Bardzo dobrze, nie można bezkarnie obrażać i dyskryminować innych ludzi. Mam nadzieję, że może w końcu Pan Czarnek się opanuje i przestanie obrażać i pogardzać innymi ludźmi. Panie Czarnek wszyscy wiedzą, że karierę w PiSie najłatwiej zrobić rzucając na innych oszczerstwa i kalumnie, ale nie dociera do Pana, że ta władza niedługo minie, a wstyd zostanie na całe życie . Ludzie długo nie zapominają takich obrzydliwych pomówień!
|
|
"Nigdy nie miałem przyjemności poznać pana Urbanika, więc nie bardzo rozumiem, o co mu chodzi." - muszę przyznać, że mnie ubawił. I to jest uczelniany profesor???
|
|
szczególnie ten co się drapał po jajach na balkonie
|
|
szczególnie ten co się drapał po jajach na balkonieZ tego, co kojarzę, to okazał się jakiś niskiej rangi działacz PiSu, ale mogę się mylić - nie śledzilem tematu zbyt intenswnie. |
|
Sądząc po łapkach przy różnych wypowiedziach, jest w Lublinie sporo ludzi podobnie myślących jak p. Czarnek. Czy to wpływ czarnego bractwa z KUL, które w ostatnim trzydziestoleciu urosło bardzo w siłę i marzy o przywróceniu "Jesieni Średniowiecza"?
"Część szczególnie konserwatywnych wiejskich środowisk na wschodzie kraju nigdy nie akceptowała osób LGBT, ale teraz homofobicznej retoryki używa rząd i księża szerzą ją w kościołach..." - donosi CNN z Polski. Łapki z Lublina zdają się to potwierdzać. Jednak za czasów PRL środowisko KUL było bardziej oświecone i otwarte...
|
|
Gdybyście drodzy lewacy byli tak oświeceni, jak tu próbujecie udowodnić, to byście wiedzieli, czym charakteryzowało się średniowiecze. No, ale czego ja oczekuję po "magistrach" po WUML? :)
|
|
Gdybyście drodzy lewacy byli tak oświeceni, jak tu próbujecie udowodnić, to byście wiedzieli, czym charakteryzowało się średniowiecze. No, ale czego ja oczekuję po "magistrach" po WUML? :)Pochwal się - co ty skończyłeś. |
|
Po co? I tak nie zrozumiesz. To za trudne dla ciebie.
|
|
Po co? I tak nie zrozumiesz. To za trudne dla ciebie.Spróbujmy :-) |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|