jan. Może program PiS pomoże Ci podjąć decyzję. 500+, wystarczy kraść. Rodzina na swoim, rodzinne loty, Emilia. Deweloper. Działkowiec. Decyzja należy do Ciebie.
|
|
Żenada! Nocna Zmiana / Niecna Zmiana chce sp...acerować do Sejmu. W dodatku robią obciach pani doktor Joannie Musze, która w tym towarzystwie traci tak bardzo, że może przestać być posłem. Gdyby nie zdradzJący o świcie, to mógłbym zagłosować na Panią Doktor - jednak obrzydzeniem napawa mnie ewentualność, że tak oddany głos mógłby faktycznie stać się głosem za Nocną / Niecną Zmianą. Pani dr Joanna Mucha może stracić wielu wyborców przez kandydowanie na jednej liście ze zdradzającymi o świcie. Lepiej było wybrać start do Senatu RP i zostawić kogoś innego (np. pana Burego) z nieciekawym towarzystwem.
|
|
Ale potem bedzie wolny i poleci pusty za ewka kopacz ktora pojedzie pociagiem, a na koniec borusiewicz poleci wyprowadzic psa, a i moze donio sie zalapie poharatac w gałe
|
|
PLATFORMEN GUTEN MORGEN ;) JA
|
|
chłopy , tylko Mucha wam zrobi dobrze.
|
|
Dopóki "moherowe berety" żyją i głosują (a żyć i głosować będą jeszcze wiele, wiele lat), to popłuczyny PRL-u nie wrócą do utraconego w 2015 r. "koryta".
|
|
Ej a może by tych wszystkich Pituchów, Tułajewów, Much czy Wcisłów wysłać do sejmu? Niech się tam z nimi męczą i w końcu w Lublinie będzie spokój?
|
|
POlityka "CH*J Z TĄ WSCHODNIĄ POLSKĄ " ???
|
|
Zapytaj się sobonia, ten jest ze Świdnika a miał sprowadzić inwestycje a tak jest zero
|
|
W kapitaliźmie decyduje właściciel, o tym co ma budować. Wsamraśny co tam wybudował, jak był prezydentem.
|
|
Szybka kolej jest nie zbędna. Jak dobra zmiana zaczęła remont kolei to do tej pory nie została ukończona. Ja się pytam gdzie jest soboń.
|
|
Co zrobili radni dobrej zmiany, poza tym że byli przeciwko budowie stadionu, przebudowie placu litewskiego czy też rozbudowie strefy ekonomicznej
|
|
Nie dla dobrej zmiany, co zrobił tułajew, czarnej, masłowska, kompletne zero
|
|
MIAŻDŻĄCY WYROK NSA - PRZEGRANA Z WOJEWODĄ - KIEDY DYMISJA I ZWROT KASY??? NADAL ZERO HONORU ??
|
|
Czy to ten karpiński co Pieprzył Polskę wschodnią przez 8 lat. Wreszcie zrezygnował POtwór.
|
|
Mucha i kolesie z ferajny !!!! ha,ha,ha,dość tego kabaretu PO-KO.Dobre żarcie,picie,wyjazdy integracyjno-turystyczne i życie w luksusie a Polska i Polacy w tylnym poważaniu!!! to domena wszelkiego rodzaju cwaniaków , oszustów i nierobów próbujących wciągnąć w tę brudną grę obywateli !!!
|
|
Gazprom płaci Ukrainie 3 mld $ za tranzyt gazu. Polska dostaje marne 5,5 mln $. Wiecie dzięki komu?
|
|
bede glosowal na KO nawet bez programu
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|