadencji !
|
|
A kto to ,to jest ten pan na zdjęciu chyba nie prezydent .To chyba pacynka ,karła z Żoliborza ,facet bez krzty honoru ,godnosci osobistej ,łamacz konstytucji na którą przysięgał .Dal mnie zwykła D.....A i nic więcej .
|
|
długopis
|
|
Nie za daleko od prezesika? Marionetkowy sznurek wytrzyma?
|
|
2010 rok. Poznan. Ordynator Oddzialu Chorob Zakaznych przyjmuje 2 razy w tygodniu "prywatnie" w pokoiku ze zlewem, krzeselkiem i biurkiem biorac od kazdego z ok. 20 nieszczesnikow dziennie 200 zl do raczki bez pokwitowania czyli jakies 32 tys. netto miesiecznie bez podatku dochodowego i bez ZUS-u. Mozna ? Mozna
|
|
2010 rok. Poznan. Ordynator Oddzialu Chorob Zakaznych przyjmuje 2 razy w tygodniu "prywatnie" w pokoiku ze zlewem, krzeselkiem i biurkiem biorac od kazdego z ok. 20 nieszczesnikow dziennie 200 zl do raczki bez pokwitowania czyli jakies 32 tys. netto miesiecznie bez podatku dochodowego i bez ZUS-u. Mozna ? Mozna
|
|
|
|
Uważajcie na drogach jak SOP będzie w pobliżu :)
|
|
Andrzej Duda. Prezydent. Różni się tylko tym od poprzednika, że ma inną etykietkę partyjną. Poza tym to taki sam "długopis" jak poprzednik. Bezpłciowy, mierny i bierny oraz nie wykorzystujący prerogatyw i możliwości, które daje mu Konsytucja. Głosowałem na niego i przez to byłem naiwniakiem jak miliony Polaków w czasie wyborów w roku 2015. W nadchodzących wyborach na pewno nie oddam głosu na osobę związaną z obecnym, szkodliwym obozem rządzącym działającym pod płaszczykiem górnolotnych sloganów, a tak na prawdę szkodzacym interesom Polski.
|
|
Maliniak won z Lubelszczyzny !
|
|
To będzie spotkanie z członkami PiS a nie obywatelami, ochrona jego dwakroć większa niż ma Putin
|
|
W Opolu jest nowe więzienie
|
|
Księża we wszystkic
h okolicznych parafiach czytali ogloszenie od Plisa o wizycie
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|