Jacek Sasin przed wyborami obiecywał, ze ceny energii elektrycznej dla przedsiębiorstw nie wzrosną a dzisiaj w wywiadzie radiowym mówi że wzrosną. Nadal popieracie PIS ??
|
|
stojom te niewysokie pisniemoty od podnoszenia podatków i innych danin,te jaśki fasole ,już czuć totalną katastrofe ,uwaga !! NADCHODZI
|
|
Jacek Sasin przed wyborami obiecywał, ze ceny energii elektrycznej dla przedsiębiorstw nie wzrosną a dzisiaj w wywiadzie radiowym mówi że wzrosną. Nadal popieracie PIS ??Ja popieram bo mam 6 tys z 500+ a za prąd to będę miał z dodatku mieszkaniowego i zasiłku okresowego. |
|
Pamiętam,że lubelskie miało nawet prezydenta w osobie BOLESŁAWA BIERUTA !!!
|
|
**--** -- STOPERAN - LEWAKOM ZALECAM P0-DWÓJNĄ DAWKĘ ;)
|
|
minister finansów - nic o nim nie wiemy - akcent góralski - to będzie drugi srostowski ?
|
|
Mocne słowa ministra: Okrągły Stół był wielkim oszustwem, które na dziesięciolecia zmieniło polską politykę
|
|
Mocne słowa ministra: Okrągły Stół był wielkim oszustwem, które na dziesięciolecia zmieniło polską politykę"ydzi w Polsce przygotowuja ekspansje i moga ja zrealizować, gdyż Polacy to stado tępych baranów'- to słowa A. Szechtera z wywiadu w australijskiej telewizji sprzed lat. - MARucha.wordpress.com |
|
a który to ,całował po pijaku na czworaka bokserke w pysk na imprezie ? to pewnie j warunek zostania ministrem z pis
|
|
mierni bierni ale wierni ,a jak bajki opowiadajom hoho
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|