Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

"Mamy hattrick!" Wielka radość w lubelskim sztabie PiS po ogłoszeniu wyników wyborów

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 13 października 2019 r. o 21:47 Powrót do artykułu
yessss znów przy korycie, a niech ciemny lud zapier... za miskę ryżu. TO mówiłem ja, sylwek co dniem uczciwej pracy się nie skalał.
Odpowiedz
Ciemno to mocherowa niedlugo bedziecie przeklinac te decyzje
Odpowiedz
ten po lewej z tym ryjem to chyba statujełow typowe polskie nazwisko
Odpowiedz
Pan wojewoda nie powinien używać słów, których znaczenia nie rozumie: to trochę źle świadczy o człowieku, który podobno skończył studia.
Odpowiedz
Ja nie byłam na wyborach, ale źle wybrano. Zresztą nikt nie pomyślał o podniesieniu 500+ na 1000 +, a ja mam 4 dzieci
Odpowiedz
Farma hejterów próbuje nadrobić zaległości.
Odpowiedz
Ty się weź do pracy a nie tylko robić bachory i zyc za czyjeś pieniądze 
Odpowiedz
brawo brawo tylko PIS I CO PELOWSKIE BARANY
Odpowiedz
hołota
Odpowiedz
Oby prof. Czarnek i Soboń zostali ministrami konstytucyjnymi i sciągneli ważne inwestycje do wojewodztwa nie tylko drogowokolejowe a przemysłowe
Odpowiedz
Ludzie sprzedali się za 500+ oraz dodatkowe emerytury. Pz propagandową telewizją i nieograniczonym budżetem osiągnął znacznie mniej niż sądziłem.  Obstawiam że 10% ich poparcia to ludzie oglądający TVP i nie znający innej rzeczywistości.  W tych wyborach nie było mowy o równych możliwościach. Mam nadzieję, że kaczor nie doprowadzi do drugiej Wenezueli.
Odpowiedz
Zadna procentowa wygrana nie zmieni faktu, ze w PiSie sa brzydkie baby.
Odpowiedz
Boli że rodzina z 6 dzieci może normalnie funkcjonować
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...