Śmietanka towarzyska. Ale Polacy już się nie nabiorą na takie farbowane lisy. Głosując na PO głosujesz na SLD , taka egzotyczna koalicja tylko do wyborów . potem zrzucą przebrania i będą robić swoje , aby było tak jak było.
|
|
Towarzysze!
UBywatele!
Ludu pracujący!
Wstyd mi!
Wstyd mi za tych z koalicji UBywatelskiej.
|
|
Skąd u lekarzy tyle sympati do bolszewi?. Czy o patologie chodzi?.
|
|
Gość / 34 minuty temu 0
Śmietanka towarzyska. Ale Polacy już się nie nabiorą na takie farbowane lisy. Głosując na PO głosujesz na SLD , taka egzotyczna koalicja tylko do wyborów . potem zrzucą przebrania i będą robić swoje , aby było tak jak było.
Zgadzam się z Tobą w 100%.Lisy przefarbowane z PIS które na dwa tygodnie przed wyborami nagle pokochały Unię.
A poszli won.
|
|
Mojego poparcia nie uzyskał tak że z mandatu dla Pana urodzonego poza Polską nic nie będzie.
A wiem co mówię bo zawsze tak jest że jak nie poprę to nic z tego
|
|
sztandar PZPR wyp****ić
|
|
Dr,Riad Haydar zapoznal sie ze mna kiedy ucieklismy z poprzedniego ustroju i balismy sie o przyszlosc swoja i dzieci.Riad z zona i dziecmi z Syrii ja natomiast z Polski spotkalismy sie w krolewskim miescie Beyda w Libii.On z zona pracowali w szpitalu,cieszyli sie bardzo dobra opinja i mysleli o powrocie do kraju i miasta zony Bialej Podlaskiej ale pod warunkiem,ze nnZmiany nastapilyastapia korzystniejsze zmiany polityczne i gospodarcze.Zmiany nastapily wrocili do Bialej,dalej pracuja w szpitalu,i ciesza sie dobra opinja wykonuja swoje zawody,dzieci podrosly i do przodu.Mysle,ze Riad bylby uczciwym europoslem i nie plul na kraj swojej zony i zycze jemu zeby odnosil sukcesy w polityce jak i w swojej profesji dla dobra Bialej i Polski.Bez wzgledu na wynik pogratuluje mu odwagi przez telefon lub osobiscie gdyz to do pokonania 150 km.Riad zycze powodzenia kefelak i sallam maleykum.
|
|
Panie Czarzasty 5 minut Twoje się już dawno się kończyło.!! Nie kompromituj się chłopie.!
|
|
Ci co jadą na Riada Haidara, najpierw poznajcie jego życie (ile ludzi uratował), co zrobił dla Białej Podlaskiej i dla województwa. A zasługi ma bardzo duże. Dopiero później się wypowiadajcie.
|
|
czerwone pająki schowajcie się do piwnicy
|
|
Wszędzie burze i jak widać g....no wybiło w komentarzach
|
|
Komuniści idą razem z PO. Co to oznacza?
|
|
Brawo towarzysze i agenci wreszcie jestescie razem.Wania
|
|
pewnie pan Rid Haidar jest wporządku . Ale jego sympatie są zbrodnicze.
|
|
Zna się na leczeniu i niech tak zostanie.Ten dr nie przedstawił w swoim życiu żadnej propozycji społecznej dla miasta w którym żyje.....nie zabiera głosu,stanowiska,jest natomiast dobrym lekarzem.....
|
|
Mieszkańcy BP, jeśli chcą zachować dobrego specjalistę, nie powinni na niego głosować, ale przy każdej okazji okazywać szacunek. Sorry panie Riadzie, proszę wspierać potrzebujących, służyć ludziom, którzy mają do Pana ogromne zaufanie i pozostać głuchym na koncepcje polityczne osób reprezentujących kolejną generację zbrodniczej ideologii. Chylę czoło przed Panem mimo, że nie przyszło mi korzystać z Pańskiej wiedzy, umiejętności i doświadczenia, oby. Bene vale!
|
|
To co tu czytam utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że trzeba głosować na Riada Haidara. Zresztą, wystarczy zacytować klasyka: "Do polityki garną się ludzie, którzy nic nie osiągnęli, a więc nieudacznicy i darmozjady. Polityka to dla nich deska ratunku, mogą godnie żyć nie dając w zamian nic". Popierajmy więc ludzi, którzy coś w życiu osiągnęli, którzy coś znaczą - także w swoim zawodzie. W europarlamencie potrzeba także lekarzy, potrzeba zresztą ekspertów z każdej dziedziny. Mniej potrzeba tam tzw. zawodowych polityków. A w ogóle nie potrzeba: imbecyli, gówniarzy, oszołomów, fanatyków, łajdaków, kłamców, językowych analfabetów, nieuków, chamów, prostaków i gołodupców - którym po nocach śnią się europejskie diety.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|