Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
  Cieszy się i wspólny Lublin - dobrze życzący prof. Czarnkowi i platforma łobywatelska, posłanka Mucha, Krawczyk i ta od chorych na epidemie, cieszą się profesory niekoherętne z Warszawy, czieszą się Palikuty, ___K___, Adam_z_Lublina, Dziedzic_Pruski, stefanek , lopez, gejusy i inne tęczowe litery, cieszą się gendery :)  
Mogliby ci chociaż przygotowywać w miarę poprawne pod względem ortograficznym komunikaty na tej Nowogrodzkiej... Nie będę podpowiadaj - sam poszukaj błędu w tym ścieku.
Odpowiedz
A jaką wartość przedstawia tak UE???? Żadną to organizacja co rozpadnie się przez lewactwo za 5-10 lat już teraz trzeba myśleć o nowych sojuszach, opierając się głównie na NATO. Konstytucja Kwaśniewskiego jest do wymiany, sady muszą się zmienić kadrowo i organizacyjnie - taka prawda, bo siedzą postkomunistyczne kadry lub ich zepsute dzieci...
Matole. Powtarzasz te same bzdury, co TVPiS. To nie jest kwestia sądów, które orzekają zgodnie z prawem. To prawo trzeba zmienić. Ale ty i tobie podobna odmóżdżona gawiedź daliście sobie wmowić, że sędzia może wszystko. Nie - on musi się poruszać w granicach prawa. A każdy, kto twierdzi, że to kwestia obsady kadrowej jest po prostu głupi i nie ma pojęcia o tym, jak funkcjonuje noralne państwo.
Odpowiedz
A dlaczego prosowieckie, proniemieckie, prolewackie, progenderowskie siły typu ___K___  wylewają liberalno-socjalistyczny jad i żółć, ciągle na zwykłych normalnych Polaków, tacy właśnie politycy, antypolscy, jak lewactwo, platformersi powinny być jak najszybciej rozliczone za swoją antypolską działalność.
...tacy, jak ja, sprzeciwiają się rozkradaniu Polski i niszczeniu jej konstytucyjnych organów. .

*ebłem, KODziarz odleciał:) Pogadaj o tym z Krauze i Giertychem - LOL :)   30lat w nierządach ZSL-P0-SLD, FOZ-1bilion VAT-300miliardów OFE-167 miliardów z tego19 miliardów zniknęło podczas przelewu ! AMBERGOLD900 milonów,to tylko procent przekrętów twoich guru i bandy po pzpr- zsl,sdrp-sld,uw,ud,pd,
Odpowiedz
A dlaczego prosowieckie, proniemieckie, prolewackie, progenderowskie siły typu ___K___  wylewają liberalno-socjalistyczny jad i żółć, ciągle na zwykłych normalnych Polaków, tacy właśnie politycy, antypolscy, jak lewactwo, platformersi powinny być jak najszybciej rozliczone za swoją antypolską działalność.
...tacy, jak ja, sprzeciwiają się rozkradaniu Polski i niszczeniu jej konstytucyjnych organów. .
*ebłem, KODziarz odleciał:) Pogadaj o tym z Krauze i Giertychem - LOL :)   30lat w nierządach ZSL-P0-SLD, FOZ-1bilion VAT-300miliardów OFE-167 miliardów z tego19 miliardów zniknęło podczas przelewu ! AMBERGOLD900 milonów,to tylko procent przekrętów twoich guru i bandy po pzpr- zsl,sdrp-sld,uw,ud,pd,
Przestań rzygać ściekami z Nowogrodzkiej, a zacznij myśleć. A OFE raczej nie dotykaj, bo to PiS zajumał sobie niemałą prowizję z tego, co zostało.
Odpowiedz
Znowu czytam o: "pisowskich debilach", "odmóżdżonej części narodu polskiego", "matołach", "propisowskim ścieku"... i to do mnie pretensje za brak grzeczności...:) Fakt: jesteście "uprzejmi" jak Owsiak.
Odpowiedz
Znowu czytam o: "pisowskich debilach", "odmóżdżonej części narodu polskiego", "matołach", "propisowskim ścieku"... i to do mnie pretensje za brak grzeczności...:) Fakt: jesteście "uprzejmi" jak Owsiak.
Och, jakiś ty delikatny, myślałby kto. Kiedy ty wyzywasz, to jest dobrze, ale kiedy ja używam pejoratywnych określeń (nie tak mocnych, jak twoje, cyt.: " jesteś zakłamanym, prymitywnym, prostackim jełopem "), to już boleć zaczyna? Kali ukraść krowę - dobrze, Kalemu ukraść krowę - źle? Pamiętaj - mieczem wojujesz, od miecza giniesz. Ja też mogę używać tej broni, którą ty wyciągasz.
Odpowiedz
 ooo odezwła się ,,zdradziecka morda'', ale ,,ciemny lud i tak to kupi''.
Odpowiedz
No, pokasuj znowu swoje wpisy matole, tubo proPiSowskiego ścieku. Pokaż, jaki gupi jesteś.
 I inne. Wystarczy przeczytać od początku twoje i moje wpisy. Tam widać, jakim jesteś prymitywnym i prostackim chamem. Nie boję się tej konfrontacji, bo prawda sama się obroni.
Odpowiedz
 "Zdradziecka morda", powiadasz? Lustereczko ci to powiedziało? Prawdę powiedziało...
Odpowiedz
No, pokasuj znowu swoje wpisy matole, tubo proPiSowskiego ścieku. Pokaż, jaki gupi jesteś.
I inne. Wystarczy przeczytać od początku twoje i moje wpisy. Tam widać, jakim jesteś prymitywnym i prostackim chamem. Nie boję się tej konfrontacji, bo prawda sama się obroni.
Bo ja nie kasuję swoich wpisów, a jak kogoś mam za matoła, to tego nie urywam. W czymże jesteś więc niby lepszy ode mnie pisząc to, co przed chwilą?
Odpowiedz
"Zdradziecka morda", powiadasz? Lustereczko ci to powiedziało? Prawdę powiedziało...
Przecież ty nawet nie rozumiesz wypowiedzi adwersarza w dyskusji...
Odpowiedz
Podtrzymuję swoje zdanie, że jesteś zakłamanym, prymitywnym, prostackim jełopem. Jako dowód wystarczy sprawdzić twoje i moje wpisy: od kiedy piszesz i co napisałeś. Prawda sama się obroni. I prawdy nie zakrzyczysz!
Odpowiedz
Podtrzymuję swoje zdanie, że jesteś zakłamanym, prymitywnym, prostackim jełopem. Jako dowód wystarczy sprawdzić twoje i moje wpisy: od kiedy piszesz i co napisałeś. Prawda sama się obroni. I prawdy nie zakrzyczysz!
"Jesteś zakłamanym, prostackim, prymitywnym, lewackim jełopem" - to twoja "kultura". Raz ( ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/wdowa-maz-zmarl-na-covid-19-dwa-koscioly-w-krasniku-odmowily-pochowku,t,242830.html?p=1#93733 ) się zniżyłem do twojego poziomu (przyznaję, nie było łatwo) i nagle jaśnie pana uraziłem?
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...