Kto chiałby wskakiwac na tonącą platforme? Oni sami dokonuja samozaorania ku uciesze polakow.
|
|
A co na to polscy rolnicy?Hahahhahahhahaaaaa
|
|
Ja tam tylko wierzę Tuskowi.
|
|
Kosiniak to naprawdę rozsądny człowiek.
Szkoda że jest liderem małej partii.
Nie jestem rolnikiem ale życzę PSL powodzenia bo poza PiS i PO to zaczyna być jedyna alternatywa
|
|
ZSL to i tak ZSL to to samo co platforma, sld, biedronie i lgbt to jedno dziadostwo
|
|
Czekam na pisowska szczujnie która zaraz zacznie opłacany atak
|
|
ahahahha PSL poza burtą 4%. Polacy podziękują im za tęczowe umizgi.
|
|
Koalicja straci parę procent, PSL przegra wybory i nie dostanie się do sejmu a wyborców PSL przejmie PIS, który zdobędzie większość konstytucyjną i już nic im nie przeszkodzi w zrobieniu w Polsce drugiej Białorusi czy Turcji.
Tylko Polski szkoda, bo wszyscy na tym stracimy...
Brawo chłopki z PSL...
|
|
Wydaje mi się ,ze jednak były tajne rozmowy z przewodnią siła narodu...........
|
|
Im więcej informacji na temat działań PSLu tym więcej tych niedouczony Ch żenujący Ch hejterow z PiSu się wypowiada. To obrazuje jak wielka siłę ma ta partia.
|
|
Socjaliści wierzący z PiS atakują PSL tylko zapominają idioci że Kuźmiuk, Wojciechowski, Mojzesowicz, Podkanski którzy kiedyś byli w zsl teraz są w pis:-)
|
|
Mój głos na Hetmana zostal zmarnowany. Czuję się oszukany i wykorzystany przez Hetmana
|
|
Co? Do Kualicji Ubywatelskiej nie idą?
|
|
PSL to tania dziwka z pola. Pójdzie z każdym. Z SLD z PO teraz PiS każdemu da d...py. Raz się skur...wisz qrwa zostaniesz na całe życie. BOG HONOR OJCZYZNA. Ani u nich Boga ani honoru a Ojczyzna? Jakos sobie poradzi.
|
|
PO jeb usy już wyją :D
|
|
Chłopki się same w gnoju zatopią.
|
|
PSL jest pewnie dogadane z pisem , bo to takie dziwki obrotowe.
|
|
BRAWO PSL, MACIE MÓJ GŁOS
|
|
Socjaliści wierzący z PiS atakują PSL tylko zapominają idioci że Kuźmiuk, Wojciechowski, Mojzesowicz, Podkanski którzy kiedyś byli w zsl teraz są w pis:-)To tak przy okazji może mnie poinformujesz gdzie jest obecnie Rzetelski? Wymień także i Jego, jest nam bliższy. Czy także już nie ułożył się z PiS -em? Po latach przejrzał na oczy. Lepiej późno niż później. ZSL KAPUT i nie pomorze Gietman. Raz już Jarubasa "wypromował" na 1,7% poparcia. Gratuluję pomysłu i wyboru takiegos "KAMPANIERO". |
|
Miejmy nadzieję , że to będzie koniec gumofilców !!!!!
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|