Niektórzy głosują na ludzi a nie na listę. Ja głosowałem na Panią Nowacką, na Europę + nigdy inaczej bym nie zagłosował. Szkoda, że wybory tak upartyjniono.
|
|
Jakie przygotowania do jesiennych wyborów panie Czerniak ????
Panu juz dziękujemy !!!
STOP MARIONETKOM !!!!
|
|
Panie Bratkowski miałeś pan wiele czasu na to. Miałeś wiele środków. Czy naprawdę myślisz chłopie, że wystarczy wpaść jak po ogień na święto strażaka, jubileusz KGW czy rozdać dyplomy w szkole.
|
|
Nieuki do Europy się wybierali, a pojęcia Lubelszczyzna, którą tak brechali potwierdza,że historię Polski nie znali i dalej bredzą o niej choć przegrali.Region Lubelszczyzna nie istnieje,a dopóki Wasz rozum nie zmądrzeje,to możecie marzyć i mieć nadzieję.
|
|
A to nazbierał głosów Broniewicz z PO ...
|
|
Mimo, że nie głosowałem na młodego p. Hetmana to wolę, że to on wszedł, a nie przysłowiowy peeselowiec Bratkowski. Szkoda tylko, że ten pierwszy w tej sytuacji mniej pomoże Lubelszczyźnie, a ten drugi bardziej jej na miejscu zaszkodzi...
|
|
Brawo Poseł Michał K. i Zofia P. od Palikota. Razem mają mniej niż połowa głosów najgorszego kandydata z listy PiS. Hahahaha. Michał znany ze statystowania, Basia N. chcąca wprowadzaź Lublin do zrzeszeń w których od dawna jest zrzeszony. Brawo za genialną kampanię, efekty druzgocące wyszli niby do ludzi - ale chyba do meneli na deptaku - poziom szkolnego samorządu uczniowskiego. Bardzo oryginalna kampania - gdyby nie nazwisko Palikota - bylibyście niżej niż Demokracja Bezpośrednio - bo wygląda na to, że z nimi możecie konkurować!
|
|
"Nam jako politykom nie udało się przekonać obywatelek i obywateli, że te wybory są ważne." - powiedziała Pani Nowacka.
Jakim politykom???!!! Pani uważa siebie za polityka? Od kiedy?
Widzę, że głupoty Pani mówi, a i minka Pan zrzedła. No cóż, nie da się już chyba daleko ujechac na tragedii smioleńskiej.
|
|
Ciekawe kiedy w Polsce będą demokratyczne wybory,pozbawione partyjniactwa?
|
|
a ja nie głosowałam, bo już wystarczająco klepię biedę mając już od 2008 r. zamrożone wynagrodzenie, już 6 lat klepie biedę i dalej mamy w budżetowce mieć do 2015 roku zamrożone płace, także mam gdzieś wybory itp. straciłam całkowitą nadzieję na to, że pracując mogę godnie żyć, co to za życie, na nic nie stać, a oni eurodeputowani żyją w luksusie, zgroza
|
|
Ciekawe czy Hetman zrezygnuje z pensji europosła na rzecz pracy dla lubelszczyzny tak jak ostatnio.
|
|
Masz 13-tke, nie narzekaj! Poza tym skoro nie masz podwyżki, to znaczy, że od tylu lat zarabiasz powyżej najniższej krajowej
|
|
A właśnie że czekamy Panie Posle!! A podziękujemy przy urnach jeśli zechce Pan kandydować na Prezydenta Miasta Lublin.Jakie przygotowania do jesiennych wyborów panie Czerniak ???? Panu juz dziękujemy !!! STOP MARIONETKOM !!!! |
|
Naród mądrzeje,a kto posługuje się słowem Lubelszczyzna określając w ten sposób województwo lubelskie,to kiedy zmądrzeje?
|
|
Uff jak dobrze, że nikt od paligłupa się nie dostał. Stop degeneratom w polityce!!!
|
|
Nigdy nie będę identyfikować się z partia Palikota ale chylę czoła przez posłem Kabacińskim. Jedyny człowiek , który w ciemno i bez dyskusji staje w obronie społeczeństwa. Przykładem była jego zdecydowana postwawa przy problemie osób z grygowej. Jest młody, odważny i pełen zapału. Jeśli sie nie zepsuje będzie ważną postacią na Lewicy i dumą regionu. Ostatnio często angażuje się w problemy środowiskowe i robi przy tym świetny Show. A procedury środowiskowe to bagno!!! Zbije na tym kolosalny kapitał polityczny i wygra w cuglach w następnych wyborach parlamentarnych. Czego szczerze mu życzę. Mam nadzieję, że nadal bedzie tak dynamicznie stawać w obronie praw społeczeństwa. Panie pośle, chylę czoła. TAK TRZYMAĆ!!!!
|
|
To teraz Żaczek będzie musiał załatwić jakieś fuchy Ziobrze i Kurskiemu po wygranych wyborach samorządowych, jak obejmie stołek burmistrza w Rykach, bo inaczej zostaną na lodzie.
|
|
PANIE BRATKOWSKI - SAMA KAMPANIA WYBORCZA NIE WYGRYWA. jESZCZE TRZEBA SIĘ TROCHĘ WYKAZAĆ MIĘDZY WYBORAMI - A NIE FIGUROWAĆ TYLKO JAKO DZIAŁACZ I PRETENDOWAĆ DO WYSOKICH STOŁKÓW.
|
|
Ciekawe kiedy w Polsce będą demokratyczne wybory,pozbawione partyjniactwa?w demokracji były losowania, później zmieniono system, jaki klasycy nazwali ochlokracją (jako zwulgaryzowaną/sprymitywizowaną odmianę systemu demokratycznego), podstawowe cechy odróżniające 1. demokracja: losowanie, ochlokracja: wybory 2. demokracja: płatne stanowiska, ochlokracja: nieodpłatne sprawowanie funkcji 3. demokracja: cenzus majątkowy (gołodupce nie idą polityki aby się dorobić), ochlokracja: brak cenzusu majątkowego (zależnie od posiadanego majątku możliwości obronne danego obywatela były różne) 4. demokracja: zastawienie całego majątku na czas sprawowanie funkcji, ochlokracja: kłopot ze złożeniem oświadczeń majątkowych 5. demokracja: korupcja to kuriozum, ochlokracja: korupcja jako norma 6. demokracja: brak potrzeby manipulowania tłumem, ochlokracja: tłum głosuje więc każdy kto chce rządzić nim manipuluje można tak długo... |
|
pomyliłem się pisząc odwrotnie o odpłatności sprawowania funkcji
było oczywiście odwrotnie
w demokracji sprawowanie funkcji było bezpłatne, honorowe
w ochlokracji wszystko dla kasy
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|