Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

PSL pod rękę z Kukizem

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 8 sierpnia 2019 r. o 20:05 Powrót do artykułu
cukis ,żałosne ,to teraz idziesz z ze zorganizowana grupą przestepczą?co z resztą prawdą było,jesteś zerem ,zjedz własny mikrofon beztalenciu
Odpowiedz
pajac .. zsl już ze wszystkimi był . Czas na ich kres o pajacu nie wspomnę .
Odpowiedz
właśnie oglądam tvn24 i kuku cos jakby pier..li ,ze go nowe wybory zaskoczyły,nie miał czasu na to i owo,co tto to jest? debil? dureń? gówiarz? szczyl? 4 lata głosowałeś za pis z głupim uśmiechem ,i co tu jeszcze pier..lić ludziom ułomnym?palantyzm,a ciul,u głosowałem na ciebie, zas..y natysystemowcu,czas znowu wyć na estradzie ,jak sie znajdzie wolny słuchacz na te bzdury
Odpowiedz
PSL wyr...cha Cię bez mydła.
Odpowiedz
Straciłem cały mój szacunek do pana Pawła Kukiza jako polityka i artysty...
Odpowiedz
To już koniec tęczowych gumofilcowych. Kukiz wszedł do nich żeby rozpracować ich od środka. Mam nadzieję, że wyprowadzi ich wreszcie tam gdzie ich miejsce: w pole pod tęcze.
Odpowiedz
Atysystemowiec partyjny, przeciwny partyjnym ukladom idzie ramię w ramię z PSL. Najbardziej upolitycznionym ugrupowaniem od lat.
Odpowiedz
PSL współrzadzli prawie 16 lat i co zrobili? zajmowali się tylko stanowiskami, opanowali Agencje Rolne i tyle.
Odpowiedz
PSL czy ZSL ?
Odpowiedz
Dedykacja panu Sachajce, który celowo rozwalił ruch Kukiza na Lubelszczyźnie: "Co nam hańba - gdy talary mają lepszy kurs od wiary. Wymienimy na walutę - honor, i pokutę". Wojciech Górski.
Odpowiedz
Gienia Tokarska nie startuje że takiemu się jedynkę daje?
Odpowiedz
Zwiewali, zwiewali od Kukiza, w końcu sam Kukiz z paroma pozostałymi przybocznymi zwiał do PSL.
Odpowiedz
Przeciez arbuzy ,,mają czym sie pochwalić,, a to podwyzszyli wiek emerytalny do 67 la /jak leci baba chłop/,zabrali nam polakom uzbierane pieniądze  z OFE tj około 269 mld zł. No i zachowanie kamyka w warszawie klaskał jak palant obrazał katolików,wstyd dla takiego niby to katolik. Gnać arbuzów i platformiarzy a łopata to do łopaty niech idzie w pi.du. Nie wygracie tych wyborów.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...