cukis ,żałosne ,to teraz idziesz z ze zorganizowana grupą przestepczą?co z resztą prawdą było,jesteś zerem ,zjedz własny mikrofon beztalenciu
|
|
pajac .. zsl już ze wszystkimi był . Czas na ich kres o pajacu nie wspomnę .
|
|
właśnie oglądam tvn24 i kuku cos jakby pier..li ,ze go nowe wybory zaskoczyły,nie miał czasu na to i owo,co tto to jest? debil? dureń? gówiarz? szczyl? 4 lata głosowałeś za pis z głupim uśmiechem ,i co tu jeszcze pier..lić ludziom ułomnym?palantyzm,a ciul,u głosowałem na ciebie, zas..y natysystemowcu,czas znowu wyć na estradzie ,jak sie znajdzie wolny słuchacz na te bzdury
|
|
PSL wyr...cha Cię bez mydła.
|
|
Straciłem cały mój szacunek do pana Pawła Kukiza jako polityka i artysty...
|
|
To już koniec tęczowych gumofilcowych. Kukiz wszedł do nich żeby rozpracować ich od środka. Mam nadzieję, że wyprowadzi ich wreszcie tam gdzie ich miejsce: w pole pod tęcze.
|
|
Atysystemowiec partyjny, przeciwny partyjnym ukladom idzie ramię w ramię z PSL. Najbardziej upolitycznionym ugrupowaniem od lat.
|
|
PSL współrzadzli prawie 16 lat i co zrobili? zajmowali się tylko stanowiskami, opanowali Agencje Rolne i tyle.
|
|
PSL czy ZSL ?
|
|
Dedykacja panu Sachajce, który celowo rozwalił ruch Kukiza na Lubelszczyźnie: "Co nam hańba - gdy talary mają lepszy kurs od wiary. Wymienimy na walutę - honor, i pokutę". Wojciech Górski.
|
|
Gienia Tokarska nie startuje że takiemu się jedynkę daje?
|
|
Zwiewali, zwiewali od Kukiza, w końcu sam Kukiz z paroma pozostałymi przybocznymi zwiał do PSL.
|
|
Przeciez arbuzy ,,mają czym sie pochwalić,, a to podwyzszyli wiek emerytalny do 67 la /jak leci baba chłop/,zabrali nam polakom uzbierane pieniądze z OFE tj około 269 mld zł. No i zachowanie kamyka w warszawie klaskał jak palant obrazał katolików,wstyd dla takiego niby to katolik. Gnać arbuzów i platformiarzy a łopata to do łopaty niech idzie w pi.du. Nie wygracie tych wyborów.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|