Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

PSL czeka na wolontariuszy przed wyborami prezydenckimi

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 3 lutego 2020 r. o 21:29 Powrót do artykułu
Gumofilcow nalezy eliminowac a nie popierac gdyz narobili tyle zla i najlepiej jakby poszli w diably.Idzie wiosna roboty w polu duzo a swinki,krowki czekaja na lepsza karme to wszystkim bedzie lepiej.
Odpowiedz
Ja bym się może i zapisał ale ta miękka taktyka absolutnie nie gwarantuje wygranej z Kidawa.
Odpowiedz
Frajerów szuka ? Tak to jest kiedy rolnik bez ziemi chce buraki kontraktować . Panie A Kysz , kapitalizm i za darmo to ja panu mogę tyłek na czerwono wymalować . Wlazłeś pan w błoto i jak widać panu to odpowiada . Jażdżewskiego poproś o pomoc za to klakierstwo .
Odpowiedz
Frajerów szukają?
Odpowiedz
Dlaczego ludzie mają zasuwać za darmo na peezelowców? K. Hetman z pensji €uroposła może ich opłacić.
Odpowiedz
Kto głosował za rezolucją przeciwko Polsce nie zasługuje na jakąkolwiek pomoc.
Odpowiedz
Teczowy Wladek frajerow szuka? Specjalista od emerytow, zwlaszcza tych dla rolnikow, potrali dla bezdomnych i obsadzania agencji rolnych rodzinami. PSL to kazdemu d u p y daje aby tylko cos ugrac
Odpowiedz
KODziniak Kamysz i wszystko jasne.
Odpowiedz
Zgłosiło się pół tysiąca? Czy to prawda? Jeśli tak to o pół tysiąca za dużo!
Odpowiedz
Przykro czytac komentarze. Nie tylko tu. Polecam artykuł o hejcie.
Odpowiedz
PSL ma tyle wspólnego z rolnikami co Kidawa z rozumem.
Odpowiedz
Jak to się stało że ZSL zostało PSL?WIE JAKIŚ WYKSZTAŁCONY?
Odpowiedz
Kosiniaku co ty pie.... czy wygania się z obory krowę, która dużo mleka daje? Dopóki Polska daje się ssać i jest gigantycznym rynkiem zbytu, dopóty nikt się jej z Unii się nie pozbędzie :)
Odpowiedz
Mogę być wolontariuszem ale chcę byc pózniej dyrektorem bo moja żona mówi wszystkim że jej mąż jest z zawodu Dyrektorem
Odpowiedz
Polityczne ugrupowania agralne (agraryzm  patrz wikipedia) jak PSL to przeżytek.To teorie z XIX wieku. Produkcja rolna (na świecie) to przemysł a nie zagrody. Garstka oszołomów na wspomnieniach o Wincentym chce lekiego życia. Kosiniak, wróć do medycyny. Chyba ,że z ciebie taki medyk jak rolnik 
Odpowiedz
Polityczne ugrupowania agralne (agraryzm  patrz wikipedia) jak PSL to przeżytek.To teorie z XIX wieku. Produkcja rolna (na świecie) to przemysł a nie zagrody. Garstka oszołomów na wspomnieniach o Wincentym chce lekiego życia. Kosiniak, wróć do medycyny. Chyba ,że z ciebie taki medyk jak rolnik
 Jakbym czytał filozofa z Biłgoraja, czy w tym Biłgoraju to albo kręty ( nie chcą za dupcenie płacić, albo za zdjęcia ślubne) albo filozofy.
Odpowiedz
Panie Kosiniak. Partia się Panu sypie! Z PSL odchodzi szef śląskich struktur Stanisław Dąbrowa. Lada moment uczyni to część lubelskich działaczy. Zamiast A. Bratkowskiego w okręgu nr 7 wprowadził Pan do Sejmu Konfederata-PiSowca Sachajke. PSL od zawsze miało w tym okręgu przynajmniej jeden mandat, teraz nie ma co wcale. Podobnie w Rzeszowie., Bydgoszczy. Pooddawal Pan miejsca na listach Tyszkom, Szramkom. Źle się dzieje w partii, oj źle.
Odpowiedz
Wnuk "wiejskich"  dentystów z miasteczka Kańczuga na Podkarpaciu  udaje rolnika. On ma tyle wspólnego z rolnictwem co ja z baletem. On nawet dziadków na wsi nie miał co by hodowali kury, konie, mieli kawałek pola. Ci z Kanczugi mieli przy domu w ogrodzie agrest. O tym, że sam doktur z miasta Krakowa nawet nie wspominam.
Odpowiedz
Panie Kosiniak coś się Pan zielonych, ludowych barw ostatnio wstydzi. Występuje Pan na tle niebieskich, udaje Pan ponadpartyjnego. Niech się Pan nie boi, PO wynalazła Hołownie, by nie zaczął Pan za bardzo fikac. Hołownia ma zabrać panu przynajmniej połowę głosów. Do 2 tury ma wejść Kitawa Błońska. O to chodzi w tej całej polityce.
Odpowiedz
Tylko prezydent Andrzej Duda może godnie nasz kraj reprezentować. Jest politykiem ugodowym. Dawał szansę sędziom, aby się naprawili i nie dotrzymali słowa więc teraz z nimi walczy. Po stronie kasty jest PO-SLD-PSL. Godnie reprezentuje nas za granicą. Dzięki jego staraniom mamy zniesione wizy do USA. Dba o wzmacnianie naszej armii. Odwiedza ludzi w każdym powiecie. Nie dopuszczono go do głosu w izraelu z okazji wyzwolenia obozu w Oświęcimiu więc zrezygnował z przyjazdu czym uratował honor Polski.
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...