Srali muchi, bedzie wiosna!!! Zarówno jeden jak i drugi kandydat marzy by coś zrobić.. ale w Lublinie kto by nie był prezydentem ten nic nie zrobi. Ot tacy tu ludzie. Wiocha i tyle!
|
|
Ludzie, głosujcie na Krzysztofa Żuka a nie pożałujecie!!!
|
|
Świetne argumenty, gratuluje!!! Jeśli wygra Krzysztof Żuk to zawstydzi Cię i zrobi bardzo wiele co Cie ucieszy! Zawstydzi Cie jak TurboDymoman! |
|
dobre cukieri dawał, tylko zęby bolą, bo to mordo klejki
|
|
podpisał Krzysztof Żuk haha wybór mniejszego zła między 2 pajacami, którzy zgarniają grubą kasę za nic nie robienie. Czemu o Żuku nie było słychać za kadencji Wasyla? nie lubię PiSu, ale nie pozwolę, żeby Platforma rządziła całym krajem;/ mam nadzieję, że Lublin się nie złamie;/ |
|
Skoro kandydaci prawie we wszystkim się zgadzają, to dla mnie szaraka nie ma znaczenia kto wygra, bo i tak każdy chce moich pieniędzy (większe wpływy będą ... ale skąd? od krasnoludków?) aby je po swojemu wydać.
|
|
Ludzie głosujcie na Lecha Sprawkę a nie pożałujecie!!
|
|
Żuk przynajmniej nie wyglada jak wieśniak!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
byl juz slynny kaczy pisior pruszon ktoryniszczyl to mniasto o wiele gorszy od wasyla nigdy wiecej pisiorkow
|
|
No to są kpiny! Żuk sam zasiada we wladzach miasta i pod budżeten jest podpisany i teraz mói ze trzeba go zmieniać. ZAGRYWKA POLITYCZNA I TYLE. Tak samo podzamcze - żuk njuz zapowiedzial, ze tym sie nie zajmie, bo to zbyt skomplikowane i czasochlonne. Zuk chce natomiast wydac mase poieniędzy na niepotrzebny stadion. Wybór żuka jest najlepszą drogą do dalszego upadku lublina. Wyprzedzą nas rzeszów i bialystok o ile juz nas nie wyprzedzili, a my spadniemy do rangi jakiegos radomia
legendą nieróbstwa jest wasilewski, pruszkowski przynajmniej troche dróg wyremontowal
|
|
Kolejnym minusem likwidacji cukrowni jest to, że buraki zamiast slużyć do produkcji cukru wypowiadają się na forum Wczoraj likwidacja cukrowni, jutro likwidacja lublina - krzysztof żuk |
|
ja mam pomysł na ODŚNIEŻONE miasto!!!! może tym się warto narazie zająć!!!
|
|
LUBLINIANIE WY MACIE JESZCZE SZNSE NA ZMIANĘ! W MOJEJ STREFIE JUŻ PO WYBORACH .... I NIESTETY WSZYSTKO OBLEPIONE ZIELONĄ SZARAŃCZĄ....CAŁEMU WOJEWÓDZTWU WYJDZIE BOKIEM OŚWIETLONA FLESZAMI I OKLASKIWANA KOALICJA ZIELONYCH KRĘTACZY I NIEROBÓW Z PO....
SPRAWKA GWARANTUJE CHOCIAŻ MINIMALNE PRAWDOPODOBIEŃSTWO UCZCIWOŚCI, I RACZEJ BĘDZIE SIĘ STARAŁ ZROBIĆ COŚ PORZYTECZNEGO! ŻUK PRZEZ PIERWSZE MIESIĄCE BĘDZIE ŚWIĘTOWAŁ ZWYCIENSTWO A POTEM ZDEJMIE MASKĘ I POKARZE PRAWDZIWĄ TWARZ PAJACA, KUKŁY CO NIE WIE JAK SIĘ ŚWIAT KRĘCI..... WASILEWSKI - REAKTYWACJA....
|
|
i co pisojady, wszystko wskazuje że żuk wygra. A wy dalej możecie sobie pluć jadem jak wasz idol i tak wam to nic nie pomoże. Jak sie w lublinie nie podoba to do torunia wypier***ac. bedziecie miec blizej do rydzykaa
|
|
Pracownicy Cukrowni Lublin zlikwidowanej przy udziale tego Pana juz żałują!!! |
|
Cukrownię zlikwidowała KSC, w której zarządzie (w Toruniu) zasiadali wówczas ludzie PiS. Typowe pisowskie kłamstwo... |
|
TO KSC W TORUNIU ZLIKWIDOWAŁA CUKROWNIĘ! A zarząd KSC to ludzie z PiSu!!! |
|
[media]www.youtube.com/watch?v=bhl3o5zGr_s&feature=player_embedded[/media]
|
|
A w poniedziałek obudzimy się w Radomiu.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|