Nie ma znaczenia kto wygra. Puławy straciły swoją szansę. To miasto geriatryków, wymierające, bez wsparcia młodych, bez zaplecza turystycznego. Kto mądry - ucieka.Albo ten kto ma możliwości i wsparcie od rodzinki ucieka. Czy myślisz, że wszyscy, którzy nie wyjechali są tu bo są ograniczeni intelektualnie, a nie dlatego tkwią tu z pewnych przyczyn losowych ?
|
|
JEDNO I DRUGIE MAJĄ PODOBNY POZIOM WIEDZY, AŻ NIE WIADOMO CZY PŁAKAĆ CZY SIĘ SMIAĆ :D
"Głosowałam na panią Krygier, a teraz poprę pana Maja. Kompletnie nie rozumiem jak można chcieć głosować na prezydenta Grobla. Od 1988 r rządzi Puławami, bardzo wiekowy i były PZPR-owiec, no i w czasie jego rządów prawie wszyscy młodzi uciekli z Puław. "
|
|
Grobel to zło dla miasta, ale jeszcze większym złem jest sekta pisowska
|
|
kurcze--grobel- przynajmniej ma klase i nie "włazi"w du...e bez wazeliny a ten maj to jakis p....na blokach rozwiesza jakieś xerówki z tekstem maj w listopadzi e--jest tak nachalny p ro sta k ze ten fakt już mnie zniecheca-- ZERO KLASY I dtalego przegrasz b...ku
|
|
Super Pan masazysta bedzie Waszym prezydentem. Zobaczymy. Odechce Wam sie zmian. Jestem z wyksztalcenia politologiem z przygotowaniem, ale nawet do glowy by mi nie przyszlo aby startowac w wyborach na prezydenta. To wielka odpowiedzialnosc, lata jakis doswiadczeń. Zarzadzanie ludzmi, majatkiem itp.Do zarządzania miastem potrzebny jest menadzer a nie politolog, czyli specjalista od niczego. |
|
Tylko Grobel - Prezydent musi być: stabilny emocjonalnie, zrównoważony, doświadczony oraz musi posiadać odpowiednią wiedzę na temat funkcjonowania samorządu, administracji publicznej i prawa. WSZYSTKICH ZACHĘCAM BY GŁOSOWAĆ NA DOŚWIADCZONEGO SAMORZĄDOWCA, nam nie potrzebne spory, nam potrzeba zrównoważonego rozwoju.
|
|
Panie Pawle o ile z Panem mi po drodze to z Panią Beatą Kozik już nie koniecznie. Szkoda.
|
|
Tylko Grobel - Prezydent musi być: stabilny emocjonalnie, zrównoważony, doświadczony oraz musi posiadać odpowiednią wiedzę na temat funkcjonowania samorządu, administracji publicznej i prawa. WSZYSTKICH ZACHĘCAM BY GŁOSOWAĆ NA DOŚWIADCZONEGO SAMORZĄDOWCA, nam nie potrzebne spory, nam potrzeba zrównoważonego rozwoju.Najlepszy w wieku 70ciu lat, najlepiej z doświadczeniem z PZPR, który popadł w rutynę i nawet się nie musi starać. Głosując na grobla robisz z Puław coś pokroju Końskowoli albo Kurowa. Dziadki blokujące miejsca innym pokoleniom na emeryture! |
|
Uważam ,że era pana Grobla dobiegła końca i pozwólmy wykazać się konkurentowi Zdaję sobie sprawę ,że lokalne układy mogą przestać istnieć i wiele osób drży o swoje ciepłe posadki,ale taka jest rzeczywistość i nie zaklinajmy jej na siłę.Dodam że, nie byłem na pierwszej turze ale na drugą z przyjemnością pójdę i zagłosuję na pana Maja do czego zachęcam tych którzy również nie byli.Pozdrawiam uczciwych puławiaków
|
|
BRAWO
|
|
Tak się tylko zastanawiam jakimi to umiejętnościami wykazał się ostatnio Pan Grobel? Nieudolny projekt Mariny i zamknięty parking, kłopoty z działalnością PPNT, afera z przebudową Domu Chemika i straty w budżecie miejskim, przeskalowana i przepłacona nowa hala sportowa. To takie pierwsze z brzegu przykłady. Jakby jeszcze trochę pogrzebać to kilka łyżek dziegciu w tej oficjalnej beczce miodu się znajdzie.
|
|
Szanowni Państwo, na forum Dziennika Wschodniego ktoś pod moim nazwiskiem napisał niestworzone bzdury. Nie wiem, czy miał to być czarny dowcip, czy ktoś chciał mnie obrazić. Z pewnością nadrzędnym celem autora wpisu była chęć zdyskredytowania mnie oraz prezydenta Janusza Grobla. O tym idiotycznym wpisie dowiedziałem się od osób trzecich. Ja sam nie komentuję niczego na forum Dziennika Wschodniego. Natomiast autorowi życzę, żeby pisząc w przyszłości o własnych doświadczeniach i przeżyciach miał odwagę podpisywać się swoim nazwiskiem.
Pozdrawiam,
Marcin Mizera
mmizera.media@gmail.com
|
|
Szanowni Państwo, na forum Dziennika Wschodniego ktoś pod moim nazwiskiem napisał niestworzone bzdury. Nie wiem, czy miał to być czarny dowcip, czy ktoś chciał mnie obrazić. Z pewnością nadrzędnym celem autora wpisu była chęć zdyskredytowania mnie oraz prezydenta Janusza Grobla. O tym idiotycznym wpisie dowiedziałem się od osób trzecich. Ja sam nie komentuję niczego na forum Dziennika Wschodniego. Natomiast autorowi życzę, żeby pisząc w przyszłości o własnych doświadczeniach i przeżyciach miał odwagę podpisywać się swoim nazwiskiem. Pozdrawiam, Marcin Mizera mmizera.media@gmail.comProszę się bić w piersi,a nie wykręcać jak ktoś zwrócił uwagę. Dla popularności jesteś zrobić wszystko pseudo-celebryto, społeczniaku. Ciekawa historia w Hamsie Panie bezwstydny. |
|
Pan M. w roli studenta w radio puławy 24 wypadł bardzo blado jak szczaw, który nie odrósł od ziemi. Pan M. to brak wiedzy merytorycznej , brak umiejętności rozwiązywania problemów skompromitował się niczym student który nie zna odpowiedzi na pytanie. Pan M. najlepiej się czuje w śród specjalistek kobiet z pasją do najstarszego zawodu. Pan M. to pieniacz i populista popierany przez nacjonalistów i tą z pis co najwięcej na kampanie wydała a najmniej głosów zyskała. Pan M. to brak kompetencji i zaplecza politycznego kompromitacja i obłuda . Listopad to złota polska jesień a nie Maj.
|
|
Głosujcie na Maja będzie wódka 24h na dobę. Pijanym społeczeństwem łatwiej drygować.
|
|
Głosujcie na Maja będzie wódka 24h na dobę. Pijanym społeczeństwem łatwiej drygować.Proszę nie sądzić wszystkich swoją miarą. Jeśli masz problemy z alkoholem udaj się na leczenie. Ludzie mają inne priorytety niż twoja wódka. |
|
Pan M. w roli studenta w radio puławy 24 wypadł bardzo blado jak szczaw, który nie odrósł od ziemi. Pan M. to brak wiedzy merytorycznej , brak umiejętności rozwiązywania problemów skompromitował się niczym student który nie zna odpowiedzi na pytanie. Pan M. najlepiej się czuje w śród specjalistek kobiet z pasją do najstarszego zawodu. Pan M. to pieniacz i populista popierany przez nacjonalistów i tą z pis co najwięcej na kampanie wydała a najmniej głosów zyskała. Pan M. to brak kompetencji i zaplecza politycznego kompromitacja i obłuda . Listopad to złota polska jesień a nie Maj.Witamy w świecie absurdu i zaburzeń percepcji. Nie jestem narodowcem ani nie popieram pisu, a chcę zmian. Dziękuje emerytom ich czas minął, niech zrobią miejsce innemu pokoleniu. Dziękuje za dziadziusis Grobla, który popadł w taką rutynę, że już nawet nie chce mu się nic robić. Proszę nie obrażać innych ludzi tylko dlatego, że nie żyją w swojej rzeczywistości jak ty. |
Strona 10 z 10
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|