Gumofilcow nalezy eliminowac a nie popierac gdyz narobili tyle zla i najlepiej jakby poszli w diably.Idzie wiosna roboty w polu duzo a swinki,krowki czekaja na lepsza karme to wszystkim bedzie lepiej.
|
|
Ja bym się może i zapisał ale ta miękka taktyka absolutnie nie gwarantuje wygranej z Kidawa.
|
|
Frajerów szuka ? Tak to jest kiedy rolnik bez ziemi chce buraki kontraktować . Panie A Kysz , kapitalizm i za darmo to ja panu mogę tyłek na czerwono wymalować . Wlazłeś pan w błoto i jak widać panu to odpowiada . Jażdżewskiego poproś o pomoc za to klakierstwo .
|
|
Frajerów szukają?
|
|
Dlaczego ludzie mają zasuwać za darmo na peezelowców? K. Hetman z pensji €uroposła może ich opłacić.
|
|
Kto głosował za rezolucją przeciwko Polsce nie zasługuje na jakąkolwiek pomoc.
|
|
Teczowy Wladek frajerow szuka? Specjalista od emerytow, zwlaszcza tych dla rolnikow, potrali dla bezdomnych i obsadzania agencji rolnych rodzinami. PSL to kazdemu d u p y daje aby tylko cos ugrac
|
|
KODziniak Kamysz i wszystko jasne.
|
|
Zgłosiło się pół tysiąca? Czy to prawda? Jeśli tak to o pół tysiąca za dużo!
|
|
Przykro czytac komentarze. Nie tylko tu. Polecam artykuł o hejcie.
|
|
PSL ma tyle wspólnego z rolnikami co Kidawa z rozumem.
|
|
Jak to się stało że ZSL zostało PSL?WIE JAKIŚ WYKSZTAŁCONY?
|
|
Kosiniaku co ty pie.... czy wygania się z obory krowę, która dużo mleka daje? Dopóki Polska daje się ssać i jest gigantycznym rynkiem zbytu, dopóty nikt się jej z Unii się nie pozbędzie :)
|
|
Mogę być wolontariuszem ale chcę byc pózniej dyrektorem bo moja żona mówi wszystkim że jej mąż jest z zawodu Dyrektorem
|
|
Polityczne ugrupowania agralne (agraryzm patrz wikipedia) jak PSL to przeżytek.To teorie z XIX wieku. Produkcja rolna (na świecie) to przemysł a nie zagrody. Garstka oszołomów na wspomnieniach o Wincentym chce lekiego życia. Kosiniak, wróć do medycyny. Chyba ,że z ciebie taki medyk jak rolnik
|
|
Polityczne ugrupowania agralne (agraryzm patrz wikipedia) jak PSL to przeżytek.To teorie z XIX wieku. Produkcja rolna (na świecie) to przemysł a nie zagrody. Garstka oszołomów na wspomnieniach o Wincentym chce lekiego życia. Kosiniak, wróć do medycyny. Chyba ,że z ciebie taki medyk jak rolnikJakbym czytał filozofa z Biłgoraja, czy w tym Biłgoraju to albo kręty ( nie chcą za dupcenie płacić, albo za zdjęcia ślubne) albo filozofy. |
|
Panie Kosiniak. Partia się Panu sypie! Z PSL odchodzi szef śląskich struktur Stanisław Dąbrowa. Lada moment uczyni to część lubelskich działaczy. Zamiast A. Bratkowskiego w okręgu nr 7 wprowadził Pan do Sejmu Konfederata-PiSowca Sachajke. PSL od zawsze miało w tym okręgu przynajmniej jeden mandat, teraz nie ma co wcale. Podobnie w Rzeszowie., Bydgoszczy. Pooddawal Pan miejsca na listach Tyszkom, Szramkom. Źle się dzieje w partii, oj źle.
|
|
Wnuk "wiejskich" dentystów z miasteczka Kańczuga na Podkarpaciu udaje rolnika. On ma tyle wspólnego z rolnictwem co ja z baletem. On nawet dziadków na wsi nie miał co by hodowali kury, konie, mieli kawałek pola. Ci z Kanczugi mieli przy domu w ogrodzie agrest. O tym, że sam doktur z miasta Krakowa nawet nie wspominam.
|
|
Panie Kosiniak coś się Pan zielonych, ludowych barw ostatnio wstydzi. Występuje Pan na tle niebieskich, udaje Pan ponadpartyjnego. Niech się Pan nie boi, PO wynalazła Hołownie, by nie zaczął Pan za bardzo fikac. Hołownia ma zabrać panu przynajmniej połowę głosów. Do 2 tury ma wejść Kitawa Błońska. O to chodzi w tej
całej polityce.
|
|
Tylko prezydent Andrzej Duda może godnie nasz kraj reprezentować. Jest politykiem ugodowym. Dawał szansę sędziom, aby się naprawili i nie dotrzymali słowa więc teraz z nimi walczy. Po stronie kasty jest PO-SLD-PSL. Godnie reprezentuje nas za granicą. Dzięki jego staraniom mamy zniesione wizy do USA. Dba o wzmacnianie naszej armii. Odwiedza ludzi w każdym powiecie. Nie dopuszczono go do głosu w izraelu z okazji wyzwolenia obozu w Oświęcimiu więc zrezygnował z przyjazdu czym uratował honor Polski.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|