STARA GWARDIA NIEUDACZNIKÓW ,CZYLI BĘDZIE PO STAREMU NIC SIĘ ZMIENI
|
|
ZAZIELENI SIĘ CAŁY KRAJ.
|
|
Koniczyna znów rządzi w województwie - czas na emigrację......
|
|
Brawo Krzysztof Hetman. Bo PSL jest OK!
Pozdrowienia z Lubartowa.
|
|
Biedny PiS to i w lubelskim polegnie i już nie ma gdzie porządzić.Nikt ich nie chce.
|
|
wszyscy jesteście sfrustrowanymi nic wartymi komentatorami. Narzekacie by narzekać. Wystartujcie w wyborach i sami coś zróbcie. Jeżeli chcecie komentować to podpisujcie się z imienia i nazwiska! (ja się nie podpiszę, bo komentuję wasze żałosne wypowiedzi a nie poczynania polityków - pod tym zawsze się podpisuję). Jesteście internetową hołotą, nic nie wartymi jednostkami w społeczeństwie! Nikt was nigdy nie zadowoli, bo co do czego to chowacie głowy w piasek. Sami nic nie potraficie i jesteście jeszcze gorsi niż politycy ze wszystkich ugrupowań parlamentarnych!! Trochę honoru obywatele!
pozdrawiam (mimo wszystko) wszystkich forumowiczów
sir BoToX
|
|
"Teraz rozmawiamy o sprawach naprawdę ważnych np. szpitalach czy dokończeniu Teatru w Budowie - mówi Sławomir Sosnowski (ustępujący wicemarszałek i jeden z liderów lubelskiego PSL)"
Chłopaki z PSL-u. Zostawcie te "ważne" sprawy. Teatr się buduje ponad 36 lat (od 1974 roku).
Będzie się budował jeszcze następne 36 lat.
|
|
PSL to odpowiedzialna partia i dlatego nie traci czasu MARSZAŁEK HETMAN - WIELKI KORONNY pokaże jak można dźwignąć województwo do przodu to super facio |
|
Z chęcią się podpiszę i napiszę o wałeczkach w UMWL ale ty botoxiku i zagwarantujesz że dostanę dotację na firmę?? Chyba nie. Zresztą drogi botoxiku poczytaj sobie listy projektów z Chełmskiego Funduszu Społecznego czy z LAWP i zobaczysz jakie są tendencje polityczne. A swoje bajki o podpisywaniu się wsadź sobie w botoxik albo silikonik co tam masz nad szyją. |
|
Ciekawe. PSLowcy niczym PO za starych dobrych czasów dostają przekaz dnia z Karłowicza na karteczkach i tak tłuką na wszystkich forach o tym Hetmanie Koronnym.. Ja wiem że on jest fajny i w ogóle koronny i wilki ale to już nudne coś innego wymyślcie. |
|
Nie drogi kolego, ja go znam od lat szkolnych i studiów więc wskazówki to nie dla mnie. To facio kulturka, fajny towarzyski i pracowity.Czy słyszałeś żeby komukolwiek ubliżył czy żle się zachowł ja ci ręczę za takiego. |
|
MYŚLĘ, ŻE KOLOR ZIELONY JEST FAJNY A NAWET OK. A tak naprawdę głosowałem na nich i jest mi fajnie, że marszałkiem będzie Krzysztof Hetman nie zawiedzie Lublinian bo to fajny chłopak |
|
szkoda ze nie powstnie koalicja najsilniejszych partii w województwie PiS-PSL, ale przytajmniej dobrze ze Chełmski Dyzma XXI wieku przejdzie na boczny tor koalcjji, bo chamstwa, arogancji i prostactwa jego chełmskich pretorian z sobowtórem Józefa Stalina i trzydzwiowa szafą i kilkoma zakompleksionymi korduuplami na wysokich stołkach na kolejne 4 lata tego by Nasze Województwa nie zniosło - chełmofony będą musieli stać na baczność przed Marszałkiem Hetmenem Wielkim Koronnym i jego Zieloną Husarią z której tak przez 4 lata drwili.
Koniec zabawy czas do roboty chełmskie nieroby
|
|
Hehhe,dobry komentarz, bardzo dobry :)Zielona Husaria Bo PSL jest OK ! |
|
Mądrego aż miło posłuchać /poczytać/ - jak mówił Pawlak do Kargula - fajne ? |
|
Ej chopaki, dajcie Sosnowskiemu wicemarszałka, ostatnio trzoda tanieje, niech se chop odkuje, no nie bądzta żydy.
|
|
Szkoda województwa dla zielonych głąbów z PSL, przecież znają się oni tylko na rolnictwie, no ale jakie województwo takie rządy
|
|
Zapierdziście i zajebiście zielona husaria - super nazwa. A w Marszałku Hetmanie jedyna nadzieja na uczciwośc, że będą docenieni Ci co maja wiedze i pracują a nie Ci z układzikami, lizopietkami |
|
ci panowie z PełO to sie nadają najwyzej na pensonariouszy Zakładów Karnych, rodziny (żony, matki i kochanki) tych z Chełma przynajmniej nie miałby daleko jeździc na widzenia
|
|
Jedz więcej szynki i kiełbasy - będzie po problemie. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|